Pelaajilla on mahdollisuus napata jopa 12 viikoittaista etua Leovegas* –kasinolta. Pelaajan tulee vain nauttia suosikki urheilulajeistaan, lyödä livevetoja minkä kerkää ja odotella etuja tililleen. Etuja ovat muun muassa voiton korotukset ja ilmaisvedot, mutta myös kuukausittaiset käteispalkinnot ja ilmaisvedot 40 parhaalle pelaajalle! 

Leovegas* haluaa palkita pelaajansa jokaisesta vedosta, joten mikä sen parempaa kuin tienata ekstraa aina kun lyö livevetoja! Näin olet mukana vedonlyönnin eduissa... 

  • Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Leovegasille 

  • Käy aktivoimassa tarjouskortti Omat tarjoukset –kohdasta joka viikko 

  • Lyö vetoa suosikki urheilulajeihisi 

  • Toista tämä joka viikko! 

Leovegasin kampanjasivulta pääsee näkemään, millaisia etuja pelaajan tilille satelee, kun lyö vetoja tietyllä summalla. Kaikki vedot tulee lyödä mobiilissa, sekä niiden tulee olla livevetoja. Näin olet oikeutettu etuihin. 

Kuukausittaiset voittajat lasketaan niin, että kun pelaaja voittaa livevedon ja on täyttänyt kampanjan vaatimukset niin kerää hän pisteitä pistetaulukkoon. 40 parasta pelaajaa voittaa joka kuukausi ilmaisvetoja ja käteispalkintoja, joilla on eniten pisteitä.

Pisteet lasketaan seuraavan kaavan mukaan: panos x kerroin x valintojen määrä. 

Lukea kampanjasivulta vielä tarkemmat ohjeet, vetojen vaatimuksista, sekä muista ohjeista jotta et vain missaisi mitään tärkeää! Tämän jälkeen  vain vedot tulille ja nauttimaan Leovegasin tarjoamista vedonlyönnin eduista. 

Oikein mukavia vedonlyöntihetkiä Leovegasille!