Almanakka pyörähti viikonlopun aikana joulukuun puolelle ja sehän tietää tottakai sitä, että erilaisten joulukalenterien ensimmäiset luukut on saatu jo avata. Perinteisten joulukalenterien lisäksi nykypäivänä myös eri vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat asiakkaidensa iloksi toinen toistaan maistuvampia virtuaalisia joulukalentereita, joista pelaajien on mahdollisuus voittaa käteispalkintoja, ilmaiskierroksia sekä paljon muuta. 

Betssonin tuoreessa Joululahjoja maanantaisin -kampanjassa sinun on mahdollista saada joulukuun ajan joka maanantai itsellesi ilmaisvetoja, käteistä sekä bonusrahaa. Kaikki kampanjaan osallistujat pääsevät lunastamaan heti alkuun 10 euron arvoisen riskittömän vedon, jolla ensimmäisen kymmenen euron arvoisen vedon pääsee iskemään sisään täysin riskittömästi Betssonilla!

Lisäksi käynnissä on myös Joulukuun korkein kerroin -kisa, jonka voittaja kuittaa itselleen huimat 2 500 euroa, joten jos tunnet olevasi koko valtakunnan kovin betsari, niin nyt kannattaa osallistua molempiin kampanjoihin ja napata omat käteiset, bonusrahat sekä ilmaisvedot talteen!

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vetoa Betssonilla ja palkinnot valuvat maanantaisin kuin itsestään pelitilillesi! Lisäksi pääset samalla tavoittelemaan 5 000 euron käteispottia Joulukuun korkein kerroin -kisassa!

Kampanja on käynnissä aina 23. joulukuuta kello 23:59 CET asti, joten sinulla on jouluaattoon asti aikaa lunastaa omia lahjoja sekä napata korkein kerroin ja 2 500 euron pääpalkinto itsellesi!

Näin pääset mukaan Betssonin Joululahjoja maanantaisin ja Joulun korkein kerroin -kampanjoihin!

Betsson on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä sekä ennenaikaisia joululahjoja tavoittelevilla pelureilla on mahdollisuus osallistua näihin mahtaviin kampanjoihin ja siksi se ei ole asettanut 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita niin kaikki Betssonin vanhat kuin uudetkin asiakkaat, jotka haluavat päästä mukaan napsimaan omat lahjapaketit talteen. 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Betsson-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Samalla saat uutena asiakkaana käyttöösi Betssonin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla sinun on mahdollista napata pelikassaasi jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa! Voit lukea Betssonin tarjoamasta uuden vedonlyöjän eduista lisää artikkelin lopusta. 

Jouluviikkojen lahjat -kampanja.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika etsiä Betssonin Promot-välilehdeltä Joululahjoja maanantaisin -kampanja ja klikata itsensä sisään. Sen jälkeen sinun tulee ihan ensimmäisenä klikata oranssia Osallistu-nappia, jonka jälkeen olet mukana kampanjassa. 

Samalla hetkellä, kun osallistut kampanjaan, Betsson aktivoi pelitilillesi 10 euron suuruisen riskittömän vedon, jonka pääset pelaamaan Betssonin vedonlyönnissä. Muista, että riskitön veto on voimassa vain 5 vuorokautta osallistumisesta, joten muista lyödä oma riskitön vetosi mahdollisimman pian! 

Tämän jälkeen sinun tulee lyödä sunnuntaihin 9.12 mennessä vetoa Betssonilla vähintään 50 eurolla, niin saat tämän viikon joululahjan maanantaina 10. joulukuuta. Panostuksiin lasketaan mukaan kaikki single- ja yhdistelmäkupongit, joiden yhteiskerroin on 1,50 tai suurempi. 

Kampanjaviikkoja on yhteensä kolme, joista ensimmäinen on jo käynnissä. Toinen kampanjaviikko käynnistyy heti, kun ensimmäinen loppuu. Kolmas kampanjaviikko lähtee luonnollisesti käyntiin heti, kun toinen loppuu ja viimeiset lahjat jaetaan maanantaina 24. joulukuuta, joten muista betsata kaikilla seuraavilla kolmella viikolla, jotta saat kaikki kolme maanantai-lahjaa lunastettua kampanjasta! 

Kampanjaviikot näet kokonaisuudessaan alta: 

 1. jouluviikko: Lauantai 1.12. 00:00 - sunnuntai 9.12. 23:59 CET.
 2. jouluviikko: Maanantai 10.12. 00:00 - sunnuntai 16.12. 23:59 CET.
 3. jouluviikko: Maanantai 17.12. 00:00 - sunnuntai 23.12. 23:59 CET.

Joulun korkein kerroin -kisa!

Maanantaisten joululahjojen lisäksi tarjolla on myös 5 000 euron suuruinen käteispotti, joka jaetaan kampanjaan osallistuneiden betsareiden kesken, jotka onnistuvat nappaamaan kiinni korkeimmat kertoimet! 

Käteistä rahaa on tarjolla yhteensä viidelle korkeimman kertoimen joulukuun 23. päivään kello 23:59 CET mennessä kiinni napanneiden pelaajien kesken. Kisaan lasketaan mukaan kaikki vähintään 10 euron panoksella lyödyt voittavat vedonlyöntikupongit. Korkeinta kerrointa voi tavoitella myös riskittömillä ja ilmaisvedoilla, joten tässä kisassa kannattaa hyödyntää osallistumisesta palkkioksi saatu 10 euron riskitön veto! 

Kisan tulostaulukkoa voi seurata Betssonin kampanjasivuilla. Betsson päivittää leaderboardia joka päivä kello 18:00 CET, joten voit seurata omaa sijoitustasi päivittäin kampanjasivuilta. 

5 000 euron suuruinen palkintopotti jakautuu viiden parhaan pelaajan kesken, joista suurimman siivun nappaa tottakai koko kisan korkeimman kertoimen kiinni napannut pelaaja, joka saa käteistä rahaa peräti 2 500 euroa. Toiseksi kisassa tullut pelaaja saa käyttöönsä touhutonnin ja sijoille 3-5 päätyneet betsarit saavat kukin palkinnoksi 500 euroa. 

Palkintorahat ovat luonnollisesti käteistä rahaa ja niihin ei sisälly minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Riskittömän vedon, ilmaisvetojen sekä bonusrahan kampanjakohtaiset tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan kokonaisuudessaan Betssonin sivuilta.

Korkein kerroin -kisan palkintopotti ja sen jakautuminen kokonaisuudessaan: 

 1. sija: 2 500€ käteistä.
 2. sija: 1 000€ käteistä.
 3. sija: 500€ käteistä.
 4. sija: 500€ käteistä.
 5. sija: 500€ käteistä.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa: 

 • Klikkaa itsesi Betssonin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä tai vieressä näkyvää logoa painamalla. 
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsson pelitili ja hyödynnä vedonlyöntibonus, jonka avulla saat lunastettua jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa. Korkein kerroin -kisaan lasketaan mukaan myös bonusrahalla lyödyt vedot, joten suosittelemme lunastamaan bonusrahaa täydet 100 euroa. 
 • Osallistu kampanjasivuilla Joululahjoja maanantaisin -kampanjaan klikkaamalla oranssia Osallistu-nappia.
 • Lyö viikottain vetoa vähintään 50 euron edestä Betssonilla minimikertoimella 1,50 ja saat seuraavana maanantaina Betssonilta käyttöösi joululahjan! Kampanjaviikot voit katsoa kokonaisuudessaan ylempää.
 • Jahtaa korkeinta kerrointa kerrointa 23. joulukuuta kello 23:59 CET saakka Betssonin vedonlyönnissä.
 • Viisi korkeinta kerrointa kampanjan päättymiseen mennessä kiinni napannutta pelaajaa palkitaan osuuksilla 5 000 euron käteispotista.

Lunasta 10€ riskitön veto ja nappaa korkein kerroin kiinni!

Betsson hemmottelee uusia vedonlyöjiä 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella. 

Uuden vedonlyöjän pelit Betssonin suositulla vedonlyöntisivustolla käynnistetään liittymislahjaksi saatavalla vedonlyöntibonuksella, jonka avulla uuden asiakkaan on mahdollista lunastaa itselleen 100% suuruinen vedonlyöntibonus ja aloittaa pelit tuplatulla pelikassalla! 

Bonus on voimassa 100 euroon asti, joten maksimihyödyn tästä bonuksesta saat tekemällä 100 euron suuruisen ensitalletuksen, jonka jälkeen Betsson tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin 200 euron suuruisella pelikassalla. 

Bonusrahalla on 6-kertainen kierrätysvaatimus, joka tulee täyttää Betssonin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. 

Yllä mainittuun kampanjaan on mahdollista osallistua myös bonusrahalla, joten suosittelemme nappaamaan täydet bonukset ja aloittamaan korkeimman kertoimen tavoittelun Betssonilla!