Vuosisadan ehkä puhutuin, ja raharikkain nyrkkeilymatsi käytiin 26. elokuuta Yhdysvaltojen Las Vegasissa T-Mobile areenalla, kun maailman voittamattomin viisinkertainen nyrkkeilyn maailmanmestari Floyd ”Money” Mayweather Junior kohtasi oman lajinsa hallitsevan maailmanmestarin, UFC:n kevytsarjassa ottelevan irlantilaisen Conor McGregorin.

Tätä rahamatsiksi kutsutussa ottelussa Mayweather päihitti altavastaajana pidetyn McGregorin, mutta kuitenkin vasta kymmenellä erällä. Amerikkalainen antoi siis irlantilaismiehelle kunnon opetuksen ja suomalaisittain sanottuna selkäsaunan, mutta McGregorille täytyy antaa pisteet urheudesta, että jaksoi kampailla melkein ottelun loppuun asti.

Kertoimet olivat oikeassa voittajan suhteen

Ottelussa kävi miten suurin osa yleisöstä ja vedonlyöntitoimistot odottivat kertoimien perusteella, mutta me täällä urheiluveikkauksen toimistolla olisimme toivoneet toisenlaista lopputulosta, koska olemme jotenkin aina vain näiden altavastaajien puolella mukana. Olisimme halunneet nähdä tämän itsestään selvyytenä pidetyn voittajasankarin rökityksen, sillä silloin olisi ollut altavastaajan eli McGregorin kertoimet lapuilla ollut kohdillaan. Hyvänä esimerkkinä tästä yksi vedonlyöntimaailman isoista pojista, tuo kaikkien tuntema Betsafe, joka mainosti paranneltuja kertoimiaan McGregorin voitolle tietyissä kohteissa. Tässä jäi meidän pojilta kyllä nyt muutamat dollarit välistä. Mutta kuten se suomalainen monopoli yhtiö mainostaa: ”Aina ei voi voittaa, ja parempaa onnea ensi kerralla!”

McGregor vastaan kampailu päätyi kehässä olleen tuomarin keskeytykseen. Omien sanojen mukaan hän olisi itse vielä halunnut jatkaa ottelua, sillä hän tunsi itsensä vielä pelikuntoiseksi. Mc Gregorin mielestä tuomari olisi voinut antaa käydä ottelua Mayweatherin kanssa niin, että viisinkertainen nyrkkeilijä mestari olisi lyönyt hänet reilusti maihin.

Mayweatherin voittoputki jatkui siis kunniakkaasti, ja hän vannoi siirtyvänsä nyt ansaitulle eläkkeelle tämän maailman kovimman ottelun jälkeen. Hänen on odotettu nettoavan tästä ottelusta yli 100 miljoonaa Amerikan dollaria, McGregorin arvioidun palkkion jäädessä noin 75 miljoonaan USA:n dollariin. Ottelun jälkipyykissä on puhuttu ja huhuttu paljon, oliko ottelu vain järjestetty show, ja tulos ennalta päätetty. Lisäksi huhuja myös liittyy siihen, että Mayweatherin kerrotaan itse lyönneen vetoa omasta puolestaan suurilla summilla. Mutta tätä mekään emme tällä hetkellä viitsi käydä spekuloimaan, mutta seuraamme kuitenkin mielenkiinnolla mitä vielä tämän ottelun jälkipyykki tuo mukanaan.

Syksyn pimetessä saat rahoillesi vastinetta

Vaikka kesä lähestyykin loppuaan, on se meille urheilun ystäville kuitenkin iloinen asia. Suurimmat kotimaiset ja kansainväliset liigat jälleen starttaavat lajista riippumatta, ja jälleen on tyrkyllä satoja, ellei tuhansia vedonlyönnin kohteita. Syksyn otteluihin voit lähteä mukaan nyt esimerkiksi Betsafen mobiilikampanjalla, jossa uutena asiakkaana saat lyödä vetoa niin pitkään, kunnes voitat. Avaa nyt Betsafen luona itsellesi pelitili, ja talleta sinne vähintään 10 euroa lunastaaksesi 20€ arvoisen ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon heti käyttöösi talletuksen jälkeen, ja tämän ilmaisvedon voit käyttää mihin tahansa urheiluvedon kohteeseen, muistathan vain ruksia ilmaisvedon vaihtoehdon sinisestä laatikosta. Mikäli et voita ilmaisvedolla, saat kampanjan voimassaoloaikana aina uuden ilmaisvedon käyttöösi joka viikko tiistaisin kello 19.00 Suomen aikaa jälkeen, niin kauan, kunnes voitat tekemälläsi kupongilla. Muistathan vain osallistua kampanjaan pelitilin luomisen jälkeen, ja tämä ilmaisveto on saatavilla sinulle ainoastaan mobiililaitteilla.

Kun luot pelitilin Betsafen luokse, pääset myös hyödyntämään uutena asiakkaana anteliaan tervetulotarjouksen, joka mahdollistaa ensitalletuksesi tuplaamisen.  Tämä suvereeni vedonlyöntitoimisto joka on Manchester Cityn virallinen vedonlyöntikumppani, mahdollistaa sinun ensitalletuksellesi 100% talletusbonuksen jopa 100 euroon asti! Saat siis itsellesi kaksi kertaa enemmän pelattavaa, ja saat siis panostettua intohimoisesti vaistojesi mukaan kaksi kertaa enemmän. Luo nyt itsellesi uutena asiakkaana pelitili Betsafen luona, niin saat myös tämän tervetuliaislahjana annettavan talletusbonuksen kanssa tuon 20€ arvoisen ilmaisvedon joka viikon tiistaina niin kauan, kunnes voitat sen kanssa. Klikkaa alla olevaa linkkiä siirtyäksesi Betsafen vedonlyöntitoimiston sivuille, ja lähde jännittämään syksyn otteluita mielenkiintoisten kertoimien ja reilujen tarjousten kera. Muista, että tämän ilmaisveto -tarjouksen voit nyt siis lunastaa vain 31. elokuuta asti!

Klikkaa itsesi Betsafen Vedonlyöntiin tästä