Vapaaottelun ystäville on hyviä uutisia, mikäli suinkaan vaan on kiinnostunut potentiaalisista ilmaisvedoista. Vedonlyönnin saralla ilmaisvedot ovat loistava keino kokeilla onneaan kenties hieman erikoisempien kohteiden kanssa, jossa kertoimet saattavat nousta melkoisen kokoisiksi. Nyt Urheiluveikkaus haluaa kertoa uudesta kampanjasta, jonka myötä Betsafe jakaa ilmaisvetoja kaikille vapaaottelun aktiivisille betsaajille. 

Makwan Amirkhanin odotettu paluuottelu Globenin valojen alla Tukholmassa on kohta puolin käsillämme. Suomen valovoimaisin UFC-ottelija on ollut tovin poissa kuvioista, mutta Amirkhani nähdään vihdoin taas kerran tositoimissa 1. kesäkuuta Tukholmassa.

Paluuottelun alla Amirkhanista on myös tullut Betsafen uusi Global Brand Ambassador ja tämähän tietää sitä, että Betsafe laittaa pystyy luonnollisesti aiheeseen sopivaa tarjousta kaikille Amirkhanin kannattajille ja muillekin vapaaottelua seuraaville betsaajille. Kampanjaan osallistuvat pelaajat saavat käytettäväkseen kymmenen (10) euron ilmaisvedon mihin tahansa vapaaotteluun liittyvään kohteeseen ja seuraavassa ohjeet aiheeseen liittyviin toimenpiteisiin:

  1. Kirjaudu Betsafelle luodulle tilille/rekisteröi Betsafelle pelitili
  2. Aseta vähintään kymmenen (10) euron veto Makwan Amirkhanin otteluun Chris Fishgoldia vastaan
  3. Otteluun liittyvät veto tulee olla kertoimeltaan vähintään 1.50 tai isompi
  4. Saat välittömästi luvatun vapaaotteluun liittyvän ilmaisvedon ja se tulee käyttää viimeistään 26.5 mennessä 

 Mitä Tukholma tuo tullessaan?


Amirkhani on kieltämättä jälleen kerran taasn mielenkiintoisen paikan edessä. Turkulainen on tullut tutuksi vahvasta painista ja monista luovutusvoitoista ja tiukoista matseista. Viimeisimmässä koitoksessa näimme kuitenkin pitkästä aikaa pätevää, mutta riskialtista pystyottelua, jonka aikana Amirkhani jakoi omaa oikeutta ja samalla vastaanotti omansa Jason Knightilta

Kolmen erän jälkeen Knight vaikutti olevan varma voitostaan, mutta enemmistö tuomareista kuitenkin pisteytty ottelun oikeutetusti Suomen lippua ylpeästi kantaneelle Amirkhanille. Menestyksekkään voiton jälkeen "Maku" kuitenkin vetäytyi hetkeksi pois valokeilasta. Vuoden tauon aikana Amirkhani on petrannut erityisesti pystyotteluaan paremmaksi ja tarkemmaksi. Tähän osa-aluetta voidaan siis pitää silmällä tavallista isommin kesäkuussa. 

Turkulaisen vastustaja on kovapäinen vääntäjä Liverpoolista. Chris Fishgold on niittänyt mainetta vahvana painijana, sekä myös härkämäisenä pystyottelijana, joten Makwanilla on ehdottomasti kädet täynnä töitä Globenissa, eikä kyseessä missään nimessä "väliottelu". 

Kolmen ottelun voittoputken jälkeen Amirkhani joutui valitettavasti yllätetyksi Arnold Allenin toimesta vuonna 2017, mutta pääsi takaisin voiton kantaan viime toukokuussa. Nyt "Mr Finlandilla" on mahdollisuus jatkaa siitä mihin jäi ja nousta korkeammalle höyhensarjassa kohti kärkeä vakuuttavan voiton voimin Tukholman illassa. 

Iske Betsafella betsi kiinni tästä!