Vaikkakin jääkiekossa valitettavasti kirkkain pokaali jäi nyt saamatta, ei ole syytä huoleen. Vaikka nyt saattaakin tuntua, ettei juuri mikään lohduta sitä faktaa, että kohtalonamme oli tänä vuonna neljäs sija, kannattaa lukea tämä. Elämä jatkuu, ja Optibetin puolella on mahdollista päästä vielä jopa kultamitaleille! Kullan ja kunnian lisäksi tästä kertyy sinulle myös mojova määrä ilmaiskierroksia! Luepa eteenpäin niin kuulet, miten homma toimii!

Miten niin kultamitali?

Optibetillä on siis käynnissä erittäin kilpailukykyinen kampanja, jossa jaetaan pelaajille jopa 40 000 ilmaiskierrosta. Joka viikko siis on jaossa peräti 5000 ilmaiskierrosta, ja vielä ehdit tähän avokätisten ilmaiskierrosten jakokampanjaan mukaan. Siirry siis Optibetin puolelle, ja ainoa mitä sinun tulee tehdä, on pelata oikean rahan kolikkopelejä, ja näin kerätä itsellesi VIP-pisteitä.

Pelit, mistä voit voittaa näytä huimia määriä ilmaiskierroksia, julkaistaan tiistaisin sekä torstaisin! Nämä pelit ovat spesiaaleja muihin peleihin verrattuna siksi, että niistä saa tuplana VIP-pisteet! Huomenna kannattaa siis olla silmät auki ja korvat tarkkana Optibetin sivuilla!

Miten näiden pisteiden kerryttäminen sitten vie sinut lähemmäs isoa kasaa ilmaiskierroksia? Homman nimi on se, että viikoittain sivuilta näet jatkuvasti rankingin, että kenellä on eniten VIP-pisteitä. Eniten VIP-pisteitä viikon aikana keränneiden kesken jaetaan sitten nämä viikottaiset 5000 ilmaiskierrosta. Mikäs sen motivoivampaa pisteiden kartuttamista, kuin nähdä lähes reaaliajassa, montako pistettä pahimmilla kilpailijoillasi on?

Ilmaiskierroksia on jaossa jopa sadalle eniten pisteitä kerryttäneelle pelaajalle! Kultamitalille päässellee näitä kertyy jopa 150, hopeasijalta näitä nappaa taskuusi 120, ja pronssilta tasan sata ilmaiskierrosta. Tässä pelissä neljäs ja viides sijakaan ei ole häpeä, sillä pelin 4. nappaa 80 ilmaiskierrosta ja 5.:llekin on vielä 60 kierrosta jaossa! Mikä parasta nämä kärkisijojen pyöräytykset oikeuttavat kokonaiset 1€:n pyöräytyksiin!

Lisänä muitakin ensikertalaisen etuja

Lisäksi Optibetilla on uusille pelaajille myös tervetuliaistarjous, joka on huiman 200€:n arvoinen talletusbonus! Talleta siis vähintään 20€ Optibetille koodilla ”BONUS1”, ja Optibet* lahjoittaa sinulle avokätisesti 200€ lisärahaa pelaamiseen! Kohti uusia haasteita ja ilmaiskierroksia sitten vain, niin saadaan tämäkin viikko alkuun!

 

Optibetille pääset tästä!