Amerikkalainen jalkapallo jatkaa jälleen kerran Euroopan valloitusta tänäkin vuonna ja tuttuun tyyliin NFL lentää Lontooseen useamman joukkueen voimin. Luvassa on jenkkiläinen spektaakkeli, joka antaa jokaiselle katsojalle tujun annoksen sitä itseään - Amerikkaa! Jefun ystävät hereille, sillä tämä kampanja kutsuu teidät unohtumattomalle matkalle. 

Jo perinteeksi muodostunut NFL:n syksyinen opetusmatka Lontooseen on kohta taas täällä. Meille jalkapallon yhtenä pyhättönä tunnettu Lontoo tulee täyttymään Yhdysvaltojen suurimman urheiluliigan lipuista ja bannereista. Kun NFL saapuu kylään, se saapuu sellaisella ryminällä, jonka kaikki tulevat kuulemaan ja huomaamaan. 

NFL Lontoossa on todellakin erikoista aikaa. Kaupungin yleisessä kuvassa näkyy jatkuvasti NFL-faneja siellä täällä ja kannattajia saapuu paikalle ympäri Eurooppaa sekä maailmaa. Kyseessä on ehdottomasti paras mahdollinen Euroopassa järjestettävä amerikkalaisen jalkapallon juhla. Näihin jefubileisiin on mahdollista päästä paikan päälle Leo Vegasin uuden kampanjan voimin, kun jaossa on todellinen viiden tähden matka Lontoon NFL-otteluun, jossa kohtaavat Cincinnati Bengals ja Los Angeles Rams. Ottelu käydään Wembley-areenalla 27.10.2019 ja onnelliset voittajat viettävät yhteensä kolme yötä Lontoossa. 

Jaossa on kaksi matkapakettia ja näistä kilpaillaan kahtena erillisenä kisakausina. Ensimmäinen kisakausi käydään aikavälillä 5.8.2019 - 19.8.2019 ja toinen 19.8.2019 - 2.9.2019. 

Näin osallistut

  • Kirjaudu Leo Vegasilla ja lyö mistä tahansa lajista vetoa vähintään 1.50 kertoimella
  • Mitä isompi panos ja voitto, sitä enemmän saa pisteitä ja täten sijoitus nousee tulostaulukossa
  • Pisteitä voi kerätä yksittäisistä vedoista tai yhdistelmistä, myös live-vedot hyväksytään

Osallistu NFL-kampanjaan ja voita matka Lontooseen!


Palkinnot ja viiden tähden pääpalkinto


Epäonnekkaiden ei tarvitse murehtia, jos pääpalkinto menee ohi, koska jaossa on myös käteispalkintoja. 

1. palkinto: Lontoon matka ja VIP-paketti NFL-otteluun
2. palkinto: 300 euroa käteistä
3. palkinto: 200 euroa käteistä
4. palkinto: 100 euroa käteistä
5. palkinto: 50 euroa käteistä
6. palkinto: 50 euroa käteistä
7. palkinto: 50 euroa käteistä
8. palkinto: 25 euroa käteistä
9. palkinto: 25 euroa käteistä
10. palkinto: 25 euroa käteistä

Pääpalkinto pitää sisällään tietenkin lennot Lontooseen ja sieltä takaisin Helsinkiin. Onnelliset voittajat pääsevät nukkumaan kolme yötä 4-tähden hotellissa. Itse ottelussa voittajat pääsevät katsomaan ottelua VIP-katsomossa äärimmäisen hyviltä paikoilta ja pakettiin sisältyy viihdykettä ennen ottelua, ruokaa, juomaa ja muistolahja ottelusta. 

Tätä ei kannata jättää väliin. 

Leo Vegasin vedonlyöntibonus

Tämä sivusto ei esittelyitä kaipaa. Viime vuosien aikana ja erityisesti tämän vuoden uudistuksen myötä Leo Vegas on noussut tarjonnallaan maailman parhaiden betsilafkojen joukkoon. Leo Vegas paransi tarjontaansa hiljattain suorilla urheilulähetyksillä ja Leon suosion kasvulle ei tunnu näkyvän loppua. 

Liity tänään Leo Vegasin asiakkaaksi ja lunasta itsellesi 100% bonus 100 euroon asti!

Leo Vegas odottaa linkin takaa!