Jääkiekkoliiga NHL:n finaalipari on vihdoin selvillä, kun Tampa Bay Lightning kaatoi eilen kuudennessa konferenssifinaalissa New York Islandersin ja eteni Stanley Cup -finaaleihin, jossa se kohtaa läntisen konferenssin voittaneen ja suomalaisedustusta pursuilevan Dallas Starsin. Luvassa on tulikuuma finaali, mutta lisää löylyä finaalijännitykseen tuo Unibetin tarjoama täysin ilmainen 5€ NHL-ilmaisveto!

Finaalit starttaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa ja vedonlyöntijätti Unibet haluaa ilahduttaa kaikkai asiakkaitaan 5€ arvoisella ja täysin ilmaisella NHL-ilmaisvedolla, jonka jokainen asiakas saa käyttöönsä pelkällä sisäänkirjautumisella! Sinun ei siis tarvitse tehdä talletuksia tai muita ajoittain hieman tylsiltäkin tuntuvia toimenpiteitä vaan tämän herkun pääsevät lunastamaan kaikki Unibetin asiakkaat, pelitilin saldosta riippumatta!

Lisäksi tämän huikean NHL-ilmaisveto -tarjouksen lisäksi Unibet järjestää saman kampanjan yhteydessä arvonnan, josta yksi onnekas betsari voittaa itselleen omavalintaisen NHL-pelipaidan!

Voit siis ilmaisen NHL-vedon lisäksi napata kampanjasta palkinnoksi vielä oman suosikkipelaajasi NHL-pelipaidan, joka päällä kelpaa todellakin dominoida tulevan talven pipopeleissä ja ulkojäillä!

Katso alta tarkemmat ohjeet kampanjaan osallistumisesta ja nappaa ilmaisveto sekä arpalippu pelipaita-arvontaan pikimmiten, sillä kampanja on käynnissä vain rajoitetun ajan! Ilmaisvedot tulee lunastaa sunnuntaihin 20. syyskuuta kello 23:59 mennessä ja arpaliput omavalintaisen NHL-pelipaidan arvontaan tulee lunastaa lauantaihin 26. syyskuuta mennessä!

Nappaa täysin ilmainen 5€ NHL-veto Unibetilta!

Näin saat ilmaisen NHL-vedon Unibetilta Stanley Cup -finaaleihin!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla NHL-faneilla sekä betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan ilmaisveto-tarjoukseen ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita kaikki uudet ja vanhat Unibet-asiakkaat, jotka haluavat napata talteen oman ilmaisvetonsa maailman kovimman jääkiekkosarjan finaaleihin!

Jos et ole vielä Unibetin asiakas, niin pääset liittymään nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi klikkaamalla vieressä näkyvää kuvaa. Samalla pääset nappaamaan talteen Unibetin uuden vedonlyöntiasiakkaan edut, joihin kuuluu mm. 100% suuruinen vedonlyöntibonus, jolla saa tuplattua pelikassansa ensitalletuksen yhteydessä.

Ilmaista vedonlyöntirahaa on jaossa peräti sadan euron verran, joten tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää liittymisen yhteydessä!

NHL-ilmaisveto -kampanjaan ei tarvitse erillistä osallistumista vaan riittää, että kirjaudut Unibetin käyttäjätilillesi sisään aikavälillä perjantai 18.9.2020 kello 13:00 - sunnuntai 20.9.2020 kello 23:59. Tämän jälkeen ilmaisveto näkyy vetolapulla, kun valitset minkä tahansa lätkäkohteen kupongille. 5 euron arvoista ilmaisvetoa ei pysty hajauttamaan useammalle lapulle vaan sinun tulee lyödä ilmaisveto kerralla.

Ilmaisvedolla voittamasi rahat ovat sinulle käteistä rahaa, joten ne eivät sisällä minkäänlaisia kierrätysehtoja. Ilmaisvetovoitoista vähennetään panos, joka on tässä kampanjassa 5 euroa. Siirry nyt suorinta tietä Unibetille lunastamaan oma ilmaisvetosi!

Näin osallistut omavalintaisen NHL-pelipaidan arvontaan!

Maistuvan ilmaisvedon lisäksi tämän kampanjaan yhteyteen Unibet on sisällyttänyt myös pelipaita-arvonnan, jossa yksi onnekas pelaaja voittaa itselleen haluamansa joukkueen ja pelaajan aidon NHL-fanipaidan.

Pelipaita-arvontaan ei niin ikään tarvita erillistä osallistumista vaan riittää, että asetat Unibetin vedonlyönnissä voittajavedon NHL-finaalisarjaan. Veikkaa siis kumpi voittaa Stanley Cupin finaalit ja saat samalla automaattisesti yhden arpalipun NHL-pelipaidan arvontaan.

Sinun tulee asettaa NHL_voittajaveto Unibetin vedonlyönnissä aikavälillä 18.syyskuuta - 26. syyskuuta 2020. Unibetin suorittaa pelipaita-arvonnan finaaleiden päätyttyä ja ottaa voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä sivustoviestin kautta. Arvonnan voittaja saa valita itselleen haluamansa NHL-pelipaidan ja olla tulevana talvena ulkojäiden ylivoimaisesti tyylikkäin pelaaja!

Voit katsoa koko kampanjan tarkat säännöt ja ehdot Unibetin kampanjasivuilta.

Hyödynnä helppo NHL-ilmaisveto ja voita NHL-pelipaita!