Nuorten MM-kisat ovat kohta taas nurkan takana ja sinulla on nyt sopivasti mahdollisuus voittaa matkapaketti Betssonilta Tšekkeihin kannustamaan Pikkuleijonat MM-kultaan! Jos siis olet joskus halunnut lähteä paikan päälle seuraamaan U20 -otteluita, kannattaa lukaista tämä tarjous läpi!

Betssonilla lähti käyntiin tänään 28. lokakuuta todella kova kampanja, mistä voit voittaa matkapaketin Tšekkeihin seuraamaan U20 MM-kisoja tai ilmaisvetoja. Kampanja on jaettu kahteen eri kisaviikkoon, joten saat kaksi mahdollisuutta napata pääpalkintona olevan matkapaketin itsellesi. Kumpanakin kampanjaviikkona on tarjolla myös tottakai satojen eurojen ilmaisbetsejä.

Kampanja toimii myös todella yksinkertaisesti ja osallistuminen onnistuu helposti. Sinun tulee ainoastaan käydä klikkaamassa kampanjasivulta Osallistu -nappia ja lähteä tavoittelemaan korkeinta kerrointa sunnuntaihin kello 23:59 asti. Vetolappu tulee olla vähintään 10 euron panoksella ja vedon pitää osua, jotta se lasketaan mukaan kisaan. Pääset seuraamaan tulostaulukkoa kampanjasivulta, joka päivittyy joka päivä kello 18:00 mennessä. Kampanjaviikon lopulliset tulokset julkaistaan maanantaina kello 18:00 mennessä.

Ensimmäinen kisaviikko on käynnissä 28. lokakuuta - 3. marraskuuta kello 23:59 asti. Toinen kampanjaviikko starttaa maanantaina 4. marraskuuta kello 00:00 ja loppuu 10. marraskuuta kello 23:59. Vaikka kampanjaviikkoja on kaksi, ensimmäisen viikon osallistumisesi on voimassa kumpanakin viikkona. Pääset tarkistamaan viikottaiset palkinnot alapuolella olevasta listasta.

Kampanjan palkinnot

1. Sija | Matkapaketti
2. Sija | 200 euron ilmaisveto
NordicBet U20 MM-kisat -kampanja3. Sija | 200 euron freebet
4. Sija | 100 euron ilmaisbetti
5. Sija | 100 euron ilmaisbetsi

Matkapaketti sisältää

- Menolento Pe 3.1. Helsinki-Krakowa 09:55 - 10:55
- Paluulento Ma 6.1. Krakowa-Helsinki 11:35 - 14:40
- Kuljetus lentokentältä hotellille Ostravassa
- 4 hotelliyötä yhden hengen huoneessa (Best Western Hotel Vista ****)
- Kuljetukset otteluihin
- Pääsyliput välieriin, prossipeliin sekä finaaliin
- Ohjelmaa kisaisäntien ja muiden voittajien kanssa

Nyt tarjolla on siis todella kova kampanja, mitä ei kannata jättää väliin. Pääset alapuolella olevan napin kautta rekisteröitymään Betssonille sekä ottamaan osaa tähän kampanjaan!

OTA OSAA KAMPANJAAN TÄSTÄ!

Näin osallistut korkein kerroin -kampanjaan Betssonilla

 1. Siirry Betssonin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
 2. Mene kampanjasivulle ja avaa Voita matka U20-kisoihin -tarjous.
 3. Ota osaa kampanjaan klikkaamalla Osallistu -nappia.
 4. Jahtaa korkeinta kerrointa sunnuntaihin kello 23:59 CET asti.
  --> 1. kampanjaviikko: Maanantai 28.10. 00:00 CET - sunnuntaina 3.11. 2019 23:59 CET.
  --> 2. kampanjaviikko: Maanantai 4.11. 00:00 CET - sunnuntaina 10.11. 2019 23:59 CET.
  --> Minimipanos 10€. Ainoastaan voittavat vedot lasketaan mukaan.
 5. Korkeimman kertoimen vetolapulla voittanut pelaaja voittaa pääpalkintona olevan matkapaketin itselleen.
  --> Toiselle ja kolmannelle sijalle päätyneet pelaajat voittavat 200 euron ilmaisvedot. Neljännelle ja viidennelle sijalle sijoittuneet pelaajat voittavat 100 euron ilmaisvedot itselleen.
 6. Pääset seuraamaan tulostaulukkoa kampanjasivulta, joka päivitetään joka päivä kello 18:00 mennessä.

Lunasta Betssonin ensitalletusbonus vedonlyöntiin

Olet varmasti jo aikaisemmin kuullut Betssonin vedonlyöntisivusta, sillä kyseessä on yksi alan parhaimmista yksilöistä. Pääset nyt myös lunastamaan Betssonin ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin näppärästi. Tarjolla on siis 100% vedonlyöntibonus 100 euroon asti, joten voit aloittaa vedonlyönnin jopa 200 euron pelikassalla.

Talletusbonuksen kierrätysvaatimukset eivät myöskään ole ollenkaan pahat. Talletusbonarin bonusosuus tulee siis kierrättää 6 kertaa vedonlyönnissä ennen kotiutusta vähintään 1.50 kertoimella per vetokuponki.

Pääset lunastamaan uusien pelaajien ensitalletusbonuksen alapuolella olevan napin takaa sekä ottamaan osaa U20 MM-kisa -kampanjaan!

SIIRRY BETSSONILLE TÄSTÄ!

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004