NordicBet on tullut monelle tutuksi jääkiekon kautta, mutta Pohjolan pelijätti on toki kunnostautunut myös jalkapalloilun saralla. Nyt tarjolla on monenlaista kerrointa ja ilmaisvetoa niille betsaajille, jotka elävät ja hengittävät jalkapalloa läpi kesän!

Tänä kesänä jalkapalloa seuraavia hemmotellaan huolella, sillä tarjonta koostuu mitä mielenkiintoisimmista turnauksista, liigoista ja kansainvälisistä kohtaamisista. 

Suurimpia tapahtumia ovat esimerkiksi naisten MM-turnaus, joka käydään Ranskassa. Rapakon takana Etelä-Amerikassa puolestaan käydään jännittävä ja tasokas Copa America, jossa hallitseva mestari Chile puolustaa titteliään Brasiliassa ja samalla pyrkii voittamaan kolmannen perättäisen Copa American mestaruuden. 

Toki kotoisissa ja helteisissä Suomen oloissa pääsee seuraamaan myös paikan päältä, kun kotimaan herruutta ratkotaan Veikkausliigassa. Juhliiko HJK kolmannen perättäisen kerran Suomen mestaruutta vai kariutuuko hattutemppu?

Isojen kysymysten äärellä ollaan myös Huuhkajien kohdalla, sillä Suomen jalkapallomaajoukkue metsästää paikkaansa ensi vuoden EM-kisoista ja kesällä nähdään varmasti ikimuistoisia suorituksia sinipaidoilta. 

Tätä kaikkea ja paljon muuta pystyy betsata NordicBetillä. Kaikki pelaajat pystyvät lunastamaan jokaisen viikon alkuun 10 euron ilmaisvedon jalkapalloon lyömällä vähintään 10 euron futistriplan. Tarjous ei tietenkään lopu tähän, sillä jos pelaaja lyö 250 euron edestä vetoja kampanjaviikolla, niin tilille lisätään ylimääräinen 25 riskitön veto

Toimi näin kesän futistriplassa!

  • Kirjaudu NordicBet-tilille/Luo NordicBet-tili
  • Osallistu kampanjaan osallistu-napista ja lyö vähintään 10 euron yhdistelmäveto jalkapalloon
  • Lapulta täytyy löytyä vähintään kolme futiskohdetta, joide minimikertoimet ovat vähintään 1.50
  • Tämän jälkeen saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jalkapallokohteeseen
  • Ilmaisveto tulee käyttää jokaisen viikon sunnuntaihin mennessä
  • Mikäli lyö vetoja vähintään 250 euron edestä = 25 euron ilmaisveto tilille

Osallistu tästä NordicBetin futistriplaan!


NordicBet 

Mikäli tarvitsee itselleen lähes auringonvarmaa pelipaikkaa, niin NordicBetiä paremmaksi on vaikea pistää. Suomalaisille suunnattu ja varmasti suurimmalle osalle tuttu pelisivusto on pitkän linjan tekijä pelialalla ja ehdoton suosikki betsaajien keskuudessa, erityisesti Pohjolassa. 

Monet eivät juurikaan tarvitse mitään erikoisia syitä liittyäkseen NordicBetin kasvavaan joukkoon, mutta toki tarjolla on pätevää tervetuliaistarjousta, jonka avulla pääsee loistavasti alkuun.

Uudet asiakkaat voivat lunastaa heti ensimmäisen talletuksen yhteydessä 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon asti. Kun ensimmäisen bonuksen on kierrättänyt, niin voi lunastaa uuden 50% bonuksen 50 euroon asti tekemällä toisen talletuksen. Kolmannella talletuksella pelaajalle myönnetään kierrätyksien jälkeen 20 euron ilmaisen vedon mobiiliin vähintään 10 euron talletuksella. 

Lunasta NordicBetin bonukset tästä!