Useita joukkueita menestyksekkäästi luotsannut suomalaisvalmentaja Raimo Summanen joutui kohun keskellä keskiviikkona, kun hän oli huudellut ilmeisesti vastustajan päävalmentajalle. Summasen luotsaama Espoo United taisteli keskiviikkona Mestiksen pudotuspeleissä Hermestä vastaan Kokkolan K-Rauta Dream Builder -areenalla.

KHL:ssäkin valmentanut Summanen oli nimitellyt vastapuolta törkeästi, minkä seurauksena hänen puheensa otetaan tarkemman tutkinnan alle. Erikoisesta välikohtauksesta huolimatta Espoo United luotsasi itsensä kohti eilisen ottelun voittoa ja vei vierasvoiton kokkolalaisyleisön edessä luvuin 3-2.

Miten käy huippujännittävä otteluparissa?

Joukkueiden välinen tilanne on äärettömän tasainen. Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut Espoo United ja neljänneksi noussut Hermes tekivät molemmat todella vakuuttavaa tulosta Mestiksessä. Hermes vei 50 ottelusta 22 voittoa, kun taas Espoo United sai yhteensä 20 voittoa.

Joukkueet ovat mitelleet jo viidessä ottelussa, joten huomenna perjantaina 24. maaliskuuta koittaa kuudes taisto Espoon Metro Areenalla. Tällä hetkellä tilanne on Espoo Unitedin hyväksi otteluvoitoissa 3-2, joten sillä on mahdollisuus katkaista ottelusarja ja jatkaa kohti välieriä pelaamaan Savonlinnan Pallokerhon kanssa finaalipaikoista.

Tilanne on kuitenkin huippujännittävä tässä tiukassa ottelusarjassa, joten nähtäväksi jää, miten käy. Huomisen matsin lopputulosta voi veikata esimerkiksi NordicBetillä, jossa on kattava valikoima vedonlyöntikohteita niin Mestiksen, Liigan kuin Suomisarjankin parista. Jääkiekon parissa on kohteita on todella paljon myös kansainvälisellä tasolla, joten jokainen lätkän ystävä löytää varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon.

NordicBetin tervetuliaisbonus kannustaa pelaamaan

Erittäin laajasta valikoimasta tunnettu NordicBet muistaa vedonlyönnistä kiinnostuneista todella avokätisellä tervetuliaisbonuksella, joten esimerkiksi Mestiksen tulosten veikkaaminen muuttuu huomattavasti helpommaksi tämän tarjouksen takia! Tämä pelisivusto tarjoaa houkuttelevan 170 euron suuruisen bonuksen kolmessa osassa. Sen saa käyttöönsä seuraavasti:
• Ensimmäinen talletus palkitaan 100% talletusbonuksella jopa 100 euroon asti, kun pelaaja tallettaa vähintään 10 euroa.
• Toiseen talletukseen voi hyödyntää ensimmäisen bonuksen käytön jälkeen, ja vähintään 10 euron talletukselle saa 50% bonuksen jopa 50 euroon saakka.
• Kun olet kotiuttanut voitot tai hävinnyt toisen talletusbonuksen, on pelaaja oikeutettu kolmanteen bonukseen. Pelaaja on oikeutettu 20 euron mobiili-ilmaisvetoon vähintään 10 euron talletuksella.

Siirry NordicBetille täältä