Se on täällä taas! Nimittäin Jalkapallon Mestarien liiga, kun uusi kausi pyörähtää tänään lohkovaiheen osalta käyntiin kahdeksan ottelun voimin! Edellinen UCL-kausi huipentui englantilaisten Liverpoolin ja Tottenhamin väliseen finaaliin ja lopulta mestariksi tiensä raivasi Liverpool, joka kaatoi Spursin 1. Kesäkuuta Wanda Metropolitanilla pelatussa finaalissa lukemin 2-0. Vedonlyöntiyhtiö Rizkin tuoreen tarjouksen myötä saat käyttöösi rizkittömän vedon, kun lyöt vetoa Mestarien liigan tämän vuoden maalikuninkaasta! Lisäksi saat ylimääräisen 5 euron Rizkittömän vedon jokaisesta lohkovaiheen ottelusta, jossa veikkaamasi pelaaja tekee maalin!

Rizk on verovapaa ja suomenkielinen peliyhtiö

Mestarien liigan voitto on jokaisen jalkapalloilijan unelma ja tänään sen tavoittelua aloittavat jälleen sadat huippupelaajat ympäri Euroopan, kun jalkapallon Mestarien liiga vuosimallia 2019-20 lähtee käyntiin kello 19:55 Suomen aikaa. Ohjelmassa on kahdeksan ottelun kierros ja heti avauspäivänä on tulessa mm. sellaiset huippujoukkueet, kun Inter, Ajax, Chelsea, Valencia, Dortmund, Barcelona, Napoli ja Liverpool.

Tähtiloistoa ei siis tästä tiistai-illasta tule puuttumaan, joten mikä olisi parempi tapa viettää syyskuun koleaa tiistai-iltaa, kun seurata Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierrosta vaikka jonkun verovapaan vedonlyöntiyhtiön live-streamin kautta!

Kasino- ja vedonlyöntijättiläisten parhaaseen A-ryhmään kuuluva Rizk haluaa ilahduttaa kaikkia vedonlyöjiään uunituoreen Mestarien liigakauden kynnyksellä tarjoamalla kampanjan, josta vedonlyöjien on mahdollista napata itselleen talteen 5 euron arvoinen riskitön veto, jonka voi iskeä vaikka heti tänään jos UCL:n avauskierrokselle! Lisäksi saat ylimääräisiä 5 euron rizkittömiä vetoja jokaisesta lohkovaiheen ottelusta, jossa oma suosikkihevosesi iskee pallon vastustajan maaliin! 

Näin nappaat rizkittömät vedot talteen Mestarien liigan lohkovaiheen otteluista!

Riskittömien vetojen lunastaminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä vähintään 25 euron suuruinen voittajaveto Mestarien liigan maalikuninkaasta ja saat heti käyttöösi 5 euron rizkittömän vedon, joka on voimassa 7 vuorokautta sen saamisesta.

Ja koska kyseessä on kausiveto, niin saat lisäksi jokaisesta veikkaamasi maalikuninkaan lohkovaiheen maaleista itsellesi ylimääräisen 5 euron suuruisen riskittömän vedon!

Sinun tulee asettaa maalikuningas vetosi Rizkin vedonlyönnissä viimeistään 30. Syyskuuta kello 00:59, jotta saat lunastettua rizkittömän vedon. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Rizkin Kuka voittaa Mestarien liigan maalikuninkuuden? -kampanjasivuilla.

Nappaa takuuvarma 5€ rizkitön veto talteen UCL-kierrokselle!

Rizk palkitsee uudet vedonlyöjät 100 euron bonuksella!

Rizkiltä saat uutena vedonlyöjänä 100 euron bonuksen

Rizk on suomalaisten pelaajien näkökulmasta ehdottomasti yksi parhaista vedonlyöhtiyhtiöistä, sillä se palkitsee jatkuvasti niin uusia kuin vanhojakin pelaajiaan erilaisilla tarjouksilla ja kampanjoilla, joista asiakkaiden on mahdollista napata talteen toinen toistaan etuja joihin kuuluvat mm. ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, tavarapalkintoja, ilmaista pelirahaa sekä paljon muuta. Lisäksi tarjolla on kokoajan todella korkeita kertoimia ja pelattavaa Rizkin vedonlyönnissä riittää.

Uusien vedonlyöjien betsailu Rizkin palkitulla sivustolla saa lentävän lähdön, sillä kaikki uudet asiakkaat pääsevät pyöräyttämään heti rekisteröitymisen jälkeen kertaalleen supersuosittua Wheel of Rizkiä, joka jakaa takuuvarmoja voittoja. Tästä Kapteeni Rizkin omasta onnenpyörästä voit voittaa ilmaiskierroksia tai vaikkapa riihikuivaa käteistä. Näiden ilmaisetujen jälkeen tarjolla on vielä muhkea 100% suuruinen vedonlyöntibonus, joka on voimassa aina 100 euroon asti.

Voit lukea Rizkin vedonlyöntibonuksen tarkemmat säännöt sekä ehdot ja tutustua bonustarjoukseen lähemmin Rizkin verkkosivuilla.