Jos et ole vielä päässyt tutustumaan tasokkaasen Betsafeen, nyt se kannattaa viimeistään tehdä! Tämä pelisivusto nimittäin tarjoaa jääkiekon ystäville 50€ riskittömän vedon Liigan playoffseihin. Kun luot itsellesi pelitilin viimeistään ennen Liigan loppua, pääset käyttämään hyväksi tämän loistavan tarjouksen. Kaikki mitä pelaajan tulee tehdä, on luoda itsellensä oma Betsafe-tili ja tehdä vähintään 50€ talletus. Näin pelaaja pääsee tekemään vedon Liigan otteluista täysin ilman riskiä! Kuulostaa hyvältä vai mitä?

Luo oma pelitilisi ja nappaa riskitön vetosi

Betsafen tarjoaman kampanjan avulla jokainen pelaaja saa huimasti lisäjännitystä Liigan ratkaisuhetkiin. Kyseeessä on erikoistarjous, joka on saatavilla kaikille uusille pelaajille Liigan playoffsien ajaksi. Riskittömän vedon ansiosta pelaajan on mahdollista lyödä vetoa täysin ilman riskiä. Mikäli veto häviää, panos palautuu takaisin pelitilille ja varat ovat heti nostettavissa tai sijoitettavissa uuteen vetoon. Mikäli veto voittaa, pelaaja saa panoksen takaisin käteisenä ja vedon nettovoiton bonusrahana. Bonusraha tulee panostaa vain kerran vedonlyöntiin 1.5 minimikertoimella, ja näin bonusraha muuttuu oikeaksi käteiseksi!

Kampanja on tarjolla 11.4.2017 lähtien Liigan playoffsien ajaksi uusille pelaajille. Riskittömän vedon lunastaminen helppoa kuin mikä, ja se onnistuu näin:
  • Rekisteröidy Betsafelle ennen Liigan playoffsien loppua.
  • Talleta pelitilillesi vähintään 50€, jotta riskittömän vedon lyöminen onnistuu.
  • Valitse kupongillesi vähintään yksi Liigan otteluista, ja muista myös raksittaa riskittömän vedon ruutu.

Huikea tervetulaistarjous

Uusien pelaajien hemmottelu senkuin vain jatkuu, sillä Betsafe* tarjoaa uusille pelaajilleen myös 50€ edestä ilmaisvetoja. Ilmaisveto eroaa riskittömästä vedosta sillä tavalla, että vedon lyömiseen ei tarvita lainkaan oikeaa rahaa. Ilmaisvetoja on kaksi, ja ne ovat arvoltaan 25 euroa. Toista vain seuraavat askeleet, ja pääset nauttimaan ilmaisista vedoista!
  • Rekisteröidy Betsafelle
  • Tee talletus ja lyö vetoa vähintään 25 eurolla vähimmäiskertoimmella 1.8.
  • Löydät ilmaisvedon kupongiltasi, ja sen hyödyntäminen onnistuu ruksittamalla ilmaisvedon ruutu ennen vedon vahvistamista.
  • Toista samat mobiilissa, ja myös tämä toinen 25 euron ilmaisveto on sinun!
Näin loistavalla tervetuliaistarjouksella jokainen vedonlyöjä saa itselleen mitä parhaimmat ja jännittävimmät pelikokemukset. Ethän jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan klikkaa itsesi samantien Betsafen supersuositulle pelisivustolle ja lunasta nämä uskomattomat tarjoukset!

Betsafelle klikkaamalla tästä!