Rizk haluaa antaa uusille mahdollisille pelaajille 3000 euron edestä syitä liittyä mukaan heidän kasvavaan joukkioon. Uuden kampanjan avulla kaikki tuoreet pelaajat pääsevät osaksi rahakasta arvontaa. 

Kesä tietää suomalaisille pitkälti kolmea asiaa: lämpimiä säitä, Juhannusta ja tietenkin lomia. Tällaisina aikoina erityisesti mökkeily ja muu matkustelu Suomen laitumien halki on todella kovassa suosiossa kansalaisten ja miksei myös betsaajienki kesken! Mikäli olet suunnittelemassa kenties kaikkien aikojen kesälomaa, mutta budjetista uupuu vielä kevyet 3000 euroa, niin Rizk tarjoaa apuja tuoreen kampanjan voimin. 

Rizk on tullut vuosien kuluessa tutuksi huikeista palkinnoista, jotka saattavat välillä poiketa normeista. Tarjolla on ollut NHL-matkoja ja luksuslomia, mutta myös ämpäreitä ja tonnin setelejä. Tällä kertaa jaossa on puhtaat 3000 euroa yhdelle onnekkaalle uudelle asiakkaalle. Osallistuminen ei velvoita mitään muuta, kuin tilin luomisen Rizkille ja sitä kautta ensimmäisen talletuksen suorittamisen kampanjan aikana. 

Mitäpä sitten tehdä palkintorahoilla? Vaihtoehtoja luonnollisesti piisaa luksulomasta ikimuistoiseen mökkireissuun - sinä päätät! 

Näin osallistut Rizkin 3000 euron arvontaan

  • Luo tili Rizkille, kampanjaan ei voi osallistua, mikäli tili jo löytyy
  • Lunasta ensitalletusbonus esimerkiksi tallettamalla kymmenen euroa ja betsaamalla vedonlyöntiin 20 euroa
  • Ja näin olet mukana 3000 euron arvonnassa!
  • Kampanja sijoittuu aikavälille 18.6.2019 – 30.6.2019
  • Arvonta suoritetaan 2.7.2019

Osallistu Rizkin 3000 euron arvontaan tästä!


Rizk - Real Rewards, No Bullsh*t


Enemmän oikeita palkintoja ja vähemmän lantaa. Rizkin persoonaallinen asenne ja imago on kauttaaltaan tunnettu vedonlyönnin maailmassa. Kyseessä ei ole elegantti ja maltillinen betsilafka, vaan heidän toiminnassaan on aina ripaus erikoisuutta oman mausteen muodossa. Tämän takia Rizk erottuukin joukosta selkeästi ja on varteenotettava vaihtoehto, jos etsii tavallisesta poikkeavaa betsisivustoa. 

Rizkillä sekä kasino että vedonlyönti ovat yhtä suuressa asemassa, joten tekemistä riittää. Vedonlyönnin puolella uudet asiakkaat voivat lunastaa kätevän bonuksen, joka tietää pelaajalle 100% bonusta 100 euroon saakka. Kyseisen bonuksen saa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. 

Tarjoukset toki jatkuvat rekisteröinnin ja talletuksen jälkeenkin, sillä Rizk jakaa riskittömiä vetoja Wheel of Rizki -pelissä sekä ilmaisvetoja ja paljon muuta.

LUO TILI RIZKILLE JA LUNASTA BONUS!