Jos koet itsesi kunnon urheilutietäjäksi, niin nyt kannattaa lähteä mukaan Leovegasin järjestämään Urheilutietäjä 2021 –visaan, jonka juontajana toimii Tapio Suominen. Visa kestää 8 viikkoa ja mukana on 8 teemaa. Joka viikko eniten pisteitä keränneet pelaajat saavat itselleen huikeita käteispalkintoja ja pääpottina kisan lopussa odottaa 10 000 euron unelmien urheilumatka kahdelle hengelle! Voittaja saa valita urheilutapahtuman, mihin haluaa osallistua ja matka sisältää: matsi/tapahtumaliput, lentoliput, hotellit, juomat ja ruoat.  

Miten homma toimii? 

  • Osallistu mukaan kampanjasivulta ja katso aikataulusta milloin visa on käynnissä 

  • Joka viikko on eri teema ja tällä viikolla teemana on Jääkiekko (Liiga ja Leijonat) 

  • Jokaisella kierroksella kysytään 15 kysymystä paitsi finaalissa on 20 kysymystä 

  • Pelaajan tulee valita oikea vastaus muutamasta vaihtoehdosta 

  • Vastaus aikaa 10 sekuntia, ja eniten pisteitä keränneet pelaajat, palkitaan 

Mitäpä siis enää odottelet? Hyppää mukaan visailemaan jääkiekko -aiheisiin kysymyksiin ja testaa tietoasi tai kenties onneasi kysymyksien äärellä!

Mukana on onneksi monta erilaista urheilulajia, joten jos sinusta tuntuu, että tiedät vain yhdestä urheilulajista eniten, niin älä missaa tätä viikkoa. Kurkkaa aikatauluun, jolloin sinun urheilulajin tietovisa -viikkoa käydään. 

Nähtäväksi jää, kuka pelaajista nappaa finaalissa tämän huikean pääpalkinnon ja pääsee matkalle. Aloita pisteiden kerääminen jo tänään ja laita kaikki panokset peliin. Onnea matkaan! 

Mukavaa visailua ja ihanaa lokakuun alkua!