Joko olet tutustunut virtuaaliurheiluun? Jos et, nyt kannattaa tehdä se Nordicbetillä! Jos mielesi tekee lyödä vetoa minä tahansa kellonaikana, virtuaaliurheilu on oiva vastaus tähän nälkään!

Lyö vetoa virtuaaliurheilusta ja saa 10€ bonus

Nordicbetin Virtual Sports -aulasta löytyy pelejä ja urheilutapahtumia täysin päivästä ja kellonajasta riippumatta! Virtual Sportsissa ei todellakaan ole koskaan hiljaista hetkeä, vaikka oikean urheilun puolella ei tapahtuisikaan mitään jännää. Nyt sinulla on uskomaton mahdollisuus katsastaa uuden peliaulan tarjontaa 10 euron bonuksen voimin.

Tällä hetkellä nordicbetin Virtual Sportsin valikoimasta löytyy jalkapalloa, tennistä, koripalloa sekä hevos- ja vinttikoirakisoja. Valitse joku näistä suosikki lajeistasi ja lyö siitä vetoa pelissä! Pelatuasi 10 eurolla saat 10 euron bonuksen saman tien!

Virtual Sports muistuttaa moness asuhteessa klassista urheilusta vedonlyönti. Katsasta siis kertoimet ennen tapahtuman alkua, lyö vetoa haluamastasi kohteesta, seuraa peliä ja pidä peukkuja pystyssä. Virtual Sportsin erikoispiirre on se, että seuraat peliä jännittävänä 3D -simulaationa!

Uuden vedonlyöjän bonus Nordicbetillä

Nordicbet haluaa toivottaa uuden vedonlyöjänsä erittäin tervetulleeksi vedonlyönnin pariin! Nordicbet tarjoaa laajan valikoiman kertoimia aina NHL:sta Kakkosdivisioonan paikallisjoukkueisiin. Nordicbetillä riittää intohimoa urheiluun sen tasosta huolimatta. Nordicbet toimii Champions Hockey Leaguen virallisena vedonlyöntikumppanna sekä suomalaistähtiäkin sisältävän Swedish Hockey Leaguen pääsponsorina. Tietysti tältä casinolta löytyy muutakin kuin vain jääkiekkoa – Nordicbetiltä löydät kertoimet esimerkiksi salibandyn kakkosdivisioonaan, Suomen raveihin, pesäpallon Suomensarjaan ja muun muassa Vaahteraliigaan!

Ota siis vauhdikas startti vedonlyöntiin lunastamalla Nordicbetin 170 euron tervetulobonuksen kolmessa osassa!

Nordicbet aloittaa tajoamalla 100 prosentin bonuksen uuden pelaajan ensimmäiselle talletukselle jopa 100 euroon saakka. Pienin tähän bonukseen oikeuttava talletus on 10 euroa. Tehtyään talletuksen uusi pelaaja voi lunastaa bonuksensa käyttäjätilinsä Minun bonukseni -kohdasta.

Kun uusi pelaaja on käyttänyt (kierrättänyt tai hävinnyt) ensimmäisen bonuksensa, hän saa seuraavalle talletukselleen 50 prosnetin bonuksen aina 50 euroon asti. Pienin bonukseen oikeuttava talletus on 10 euroa ja sen voi lunasta Minun bonukseni -kohdasta käyttäjätilillä.

Ei kahta ilman kolmatta, joten kun uusi pelaaja on käyttänyt (kierrättänyt tai hävinyt) toisen bonuksesna, hän voi lunastaa 20 euron mobiili-ilmaisvedon tallettamalla vähintään 10 euroa pelitililleen. Aktivoidakseen bonuksen, hänen on rastitettava vetokupongissa oleva sininen ruutu ennen vedon vahvistamista.