Tiistai on suomalaiselle urheilufanille juhlapäivä, sillä tiistai on Mestarien liigan pelipäivä ja se tietää sitä, että maailman parasta futista on tarjolla vastaanottimista koko illan ajan. Vedonlyöntijätti Nordicbet haluaa tuoda sinulle lisäjännitystä illan UCL-kierrokselle ja tarjoaa sinulle yhden 10 euron ilmaisen livevedon! 

Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe on edennyt viidensiin otteluihin ja tänään on jälleen jaossa tärkeitä pisteitä, kun Euroopan parhaat seurajoukkueet mittelevät paremmuudestaan viheriöillä. Tänään tositoimissa nähdään mm. molemmat Manchesterin alueen joukkueet, kun City hakee revanssia Lyonin vieraana ja United isännöi sveitsiläistä Young Boysia Old Traffordilla.

Myös Cristiano Ronaldon tähdittämä Juventus pääsee urakoimaan täydet minuutit Torinon Allianz Stadiumilla, kun se saa vastaansa espanjalaisen Valencian, joka tarvitsee lisäpisteitä mikäli se mielii selviytyä jatkoon H-lohkosta. Kaikenkaikkiaan luvassa on huippumielenkiintoinen ja tasokas ottelukierros. 

Vedonlyöntijätti Nordicbet on tarjonnut syksyn mittaan ilmaisia livevetoja Mestarien liigan pelikierroksille ja tämäkään tiistai ei tee poikkeusta aiemmin hyväksi havaittuun kampanjaan. Tänään sinulla onkin jälleen kerran mahdollisuus napata itsellesi 10 euron ilmainen liveveto Nordicbetiltä samalla, kun jätät pelit sisään ennen kierroksen alkua. 

Näin lunastat oman 10 euron ilmaisen livevedon Nordicbetiltä!

Nordicbet on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla ja Mestarien liigan faneilla on mahdollisuus lunastaa 10 euron arvoinen ilmainen liveveto illan ottelukierrokselle ja siksi kampanjaan ei ole asetettu 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita rajoitteita. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Nordicbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä tehtynä, niin pääset tekemään sellaisen helposti ja nopeasti tästä painamalla. 

Uutena Nordicbet-asiakkaana saat käyttöösi vedonlyöntibonuksen, jonka avulla voit tuplata pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Yhteensä etuja on tarjolla 170 euron edestä. Ensimmäiseen talletukseesi saat 100% bonuksen 100 euroon asti. Toiselle talletukselle bonus on 50% suuruinen ja se on voimassa 50 euroon asti. Kun olet kierrättänyt toisen bonuksesi, voit lunastaa 20 euron mobiili-ilmaisvedon tallettamalla vähintään 10 euroa, joten yhteensä kolmelle ensimmäiselle talletuksellesi on etuja tarjolla 170 euron edestä!

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika etsiä Nordicbetin Promot-välilehdeltä käsiin 10€ ilmainen liveveto-kampanja. Sinun tulee klikata kampanjasivuilta oranssia Osallistu-nappia ja olet mukana kampanjassa. Osallistumisesi on yhdellä klikkauksella voimassa koko kampanjan ajan. 

Seuraavaksi sinun tulee lyödä vähintään 10 euron arvoinen ennakkoveto Mestarien liigan viikon peleihin. Kupongilla tulee olla vähintään yksi UCL-kohde, jonka kerroin on 1,50 tai suurempi. Kun olet täyttänyt kaikki yllämainitut ehdot, saat 10 euron täysin ilmaisen livevedon saman viikon UCL-peleihin. 

Kampanja on käynnissä tämän viikon maanantaista keskiviikkoon, joten toimi nopeasti, että ehdit lyödä oman kampanjavetosi sisään ja lunastaaa samalla 10 euron ilmaisen livevedon. 
Ilmaiseen livevetoon oikeuttavan vedon voi lyödä ennakko- tai livevetona sekä tietokoneella että mobiilissa. Järjestelmävedot ja LoveTheBet-kohteet eivät oikeuta ilmaiseen livevetoon. 

Yksi Nordicbetin asiakas voi lunastaa yhden ilmaisen livevedon jokaisella peliviikolla. Ilmaisveto maksetaan pelitilillesi heti, kun olet lyönyt tarjouksen oikeuttavan vedon. Voit käyttää ilmaisen livevedon haluamaasi Mestarien liigan livekohteeseen tietokoneella tai mobiilissa.

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

— Klikkaa itsesi Nordicbetin sivuille tästä linkistä painamalla. 
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Nordicbet-pelitili.
— Uutena asiakkaana saat käyttöösi jopa 170 euron edestä etuja, jotka voit hyödyntää kolmen ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. 
— Osallistu kampanjaan Promot-välilehdellä klikkaamalla oranssia Osallistu-nappia!
— Lyö vähintään 10€ veto Mestarien liiga viikon peleihin. Kupongilla tulee olla vähintään yksi UCL-kohde, jonka kerroin on 1,50 tai suurempiin.
— Kun olet lyönyt vedon, saat 10 euron ilmaisen livevedon saman viikon UCL-peleihin. 

Nappaa 10 euron liveveto UCL-peleihin Nordicbetiltä!