Betsafen uudessa kampanjassa pelaajat pääsevät luomaan omia vetoja ja palkinnoksi luvassa on ilmaisvetoja. 

Mestareiden liiga jatkuu tänään! Luvassa on jalkapalloviihdettä kahden huippuottelun voimin, josta ei maaleja tule puuttumaan. Kannattajilla onkin tänään tiukka paikka edessään, kun joutuu valitsemaan kahden todella mielenkiintoisen kohtaamisen väliltä. 

Saksalaisen jalkapalloilun ylpeys Dortmund saa tänään vieraita Lontoosta, kun Tottenham Hotspur matkaa äänekkäälle Westfalenstadionille. Veitsi on kirjaimellisesti isäntien kurkulla, sillä Pohjois-Lontoon nimekkäälle seuralla on vakuuttava kolmen maalin etumatka. 

Reitti pitäisi olla täysin selvä Tottenhamille, sillä Dortmund on alisuorittanut pahasti läpi kauden loukkaantumisten takia, mutta Euroopan isoimman fanipäädyn äänekkäät kantajat antavat varmasti kaikkensa joukkueensa puolesta. Paljon pitäisi tapahtua, jotta Dortmund saisi kurottua äärettömältä tuntuvan kaulan umpeen. Yksikin maali Tottenhamille ja isäntien kausi Mestarien liigassa on sitä myöten täysin sinetöity. 

Pystyykö Dortmund antamaan kotiyleisölle ihmeen vai osoittaako Tottenham kerrankin sinnikkyyttä ja matkaa kohti seuraavaa vaihetta?

Illan toinen kohtaaminen nähdään legendaarisella Santiago Bernabeulla. Real Madridin kannattajan pääsevät pureskelemaan kynsiään, sillä valkopaitaisilla on kone hieman yskinyt viime aikoina ja murskavoitto vieraista ei ole missään nimessä kiveen hakattu. 

Real Madrid selvisi nipinnapin voittajan Hollannin vierailusta, sillä joukkue voitti isännät vain lukemin 2-1. Hiljattain Espanjan suurseura on kärsinnyt mittavia tappioita Katalonian veriviholliselleen, sillä Barcelona tiputti Madridin Copa Del Reystä, sekä La Ligan mestaruustaistosta. Voisi siis todeta, että Madridilla on vähintäänkin arveluttavat ajat meneillään pukukopissa, vaikka keskittyminen on varmasti suunnattu täysin illan otteluun. 

Kotijoukkue on kieltämättä harvinaisen mahdollisuuden edessä koko kauden aikana, sillä tähtäimessä on varmasti historiallinen neljäs perättäinen mestaruus kyseisessä turnauksessa. Mikäli kone kuitenkin vielä sattuu yskimään illan ottelussa, niin lohtua kuitenkin Madridille tuo fakta, että jatkopaikkaan riittää esimerkiksi myös yhden maalin tappio. Toki kannattajat ympäri maailmaa silti luottavat voittoon. 

Betsafelta ilmaisvedot illan mittelöihin

Mikäli etsit vähän ylimääräistä toimintaa illan otteluihin, niin Betsafen kautta moinen toden totta onnistuu kätevästi. Osallistu Betsafen uuteen kampanjaan ja luo oma veto illan otteluihin. Laita panokseksi vähintään viisi (5) euroa ja valitse kertoimeksi vähintään 1.50, niin saat oitis käyttöösi viiden (5) euron ilmaisvedon, jonka voi käyttää mihin tahansa jalkapallokohteeseen Betsafen sivuilla. 

Muistathan, että Betsafen Luo oma veto -ominaisuus toimii vain mobiilissa, joten mikäli olet liikkeellä pöytäkoneella, niin sivusto ohjaa sinut automaattisesti mobiiliversioon. 

Luo tili alla olevan linkin kautta ja osallistu kampanjaan!

Iske Betsafella betsi kiinni tästä!