Barcelonassa pelaava hyökkääjä on taas päässyt lehtien otsikoihin, sillä hän on taas käyttäytynyt huonosti muita pelaajia kohtaan, ja joka on meidän mielestä erittäin epäurheilijamaista. Uruguay ja Argentiina kohtasivat torstaina MM jalkapallon karsintaottelussa, jolloin vanhat viholliset kohtasivat, joten sähköä riitti ilmassa. Luis Suarezhan tunnetaan ehkä enemmän siitä, että hän on useaan otteeseen purrut (kyllä, luit aivan oikein!) muita pelaajia kuin ehkä hänen pelitaidoistaan.

Kovia taklauksia, loukkaantumiset olisivat olleet mahdollisia

Ottelussa puolen tunnin kohdalla Suarez taklasi kovaa argentiinalaista keskuspuolustajaa Nicolas Otamendia, niin että nappulakenkien piikit osuivat suoraa häntä säärille. Suarezin törkeä taklaus osui Otamendia toiseen pohkeeseen ja sääreen juuri nilkan yläpuolelle, jolloin vakavan loukkaantumisen mahdollisuus oli todella suuri.  Tämä taklaus tuomittiin jokaiselta puolelta, paitsi itse ottelua tuomaroineen Victor Carillon toimesta, joka ei millään tavalla suostunut reagoimaan tähän törkeään tekoon, ja hän sivutti tilanteen kokonaan.

Tämä taklaaminen ei jäänyt Suarezin ainoaksi sikailuksi, sillä hän pääsi kolhimaan myös Gabriel Mercadoa sekä Marcos Acunaa, joten Suarezilla on selkeästi nyt jonkinnäköisiä mörköjä pään sisällä, sillä tällainen pelaaminenhan ei missään nimessä ole hyväksyttävää.

Tämä hyvin kuohuttava jalkapallo ottelu päätyi tasapeliin 0-0, joka oli todella huono lopputulos Argentiinan maajoukkueelle. Etelä-Amerikan karsintaryhmässä neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta pääsee suoraan Jalkapallon MM-kisoihin, jotka pelataan vuonna 2018 Pietarissa. Argentiina on tällä hetkellä sijalla viisi, ja joutuu siis taistelemaan tiensä MM-kisoihin jatkokarsintapaikan kautta.

Puremisia ja muita onnettomuuksia sattunut jo monen vuoden ajan

Luis Suarez nousi otsikoihin jo vuonna 2010 Hollannin Eredivisiessa kun myös Pahimmat arkkiviholliset Ajax ja PSV Eindhoven kohtasivat Amsterdam -Areenalla. Suarez puri tällöin PSV:n hyökkääjää Otman Bakkalia. Suarez yritti vähätellä tapahtunutta ja sanoi olleensa hektisessä tilanteessa, ja että ”kaikki unohtuu pelikentällä”. Luis Suarez sai nopeasti lempinimekseen Ajaxin kannibaali, ja sai vielä seitsemän ottelun pelikiellon. Häneltä myös riisuttiin kapteenin tittelistään valmentaja Frank de Boerin toimesta, jonka jälkeen hän omien sanojensa mukaan tarvitsisi maiseman vaihtoa. Liverpool otti hänet suojiinsa aikanasa ennätyksellä, 22,8 miljoonan punnan sopimuksella. Hän on myös Liverpoolin paidassa ehtinyt purra Chelsean Branislav Ivanovicia, ja sai jälleen kolmen ottelun pelikiellon. Hän joutui myös lahjoittamaan huomattavan summan hyväntekeväisyyteen, ja joutui vihanhallintakurssille Professional Footballers’ Associationin määräyksestä. Vuonna 2014 maailman cupin D-lohkon ottelussa Hän puri myös italian Giorgio Chielliniä, jonka jälkeen hän sai jälleen välittömästi voimaan tulleen neljä kuukautta kestävän pelikiellon, ja joutui pihalle MM-kisoista. Epäurheilijamaisesta käytöksestä kertoo myös useat syytteet filmaamisesta sekä hänen haastattelunsa ranskalaisella Canal+ televisiokanavalla, jossa hän haukkui rasistisilla termeillä Manchester Unitedin Patrice Evraa. Haastattelu johti jälleen myös tässä tapauksessa pelikieltoihin.

Onko sinulla gutsia lyödä vetoa?

MM -jalkapallon karsinnat jatkuvat kuumina, ja esimerkiksi lauantaina myös Suomi kohtaa Islannin. Suomalaisten menestys ei jalkapallossa ole ollut kovinkaan kummoista ja myös tälläkin kertaa Islanti lähtee ennakkosuosikkina tähän otteluun, joten sormia pidetään täälläkin päässä ristissä, jos kerrankin kokisimme miellyttävän yllätyksen. MM-jalkapallon karsintoihin ja itse kisoihin tarjoaa myös Guts, joka on hyvin pidetty kansainvälinen Vedonlyönnin välittäjä netissä. Gutsin sivuilla on tarjolla laaja valikoima vedonlyönnin kohteilla upeilla kertoimilla, joten kannattaa käydä tsekkaamassa alla olevan linkin kautta, mitä kaikkea Gutsilla olisi tarjottavana sinulle. Lisäksi uutena asiakkaana Guts tarjoaa uusille asiakkaillensa 100% ensitalletusbonuksen jopa 100 euroon asti, joten voit lähteä lyömään vetoa kaksinkertaistetun kassan kanssa. Eli jos talleta 100 euroa pelitilillesi, saat kaupan päälle 100 euroa ilmaista bonusrahaa itsellesi, joten voit pelata yhteensä 200 euron edestä Gutsin vedonlyönnissä. Tämä tarjous on voimassa siis vain kerran, joten kannattaa ehdottomasti lunastaa tämä sinulle annettava bonus koko summan edestä. Avaa itsellesi pelitili, tee talletus, ja tämän bonuksen voit siis lunastaa itsellesi talletuksesi yhteydessä bonuskoodilla SPORT. Gutsin vedonlyönti laukaisee viikon jokaiselle päivälle kerroinraketteja, jolloin vedonlyönnin kiertoradalle saat siis korotettuja ja paranneltuja kertoimia sinun eduksesi. Nämä kohteet voivat olla mitä vain 1X2-vedoista yli/alle -vetoihin sekä pelaajaerikoisiin. Mutta huomioi että näiden korotettujen kertoimien kanssa sinun tulee olla todella nopea, sillä, ne tulevat tarjolle 45 minuuttia ennen päivän ottelun alkua, ja sulkeutuvat 15 minuuttia ennen aloitusta. Aikaraja korotetuille kertoimille on siis tiukka ja kova 30 minuuttia, mutta sinun eduksesi mahdollinen hyöty voi olla huikea. Pääset katsomaan myös päivittäiset korotetut kertoimet Gutsin sivujen kautta, muistathan vain seurata tuota tarkkaa aikataulua, jotta pääset näihin korotettuihin kertoimiin kiinni!

Klikkaa itsesi Gutsin Vedonlyöntiin tästä