Viikonlopun UFC on yksi vuoden odotetuimpia, kun Jorge Masvidal ja Nate Diaz astuvat häkkiin Madison Square Gardenin pääottelussa. Ennen illan huipentumaa häkissä nähdään Suomen suurin vapaaottelutähti Makwan Amirkhani ja tämän kunniaksi Betsafe on lyönyt tulille uuden kampanjan. 

Makwan Amirkhani ansaitsi mainittavan uransa 15. voiton viime kesänä Ruotsissa. Vastassa oli kovapäinen Chris Fishgold Liverpoolista ja suomalaisen edellisestä ottelusta oli jo ehtiny kulua vuosi. Paineet olivat siis ehdottomasti Amirkhanin kulmassa, mutta "Mr Finland" piti pään kylmänä ja kuristi vastustajansa toisessa erässä. 

Huikean voiton myötä oli aika asettaa rima taas aikaisempaa korkeammalle ja Amirkhani ottelee tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolella Yhdysvalloissa ja vieläpä legendaarisella Madison Square Gardenilla New Yorkin sydämmessä. Debyytti jenkkien maaperällä on erittäin merkittävä askel Amirkhanin uralla, varsinkin kun vastassa on 12. sijalla höyhensarjassa paikkaa pitävä Shane Burgos

Betsafe osallistuu otteluhuumaan tuoreen kampanjan voimin. Amirkhani on myös jo tovin toiminut Betsafen maailmanlaajuisena suurlähettiläänä ja täten viikonloppua varten tarjolla on ilmaisvetoja, korotettuja kerroin sekä ilmaiskierroksia. 

Näin osallistut kampanjaan

  • Luo tili tai kirjaudu Betsafelle
  • Osallistu tallettamalla 20 euroa kampanjan aikana
  • Voit heti lyödä vetoa Makwanin ottelusta korotetulla kertoimella 3.60 (max. 20 euron panos)
  • Saat myös käyttöösi 15 ilmaiskierrosta Conan-kolikkopeliin
  • Saat yhden arpalipun ilmaisvetojen arvontaan (50 kpl 50 €)
  • Kampanja loppuu 2.11.2019 klo 29:59 CET saakka

Osallistu Betsafen uuteen Makwan -kampanjaan tästä!


Amirkhani valmiina taistoon - "Ennemmin kuolen sinne, kuin tulen häviäjänä pois" 

Turkulainen kertoi lyhyesti mietteitään Betsafen haastattelussa ja totesi, että jännitys on läsnä, mutta mieli on pysynyt kaikesta huolimatta positiivisena.

- Ei ole montaa päivää otteluun. Se on ihan kiva. kun on kolme kuukautta valmistautunut yhtä hetkeä varten - sitten se hetki on näin lähellä. Totta kai mua jännittää, mutta hyvällä tavalla. Tosi positiivinen mieli, kertoi Amirkhani. 

UFC vieraili hetki sitten syyskuussa Kööpenhaminassa, jossa Amirkhanin oli tarkoitus alun perin otella, mutta suunnitelmat muuttuivat. Tanskan sijasta Amirkhani suuntasi New Yorkin kirkkaiden valojen alle. 

- Kunto on kova. Mä olen tyytyväinen ja kaikin puolin valmis. Loppuaika tähän otteluun on mennyt aika rennosti. Mun piti otella Kööpenhaminassa ja sain sitten vähän enemmän lisäaikaa. Se ei ole ollut yhtään huono juttu. Mä oon saanut ottaa tosi iisisti. Urheilijana tiedän sen, ettei hirveitä muutoksia kuukauden aikana enää tehdä. Viimeinen kuukausi on mennyt aika höntsäilyllä. Olen pitänyt kropan vireessä, valotti Amirkhani. 

Viikonlopun vastustaja Shane Burgos on sijoitettu ottelija höyhensarjassa ja ehdottomasti yksi Makwanin uran vaikeimpia etappeja tähän asti. Suomalainen ymmärtää ottelun panokset ja on valmis jättämään kaiken häkkiin.  

- Mitä itse ottelussa tulee käymään? Sitä mä en voi paljastaa, mutta mä enemmin kuolen sinne, kuin tulen häviäjänä pois. 

Betsafe - paras vaihtoehto vapaaotteluun

Vaparin ystäville on nykyisin tarjolla useita vaihtoehtoja vedonlyöntiin, mutta sankan joukon seasta yksi nimi nousee toistuvasti ylitse muiden. Kertoimien valossa markkinoiden parhaimpia lukuja vapaaotteluun tarjoaa Betsafe. 

Pitkään vaparin saralla kunnostautunut Betsafe tarjoaa huikeiden kertoimien ohessa myös miellyttävän tervetuliaistarjouksen kaikille uusille tallettaville asiakkaille. Betsafe tuplaa uuden asiakkaan ensimmäisen talletuksen aina 200 euroon asti! 

Bonuksen voi lunastaa alla olevan painikkeen kautta. 

Rekisteröidy tästä Betsafelle ja lunasta bonus!