SM-Liigan ottelut ovat täydessä vauhdissa, kuten meidänkin sivustomme Uutiset-osiosta on saatu lukea. Vaikka kotimainen liiga on jännittävä seurata jo muutenkin, on NordicBetillä mainio tarjous meille suomalaisen lätkän faneille ja keväisellä kampanjalla saadaan hieman lisää potkua kotikatsomoon! Varsinkin jos harrastat vedonlyöntiä SM-liigan matseista jo muutenkin, on tämä tarjous omiaan sinulle. NordicBet* nimittäin tarjoaa 10 euron vedon kotimaisiin otteluihin joka viikko! Lue siis  ohjeet alta ja siirry pelaamaan. Muista, että NordicBetillä näkyvät myös livetulokset ja live-stream, joten veikkaussivusto on erinomainen pelipaikka jo muutenkin!

 

NordicBetin ilmaisveto SM-liiga -otteluihin

Tällä viikolla päästään seuraamaan SM-liigan Playoffseja huomisesta alkaen:

Tiistai 22. maaliskuuta

Klo 18.00 JYP - SaiPa

Klo 18.15 Kärpät - TPS

Klo 18.15 Tappara - Lukko

Klo 18.15 HIFK Pelicans

NordicBetillä on tiedossa erittäin hyvät kertoimet huomisen kohteisiin, joten olipa suosikkisi sitten varma voittaja tai mahdollinen musta hevonen, vedonlyönti NordicBetillä kannattaa. Nyt kaikilla tämän netin veikkaussivuston jäsenillä on mahdollisuus lunastaa ylimääräinen 10 euron arvoinen ilmaisveto! Toimi siis näin:

  • Lähde mukaan klikkaamalla ’Liity kampanjaan’ NordicBetin sivuilla.
  • Lyö vähintään 5 euron edestä Liigan pudotuspeli -vetoja.
  • Kun olet lyönyt vedon, saat heti käyttöösi 10 euron ilmaisvedon. Tämän vedon voi lyödä mihin tahansa jääkiekkokohteeseen!

Ilmainen veto on lyötävä kerralla ja koko summa tulee käyttää samaan vetoon. Mikäli ilmaisveto voittaa, ansaittu summa tulee kierrättää 3 kertaa NordicBetin vedonlyönnissä minikertoimella 1.50. Parasta kuitenkin on, että ilmaisvedon voi lunastaa itselleen jopa kerran viikossa!

 

NordicBetin Bonus uusille vedonlyöjille

Ehdimmekin jo kehua NordicBetin sivustoa, mutta vielä löytyy yksi maininnan arvoinen asia, nimittäin uusille pelaajille tarkoitettu bonus! Tämä setti sisältää mahtavia ilmaisvetoja, jotka voi lunastaa käyttöön seuraavalla tavalla:

  • Rekisteröidy NordicBet* ilmaiseksi, talleta vähintään 20 euroa ja lyö 5 euron arvoinen veto niin saat itsellesi 10 euron ilmaisen vedon urheiluveikkaukseen!
  • Kun olet lyönyt yhteensä 50 eurolla vetoa, saat 20 euron ilmaisen mobiilivedon.
  • Kun olet lyönyt yhteensä 100 euron edestä vetoa, saat vielä yhden 20 euron ilmaisvedon!

Liity siis NordicBetille ja anna mennä!