Suomalaisille urheilun ystäville on luvassa vallan erinomainen jännityksen täytteinen viikonloppu. Jääkiekossa Leijonat kamppailevat paikasta finaaliin lauantaina Venäjää vastaan mahdollisesti paikasta kultaotteluun ja tämän vierellä jännitetään myös suomalaisten F1-kuskien taivalta Monacon GP:ssä läpi viikonlopun. 

Harva kisa tai rata yltää samalle tasolle Monacon GP:n kanssa, kun puhutaan hulppeasta ja luksuksen sävyttämästä tunnelmasta yhdistettynä harvinaisen intensiiviseen kisaseuraamiseen. Autot kiitävät kirjaimellisesti kaduilla ihmisten silmien edessä ylä- ja alamäkiä kapeiden katujen sekä pitkien tunneleiden sävyttämänä. Monacon Gran Prix onkin kenties kaikista osakilpailuista se haastavin ja vaikein, mutta samalla myös yksi suurimmista moottoriurheilun spektaakkeleista. 

Monte Carlon äveriäät maisemat luovat täysin omanlaisensa tunnelman. Katsojat seuraavat kisaa milloin missäkin, oli kyseessä sitten viiden tähde hotellin parveke tai suuren jahdin kansi - Monacon GP:ssä bensa ja raha tuoksuvat kuvaruudun välityksellä kotisohville asti. 

Urheiluveikkaus haluaa juhlistaa Monacon legendaarista osakilpailua tuomalla esiin tarjouksen, jonka avulla kisan seuraamiseen saa luotua hieman ylimääräistä jännitystä. Unibet on F1:n suosituimman kisan takia laittanut pystyyn uuden kampanjan, jonka avulla pelaaja saa kymmenen (10) euron ilmaisvedon sunnuntain kisaan. 

Näin lunastat 10 euron ilmaisvedon Monacon osakilpailuun

  • Kirjaudu Unibetille/luo tili Unibetille
  • Aseta vähintään 20 euron veto lauantain aika-ajoihin
  • Saat 10 euron ilmaisvedon heti käytettäväksi sunnuntain osakilpailuun! 

Lunasta ilmaisveto Unibetillä!

Muistathan, että kampanjassa kohteiden minimikerroin tulee olla vähintään 1.40 ja aika-ajon vedon tulee ratketa ennen ilmaisvedon ansaitsemista. Kymmenen euron ilmaisveto on voimassa kaksi päivää sen myöntämisestä. 

Millä eväillä Monacon kaduille? 

Historian kirjat tietävät kertoa, että suomalainen on voittanut Monacon GP:n kolmesti. Ensin oli Keke, sitten Mika ja viimeisimpänä Kimi. Toki Nico Rosberg on päässyt juhlimaan korkeimmalle sijalle kolmesti, mutta Saksan lipun kanssa. Räikkönen saalisti voittonsa vuonna 2005, joten tovi on ehtinyt vierähtää edellisestä suomalaisvoitoista Monacossa. 

Tänä vuonna saatamme kuitenkin kuulla Monacossa Maamme-laulun ensimmäistä kertaa 14 vuoteen. Valtteri Bottas on aloittanut kautensa erinomaisesti ja viikonloppuna suomalaisella on mahdollisuus tasoittaa Lewis Hamilton voitoissa. Iso-Britannian kautta aikojen menestynein kuski on voittanut tällä kaudella kolme kertaa ja Bottas kahdesti. Mercedeksen kuskit ovat olleet askeleen edellä muita ja torstain harjoituksien perusteella sama jatkuu myös sunnuntaina. 

Bottaksen paalupaikalle saa pätevän kertoimen 2.40 ja voitolle vähintään yhtä houkuttelevan 2.50. Mikäli luottoa löytyy Suomen tämän hetken parhaaseen F1-kuskiin, niin molempia kohteita sietää ehdottomasti kokeilla viikonlopun aikana Unibetillä.