Kesän odotetuin jalkapallotapahtuma on täällä! Mestarien Liigan finaali Barcelonan ja Juventuksen välillä saa vedonlyöntiyhtiöt lyömään pöytään ohittamattomia erikoistarjouksia ja kilpailuja. Urheiluveikkaus listasi parhaat kampanjat otteluun. Huomioi, että nämä tarjoukset eivät estä sinua käyttämästä vedonlyöntiyhtiön ensitalletusbonusta mikäli olet uusi asiakas. Käytä molemmat edut ja saat tuplahyödyn.

Messi maalaa - kymppitonni jakoon

Comeon.com lataa pöytään 10 000€ jättipotin joka jaetaan kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken. Ehtona potin laukeamisessa on, että Messi tekee ottelussa maalin. Kampanjaan pitää rekisteröityä Comeonin sivuilla ja osallistujien tulee lyödä otteluun vähintään 50€ pre-match veto minimikertoimella 1.75. Kannattaa huomioida myös kesäkuun "Bet Survivor"- kampanja jossa on jaossa yhteensä 45 000€ puhdasta käteistä kesäkuun parhaille vedonlyöjille.

Comeon uusien asiakkaiden bonus: Tuplaa talletuksesi 300€ asti / tai talleta 10€ ja saat 50€ bonusta!

Osallistu Comeon! kampanjaan!

Betsafelta korotettu kerroin ja 150 000€ kesähaaste

Betsafella kannattaa lyödä vetoa otteluun mikäli uskot, että Barcelona voittaa ja molemmat joukkueet tekevät ottelussa maalin. Tälle pelikohteelle on tarjolla korotettu kerroin. Entisen 3.00 sijaan saat nyt kertoimen 4.00. Betsafea ei kannata muutenkaan ohittaa kesän aikana sillä käynnissä on huikea 150 000€ kesähaaste! Betsafen pelaajat pääsevät kesän aikana kilpailemaan palkinnoista, kuten VIP-tapahtumista, käteisestä ja bonuksista. Lue lisätiedot jättimäisestä kesäkampanjasta osoitteessa www.betsafe.com

Betsafen uusien asiakkaiden bonus: 150€

Osallistu Betsafen kampanjaan!

Unibetilla riskitön live-veto otteluun

Panosta yksittäinen 30€ arvoinen pre-match veto Mestarien Liigan finaaliin Unibetilla ja pääset nauttimaan ilmaisesta livevedosta loppuotteluun. Yksinkertaista: Jos ENSIMMÄINEN live-vetosi häviää, niin se palautetaan 30€ asti (saman suuruinen kuin lyömäsi pre-match -veto oli). Huomioi, että kampanjaan tulee rekisteröityä erikseen Unibetin kampanjasivulla!

Unibetin uusien asiakkaiden bonus: 100€

Osallistu Unibetin kampanjaan!

Nordicbetilla 10 000€ jättipotti yhdelle

Nordicbetilla arvaillaan illan ottelun tapahtumia! Kilpailun voittaja nappaa 10 000 euroa arvatessaan oikein loppuottelun tapahtumat. Vastattuasi kysymyksiin www.nordicbet.com sivuilla sinun tulee myös lyödä ottelusta vetoa vähintään 10 eurolla. Vetotyyppiä ei ole rajoitettu ja voit veikata sekä Vedonlyönnissä että LiveVedossa. Jos haluat, voit myös sisällyttää Juventus–Barcelona -kohteen yhdistelmävedon kupongille.

Kilpailun kysymyksissä arvaillaan: Tuomitaanko varsinaisella peliajalla rangaistuspotku? Kuinka monta maalia ottelussa tehdään? Kuka tekee ensimmäisen maalin? Jne...

Nordicbetin uusien asiakkaiden bonus: 200€

Osallistu Nordicbetin kampanjaan!

Bet365*: Riskitön live-veto 25€ asti 

Bet365* antaa asiakkailleen mahdollisuuden riskittömään live-vedonlyöntiin. Aseta pre-match veto otteluun ja voit lyödä samalla summalla livevetoa otteluun, ilman riskiä! Maksimisumma riskittömään vetoon on 25€.

Bet365* uusien asiakkaiden bonus: 100€

Osallistu Bet365 kampanjaan!

24h Bet: Ilmaisveto 10€ asti 

Tee veto Barcelona - Juventus otteluun ja saat 10€ takaisin, riippumatta siitä jos voitat tai häviät vetosi! Tarjouksen lunastaminen on helppoa: 1. Siirry kohtaan “Oma Tili” > “Bonukset” ja käytä bonuskoodia: CLFINAL15 2. Aseta vähintään 10€ veto otteluun Juventus – Barcdelona. 3. Saat 10€ ekstraa ilmaisvetona heti ottelun ratkettua!

24hBet uusien asiakkaiden bonus: 50€

Osallistu 24hBet kampanjaan!

RedBet: 0-0 tuloksella rahat takaisin

Mikäli pelkäät, että ottelusta muodostuu 0-0 vääntö mutta haluat betsata jotain muuta tulosta niin lyö vetosi RedBetille! Sillä mikäli näin käy ja sinulla on häviävä veto ottelussa, Redbet maksaa panoksesi takaisin! (max. 20€)

RedBet uusien asiakkaiden bonus: 100€ (kolmeen ensimmäiseen talletukseen)

Osallistu RedBetin kampanjaan!