Joulu tuli ja meni, mutta Tapaninpäivänä kaikkien junnukiekon ystävien vuoden odotus jälleen palkittiin, kun alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut polkaistiin käyntiin Kanadan länsirannikolla, Vancouverin seudulla. Suomi aloitti kisat niukalla 2-1 tappiolla länsinaapuri Ruotsille, mutta viime yönä Pikkuleijonat onnistuivat ottamaan lohkovaiheen ensimmäisen voiton, kun Kazakstan kaatui puhtaasti 5-0. 

Kahtena edellisenä vuonna Pikkuleijonien menestys on jäänyt huonoksi, sillä viime vuonna tyytyminen oli kuudenteen sijaan ja toissavuonna joukkue jäi koko turnauksen yhdeksänneksi. Vuonna 2016 Pikkuleijonat juhlivat kotikisoissa MM-kultaa Sebastian Ahon, Jesse Puljujärven ja Patrik Laineen johdolla, joten myös menestyksestä on saatu Suomessa nauttia viime vuosina.

Vedonlyöntijätti GUTSin uunituoreessa kampanjassa on jaossa Patrik Laineen pelipaita ja kyseessä ei ole mikä tahansa pelipaita vaan paita on varustettu Winnipeg Jetsin maalipyssyn nimikirjoituksella. 

Paita arvotaan loppiaisena 6. tammikuuta ja osallistumisaikaa sinulla on koko U20 MM-kisojen ajan eli 5. tammikuuta 2019 asti. Arvontaan osallistuminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä 5 euron suuruinen veto GUTSilla nuorten MM-kisojen aikana ja olet tienannut ensimmäisen arpalipun tähän mielenkiintoiseen arvontaan, jonka voittaja saa itselleen Patrik Laineen pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna.

Nyt onkin pidemmittä puheitta aika katsoa tarkemmat ohjeet miten juuri sinä pääset osallistumaan tähän mielenkiintoiseen arvontaan ja lunastamaan omat arpaliput, joiden avulla voit voittaa itsellesi Patrik Laineen nimmaripaidan. 

Näin pääset mukaan GUTSin arvontaan, josta voit voittaa Patrik Laineen nimmaripaidan!

Vedonlyöntiyhtiöiden parhaaseen A-ryhmään kuuluva GUTS on halunnut, että kaikilla innokkailla kiekkofaneilla ja betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mielenkiintoiseen arvontaan ja siksi se ei ole asettanut arvontaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoha. Mukaan ovat siis tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin GUTS-asiakkaat, mutta osallistumiseen tarvitset tottakai oman GUTS-pelitilin. Jos olet uusi GUTS-asiakas, niin pääset luomaan oman pelitilisi helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla

Uutena GUTS-vedonlyöntiasiakkaana saat tältä vedonlyöntijätiltä liitymislahjaksi käyttöösi riskittömän vedon, jonka turvin pelaaminen GUTSin vedonlyönnissä käynnistyy täysin riskittömästi. Jos ensimmäinen vetosi GUTSin vedonlyönnissä ei osu, niin GUTS antaa sinulle rahat takaisin, joten pelaamisen pääsee aloittamaan täysin riskittömästi. Voit lukea GUTSin tervetuliaisbonuksesta lisää artikkelin lopusta!

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa arpalippujen tienaaminen arvontaan, jonka onnellinen voittaja kuittaa itselleen Patrik Laineen pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna. Arpalippujen tienaaminen on äärimmäisen helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa vähintään 5 euron suuruisella panoksella U20 MM-kisojen aikana eli 26. joulukuuta - 5. tammikuuta 2019 ja olet mukana arvonnassa. Jokaisesta oikealla rahalla asettamastasi vähintään 5 euron arvoisesta vedonlyöntilapusta saat yhden arvan! Suosittelemme lyömään vetoa ahkerasti GUTSin vedonlyönnissä, sillä arpalippujen pelaajakohtaista määrää ei ole rajoitettu! Voit siis halutessasi tienata niin monta arpalippua kuin haluat! 

Kampanja on käynnissä koko U20 MM-kisojen ajan eli 5. tammikuuta 2019 kello 23:59 asti ja GUTS arpoo Patrik Laineen nimmaripaidan voittajan heti seuraavana päivänä eli 6. tammikuuta. GUTS ilmoittaa voittajalle sähköpostitse heti arvonnan päätyttyä, joten muistathan tarkkailla sähköpostia loppiaisena.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Klikkaa itsesi GUTSin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma GUTS-pelitili. Uutena GUTS-vedonlyöntiasiakkaana saat käyttöösi riskittömän vedon, jolla betsaamisen pääsee aloittamaan täysin riskittömästi.
  • Lyö vetoa U20 MM-kisojen aikana (26.12.18 - 5.1.2019 klo 23:59) vähintään 5 euron panoksella.
  • Jokaisesta vähintään 5 euron arvoisesta vetolapusta saat yhden arvan.
  • Arpalippujen pelaajakohtaista määrää ei ole rajoitettu, joten voit nostaa voittomahdollisuutesi huippuun pelaamalla mahdollisimman monta vähintään 5 euron arvoista vetolappua nuorten MM-kisojen aikana. 
  • Kampanja päättyy 5. tammikuuta 2019 kello 23:59 ja Patrin Laineen nimmaripaidan onnellinen voittaja arvotaan heti seuraavana päivänä 6. tammikuuta ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostilla.

Lyö 5€ arvoinen veto ja voita Laineen nimmaripaita

GUTS vedonlyöntitarjous uusille asiakkaille - ensimmäinen vetosi on riskitön!

GUTS haluaa hemmotella uusia vedonlyöntiasiakkaitaan perinteisen vedonlyöntibonuksen sijaan riskittömällä vedolla, jonka turvin vedonlyönti GUTSin suositulla pelisivustolla käynnistyy täysin riskittömästi! 

GUTSilla ensimmäisen vetosi on turvattu, sillä mikäli lyöt 50 euron vedon minimikertoimella 1,80, saat 50 euron bonuksen jos vetosi ei voita! Pelaamisen pääsee siis aloittamaan täysin riskittömästi! 

Tämän riskittömän vedon lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan rekisteröityä GUTSille, aktivoida pelitilisi ja tallettaa vähintään 50 euroa. Tämän jälkeen lyö ensimmäisen single-vetosi 50 euron panoksella haluamaasi kohteeseen, jonka kerroin on vähintään 1,80. Mikäli vetosi häviää, saat 50 euron bonuksen vedonlyöntiin. Tämä 50 euron arvoinen bonusraha on kierrätettävä 14 päivän sisällä GUTSin vedonlyönnissä neljä kertaa minimikertoimella 1,80.

GUTS maksaa bonuksen tilillesi heti, kun ensimmäinen 50 euron arvoinen single-vetosi on ratkennut hävinneeksi. Tämä riskittömän vedon tarjous on voimassa vain ensimmäisen talletuksesi yhteydessä, joten sitä ei pysty hyödyntämään myöhemmin. Riskittömän vedon sekä bonusrahan tarkemmat säännöt ja ehdot pääset lukemaan kokonaisuudessaan GUTSin kampanjasivuilta.