NordicBet lähtee tarjoamaan vuoden 2020 alulle taas kerralleen huikeata kiekkotarjousta, mistä pääset lunastamaan riskittömiä- ja ilmaisvetoja sekä mahdollisuuden voittaa matkapaketin kahdelle hengelle Miamiin. Nyt ei siis kannata jättää väliin tätä kampanjaa!

Vedonlyöntijätti NordicBet ei petä meitä tälläkään kertaa uudella Miami -tarjouksellaan, sillä nyt luvassa on mahtavia sporttipalkintoja. Jos tykkäät iskeä betsiä sisään riskittömillä vedoilla tai ilmaisvedoilla, kannattaa ottaa osaa tähän kampanjaan. Bonuspalkintojen lisäksi tarjouksessa on jaossa yhteensä neljä kahden hengen matkapakettia.

Itse kampanja toimii hyvin yksinkertaisesti ja osallistuminen onnistuu näppärästi. Sinun tarvitsee ainoastaan suunnata NordicBetin verkkosivuille, ottaa osaa tarjoukseen ja lähteä lyömään vetoa jääkiekosta. Tekemällä kampanjaviikon aikana 10 euron kiekkotriplan (minimikerroin 1.50/kohde) saat pelitilillesi välittömästi 10 euron ilmaisen livevedon jääkiekkoon.

Jos panostat viikon aikana vähintään 250 euroa vedonlyönnissä (minimikerroin 1.50/kohde), saat ilmaisvedon lisäksi 25 euron riskittömän vedon ja pääset mukaan viikottaiseen matkapaketti -arvontaan. Riskitön veto lisätään pelitilillesi maanantaina kello 18:00 CET mennessä ja kampanjaviikko on käynnissä aina maanantai kello 00:00 CET - sunnuntai 23:59 CET välisenä aikana.

Itse matkapaketti on todellinen urheiluelämys, sillä pääset katsomaan Florida Panthers - Boston Bruins -NHL-ottelua paikan päälle. NHL-matsin lisäksi luvassa on NBA-ottelua Miami Heat - Orlando Magic -joukkueiden välillä. Kisapakettiin kuuluu tottakai meno-paluulennot Helsingistä Miamiin aikavälillä 3.-7.3.2020. Matkan kruunaa neljä yötä Kimpton Surfcomber -hotellissa. Pääset tarkistamaan koko matkapaketin sisällön alapuolella olevasta listasta.

Matkapaketti sisältää seuraavaa

 • NordicBetin NHL-matkapaketti -kampanjaMeno-paluulennot Helsinki -  Miami
 • Yöpymiset neljän tähden Kimpton Surfcomber -hotellissa
 • Liput NHL -otteluun Florida Panthers vs. Boston Bruins
 • Liput NBA -otteluun Miami Heat vs. Orlando Magic
 • Lentokenttä- ja ottelukuljetukset Miamissa
 • Ohjelmaa muiden kisavoittajien ja NordicBetin porukan kanssa

Näin otat osaa kampanjaan

 1. Siirry NordicBetin verkkosivuille ja avaa pelitili, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.
 2. Mene kampanjasivulle ja ota osaa Voita matka Miamiin kahdelle -tarjoukseen.
 3. Tee vähintään 10 euron yhdistelmäveto jääkiekkoon minimikertoimella 1.50/kohde.
  --> Saat välittömästi 10 euron ilmaisen livevedon lätkään pelitilillesi.
 4. Panosta vedonlyönnissä vähintään 250 euroa kampanjaviikon aikana osallistuaksesi arvontaan.
  --> Panostukseen lasketaan kaikki oikealla rahalla ja bonusrahalla tehdyt vedot, joiden yhteiskerroin on vähintään 1.50.
  --> Arvonnan lisäksi saat 25 euron riskittömän vedon jääkiekkoon.
  --> Riskitön veto lisätään tilillesi seuraavan viikon maanantaina kello 18:00 CET mennessä.
  --> Matkapaketin arvonnat järjestetään maanantaisin 13.1.-3.2.
 5. Voit lunastaa jokaisena kampanjaviikkona yhden riskittömän- ja ilmaisvedon.
 6. Tarjous on käynnissä 6. tammikuuta - 3. toukokuuta välisenä aikana.

Lunasta NordicBetin kova ensitalletusbonus vedonlyöntiin

Varmaan jokainen vedonlyöjä on joskus kuullut NordicBetistä, eikä mikään ihme. Kyseessä on yksi alan parhaimmista vedonlyöntisivuista ja mikäli et ole vielä NordicBettiä jostain syystä testannut, nyt on oiva aika sille.

Pääset nimittäin uutena pelaajana lunastamaan 170 euron bonuspaketin. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% vedonlyöntibonus aina 100 euroon saakka. Toiselle tekemällesi talletukselle saat 50% talletusbonuksen 50 euroon asti ja viimeiselle kolmannelle talletukselle saat 20 euron ilmaisvedon mobiiliin käytettäväksi.

Nyt kannattaa siis suunnata NordicBetille ja ottaa tervetuliasbonus haltuun. Pääset ottamaan osaa NHL-kampanjaan myös bonusrahalla, joten bonuksen nappaaminen on vähintäänkin suotavaa. 

OTA OSAA TARJOUKSEEN NORDICBETILLA

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004