NFL-asiantuntijamme elää tänä viikonloppuna unelma-aikaansa, laskien sekunteja Super Bowliin. Luvassa on laaja ennakko sunnuntain spektaakkelista, ja tässä hänen mietteitään Moniveikkauskohteisiin.

1. New Englandin avauspisteiden tekijä:

1. S. Gostkowski - Joukkueen potkaisija, joka saa aikaisen mahdollisuuden ottelun luonteen vuoksi jo ensimmäisissä hyökkäyksissä.

2. R. Gronkowski - Erittäin paljon pelattu siihen nähden, ettei pelikunnosta ole täyttä varmuutta. On kuitenkin pelatessaan ykkösvaihtoehto Tom Bradyn heittojen kohteeksi.

3. W. Welker - Jäänyt yllättävän vähän pelatuksi, sillä hänen kauttaan pelataan paljon, mikäli Gronkowski ei ole avoinna. Erittäin maistuva merkki, mikäli nilkkavaivainen ykköstykki ei olekaan pelikunnossa.

4. A. Hernandez - Saa hitusen enemmän vastuuta kuin Welker, mutta ei niin paljoa, että ansaitsisi 23% peliosuuden. Otetaan kuitenkin peleihin.

(6. B. Green-Ellis - Hoitaa juoksemisen, mutta Brady tuskin alkuvaiheessa luottaa muuhun kuin omaan heittoonsa. Isoihin systeemeihin.)

 

2. New Yorkin avauspisteiden tekijä:

1. L. Tynes - Samat perustelut kuin Gostkowskilla. Joukkueensa potkaisija.

2. H. Nicks - Ollut Giantsin ja koko liigan ykkönen postseasonilla, tehtyään neljä touchdownia. Yllättävän maltillisesti pelattu. (17%)

3. V. Cruz - Saa vastuuta hyökkäyksien alkuvaiheessa, mutta Red Zonella Nicks on ykkösvaihtoehto. Ei ole vielä onnistunut tekemään toucdownia playoffseissa - entä Super Bowlissa?

7. A. Bradshaw - Giantsin juoksupelin sielu, joka heittopelin takkuillessa voi saada mahdollisuuden.

 

3. Montako touchdownia ottelussa tehdään:

4,5,7 - Puhtaasti prosenttien vuoksi jätämme kuuden touhdownin vaihtoehdon rastittamatta, mutta näkemyksemme mukaan ottelussa nähdään suunnilleen tämän verran TD:tä. Kun joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa, nähtiin 5 touchdownia.

 

4. Ensimmäisen pistesuorituksen tekoaika:

4:00-10:00 - Emme usko salama-alkuun, sillä ensimmäiset hyökkäykset menevät jännittäessä ja molempien tarkassa puolustuksessa.

 

Vihjerivi:

1: 1,2,3,4

2: 1,2,3,7

3: 4,5,7

4: 5,7,8,9,10

Hinta 48,00€