Monivetovihje: Moniveto 11 / jalkapallo.

Jalkapalloveikkaajan ajat ovat tähän aikaan vuodesta hyvin haasteelliset, kun sarjat ovat vasta käynnistymäisillään. Toisaalta pieniä yllätyksiä hakevat vedonlyöjät palkitaan normaalia useammin. On haasteellista löytää vielä kesäterässä pelaavat joukkueet, mutta samalla hyin palkitsevaa.

Veikkaus on valinnut tiistaiseen monivetoonsa UEFA Super Cupin ottelun Barcelona - Sevilla sekä kaksi ottelua Englannin Liigacupista.

Barcelona - Sevilla

Uskomme runsasmaaliseen otteluun. Pelaamme prosentteja vastaan ja Sevillan sarakkeessa ohitetaan nolla kokonaan. Barcelonan 3- maalia jätetään myös riskillä pois ja mukaan otetaan huomattavasti vähemmän pelattu 4- maalia. Jos ottelu repeää pahasti jossain vaiheessa niin Barcelona on joukkue joka pystyy tikkaamaan helposti 4-5 maaliakin. Pelkona on kuitenkin tähtien motivaatio tähän neutraalikentällä pelattavaan otteluun. Uskomme Sevillan tulevan paremmalla asenteella. Mihin se riittää, jää nähtäväksi.

Yeovil - Queens Park Rangers

Championshippiä, eli kaksi sarjaporrasta Yeoviliä ylempänä pelaava QPR lähtee selvänä suosikkina. Heikosta alusta (2-0 turpaan Charltonille) mestaruussarjassa huolimatta luotamme vieraisiin tässä enemmän. Yeovililla pelaa kyllä ihan päteviä pelimiehiä, mukaanlukien Bournemouth- laina Harry Cornick joten on hyvin mahdollista, että se rankaisee kotikentällään QPR: ää ainakin kertaalleen. Tästä syystä ohitamme kotijoukkueen 0- valinnan kokonaan.

Port Vale - Burnley

Viime kaudella Valioliigaa pelannut Burnley on ymmärrättävästi heikentynyt, mutta tämän pitäisi olla suupala. Ainoastaan kerran kuudesta viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta voittanut Port Vale ei ole vielä kohdannut koskaan tämän tason Burnleyta. Vierailijalla hyvä mahdollisuus pitää verkot puhtaana joten vihjerivimme tukipilari on sarjaporrasta alempana pelaavan ja loukkaantumisistakin kärsivän kotijoukkueen nolla maalia. 30% pelattuna se on hyvä valinta.

Pitkävetotipsi tähän kohteeseen: Burnleyn vierasvoitto saa pelattavia kertoimia. Parhaan (1.91) löydät osoitteesta www.bet365.com

Vihjerivi Moniveto 11 - 11.8.2015:

108 riviä, panos 0,20 € = Yhteensä 21,60€