Betsson kannustaa pelaajiaan etsimään taas viikon kerrointa ja tällä kertaa kehoitus koskee erityisesti kaikkia moottoriurheilun ystäviä. Korkeimman kertoimen voittaja saa itselleen unohtumattoman kokemuksen elokuun Neste Ralleihin Jyväskylään. 

Tänä kesänä urheilun suurkuluttajat ovat päässeet toistaiseksi nauttimaan pitkälti kansainvälisestä jalkapallosta monen eri turnauksen muodossa. Kesä lyötiin käyntiin Liverpoolin Mestarien liigan voitolla ja sittemmin olemme päässeet todistamaan jännittäviä hetkiä naisten MM-kisoista, Copa Americasta, Afrikan mestaruuskilpailuista ja toki onhan meillä myös Huuhkajat-huuma. 

Suomen kesä tarjoaa kuitenkin myös hieman nopeampaa ja paikoittain todella korkeajännitteistä huumaa, kun elokuussa lyödään käyntiin perinteiset Jyväskylän Suurajot eli virallisemmin Neste Oil Rally Finland. Maailman parhaimmat rallikuskit ottavat mittaa toisistaan tuhansien järvien rallissa ja suomalaisista paikan päällä ovat muun muassa Teemu Suninen, Esapekka Lappi, Kalle Rovanperä ja tietenkin Jari-Matti Latvala. Nähtäväksi myös jää, että saattaako tänä kautena Ruotsin rallissa paluun tehnyt legendaarinen Marcus Grönholm osallistua vielä kerran Jyväskylän ralleihin. 

Betsson jakaa tälläkin viikolla perinteisen 1500 euron käteispotin, josta korkeimman kertoimen napannut saa tonnin, toiseksi sijoittunut 300 euroa ja kolmas 200 euroa, mutta jaossa on myös ainutlaatuinen pääsy itse ralleihin. Viikon voittaja saa rahapalkinnon lisäksi VIP Harju City 2 -liput kahdelle hengelle perjantaille 2.elokuuta. 

Näin saat vippiliput Jyväskylän ralleihin

  • Kirjaudu Betssonille/Luo tili
  • Iske mahdollisimman korkein kerroin kiinni sunnuntaihin klo 23:59 mennessä
  • Kampanjaan voi osallistua viiden (5) euron minimipanoksella

Iske korkein kerroin kiinni ja voita 2 VIP-lippua Neste Oil Ralleihin! + 1000€ käteistä!

Jyväskylän VIP Harju City 2 -liput kahdelle hengelle


Tarjolla on todellakin ainutlaatuinen kokemus, joka jättää tavallisen puskakyttäilyn totaalisesti varjoonsa. VIP-kokemus tuo mukanaan muun muassa pääsyn erikoiskokeelle, ruokaa, juomaa, VIP-loungen ja paljon muuta. Kokonaisuudessaan paketti sisältää: 

- Pääsy EK11-erikoiskokeelle
- Tasokas ruokatarjoilu (Food Camp Finland)
- 2 juomalippua/vieras
- Tyylikäs VIP-alue anniskeluoikeuksilla
- Esteetön näkyvyys erikoiskokeella
- Reaaliaikainen tulospalvelu
- VIP-henkilökunnan ja juontajan palvelut
- Omat saniteettitilat
- Sisäänpääsy Jyväskylän Paviljongin huoltoparkkiin, jossa VIP-vieraille käytössä oma lounge

Kyseessä on eittämättä jokaisen rallia seuraavan fanin unelmakokemus kaikilla herkuilla, jota ei kannata jättää väliin. 

Betsson 


Ellei ole elännyt täysin kiven alle, niin Betsson on varmasti tullut jokaiselle betsaajalle tutuksi tavalla tai toisella. Pohjoismaiden suurimpien pelijättien joukkoon lukeutuva lafka on suosituimpia kohteita urheiluvedonlyöjille sekä myös nettikasinoiden suurkuluttajille. Betssonilta löytyvät uusimmat kertoimet ja kohteet, tuoreimmat kolikkopelit sekä kaikki muu oleellinen. 

Uudet asiakkaat voivat hyödyntää antoisan tervetuliaistarjouksen, joka takaa uudelle tallettavalle betsaajalle 100% bonuksen 200 euroon asti. Lunasta oma talletusbonus alla olevan linkin kautta! 

LUNASTA BETSSONIN ENSITALLETUSBONUS NYT!