Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen kolmas pelikierros pelattiin eilen ja tarjolla olikin huima määrä upeita maaleja ja futisfanit saivat jännittää useassa ottelussa täydet 90 minuuttia. Tänään Mestarien liiga jatkuu jälleen kahdeksan ottelun pelikierroksella ja sinulla on mahdollisuus napata Betsafen kampanjasta itsellesi UCL-kierroksen kunniaksi viiden euron ilmaisveto sekä kymmenen jättipottikierrosta supersuosittuun Mega Fortune Dreams -kolikkopeliin! 

Mestarien liigan lohkovaiheen kolmas pelikierros starttasi eilen tiistaina ja tänään on luvassa kahdeksan ottelua lisää. Eilen otsikot varasti Manchester Unitedin ja Juventuksen välinen kohtaaminen, jossa Cristiano Ronaldo teki paluun vanhalle kotistadionilleen Old Traffordille. Itse ottelussa Ronaldo ei ollut parhaimmillaan vaan kentän parhaasta suorituksesta vastasi argentiinalainen Paulo Dybala, joka iski ottelun voittomaaliksi jääneen 0-1 osuman ottelun 17. peliminuutilla. 

Tiistain kierroksen kaikki huippuhetket ja komeimmat osumat voit katsoa tästä linkistä!

Tänään luvassa on jälleen kahdeksan huipputasoista ottelua ja kierroksen herkkupaloina toimii PSG - Napoli, Barcelona - Inter sekä PSV - Tottenham -ottelut. Betsafe haluaa juhlistaa keskiviikon UCL-kierrosta jakamalla asiakkailleen viiden euron arvoisia ilmaisvetoja sekä ilmaiskierroksia jättipottipeli Mega Fortune Dreamsiin, jossa on tällä hetkellä jaossa peräti 729 850 euron progressiivinen jättipotti, joka muuttaisi kenen tahansa elämää merkittävästi! 

Ilmaisvedon ja jättipottikierrosten lunastaminen on tehty todella helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä ennakkoveto illan Mestarien liiga -kierrokselle ja saat samantien käyttöösi ilmaisen vedon sekä 10 spinniä jättipotti Mega Fortune Dreamsiin! 

Alta voit katsoa tarkemmat osallistumisohjeet miten pääset lunastamaan oman ilmaisvetosi sekä jättipottikierrokset Betsafelta! 

Näin saat napattua 5€ ilmaisvedon sekä 10 jättipottikierrosta Betsafelta!

Betsafe on halunnut, että kaikilla innokkailla vedonlyöjillä ja futiksen ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut tähän tarjoukseen 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita rajoituksia. 

Osallistumiseen tarvitset ainoastaan oman Betsafe-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla!

Uutena asiakkaana saat liittymislahjaksi Betsafelta 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla sinun on mahdollista lunastaa jopa 200 euroa ylimääräistä pelirahaa! Voit lukea Betsafen vedonlyöntibonuksesta lisää artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen sinun tulee etsiä Betsafen Erikoistarjoukset-välilehdeltä käsiisi Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga jatkuvat -kampanja. Klikkaa itsesi kampanjasivuille ja paina punaista Osallistu-nappia, niin olet mukana tässä kampanjassa. 

Osallistumisen jälkeen sinun tulee mennä Betsafen vedonlyöntiin, lyödä vähintään 5 euron arvoinen ennakkoveto, jossa on vähintään 3 kohdetta Mestarien liigasta ja/tai Eurooppa-liigasta. Lapulla olevien kohteiden minimikerroin on rajoitettu 1,50:een. 

Kun olet osallistunut kampanjaan ja lyönyt kampanjaehdot täyttävän vedon, niin saat Betsafelta heti käyttöösi 5 euron arvoisen ilmaisvedon sekä 10 ilmaiskierrosta, jotka pääset pelaamaan jättipottipeli Mega Fortune Dreamsiin! 

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa: 

— Klikkaa itsesi Betsafen palkitulle sivustolle tästä linkistä
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsafe-pelitili.
— Uutena asiakkaana saat käyttöösi Betsafen tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla sinun on mahdollista lunastaa 10-200 euroa ylimääräistä vedonlyöntirahaa pelikassaasi! 
— Etsi Erikoistarjoukset-välilehdeltä Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga jatkuvat -kampanja ja klikkaa  punaista Osallistu-nappia.
— Lyö vähintään viiden euron arvoinen veto, jossa on vähintään kolme (3) UCL- ja/tai UEL-kohdetta minimikertoimella 1,50. 
— Heti vedon lyötyäsi saat Betsafelta käyttöösi 5 euron ilmaisvedon, jonka voit käyttää mihin tahansa jalkapallokohteeseen sekä 10 jättipottikierrosta Mega Fortune Dreams -kolikkopeliin!
— Pelionnea!

Osallistu Betsafen kampanjaan tästä!

Ilmaisvetoja tarjolla myös suosittuihin jenkkiliigoihin! 

Syksyn on urheilufanin ehdottomasti parasta aikaa, sillä monet jenkkisarjat, kuten NHL, NBA sekä NFL pyörähtävät käyntiin ja viikonloppuiltojen ja öiden tv-tarjonnan täyttää koripallo, jääkiekko sekä amerikkalainen jalkapallo. Myös MLB:ssä on menossa tiukat paikat, sillä viime yönä pelattiin sarjan ensimmäinen finaaliottelu, kun Boston Red Sox kaatoi kotikentällään Los Angeles Dodgersin. 

Betsafe haluaa juhlistaa näiden huippulaadukkaiden jenkkisarjojen pyörimistä tarjoamalla asiakkailleen eri arvoisia ilmaisvetoja näihin huippusarjoihin. Ilmaisvetojen lunastaminen on tehty lähes naurettavan helpoksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa yhteen näistä neljästä yllämainitusta sarjasta (NHL, NBA, NFL, MLB) ja ilmaisvedot valuvat kuin itsestään pelitilillesi! Mitä isomman vedon lyöt, sitä arvokkaamman ilmaisvedon saat käyttöösi. 

Näin lunastat ilmaisvetoja jenkkisarjoihin Betsafelta.

Ilmaisvetojen lunastaminen on tehty Betsafella todella simppeliksi, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä 20-50 euron arvoinen veto, jossa on vähintään kaksi pelikohdetta yllä mainituista liigoista ja panoksestasi riippuen saat joko 10 tai 30 euron arvosta ilmaisvetoja käytettäväksesi! 

  • Lyö 50 euron arvoinen veto, joka sisältää ainakin kaksi NHL-, NBA-, MLB-, tai NFL-kohdetta minimikertoimella 1,80 ja saat saat yhden 10 euron ja yhden 20 euron arvoisen ilmaisvedon. 50 euron panostuksella saat siis yhteensä 20+10 = 30 euron arvosta ilmaisvetoja.
  • Lyö 20 euron arvoinen veto, joka sisältää vähintään kaksi kohdetta samoista yllämainituista sarjoista minimikertoimella 1,80 ja saat yhden 10 euron arvoisen ilmaisvedon. 

Ilmaisvedot voit käyttää miihin tahansa kohteeseen sunnuntaihin kello 23:59 CET mennessä! 

Nyt siis kipin kapin Betsafen vedonlyöntiin laittamaan vedot sisään illan UCL-kierrokselle, niin saat käyttöösi jopa 30 euron arvosta ilmaisvetoja!

Betsafe hemmottelee uusia betsareita 200€ bonuksella!

Jos tykkäät lyödä vetoa ja sinulla ei ole vielä pelitiliä Betsafella avattuna, niin nyt sellainen kannattaa todellakin tehdä, sillä Betsafe tarjoaa suomalaisille pelaajille aivan uskomattoman kattavan pelikohdetarjonnan, korkeat kertoimet, suomenkielisen sivuston ja asiakaspalvelun sekä todella nopeat ja luotettavat rahansiirrot! 

Lisäksi uusien pelaajien vedonlyönti Betsafella käynnistetään 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella, joka on voimassa aina 200 euroon asti. Saat siit lunastettua ylimääräistä pelirahaa halutessasi jopa 200 euroa! 

Saat hyödynnettyä tämän mahtavan tarjouksen, kun rekisteröidyt Betsafelle, teet 10-200 euron suuruisen talletuksen, niin Betsafe tuplaa pelikassasi! Bonusraha sisältää 4-kertaisen kierrätysehdon, joka pitää täyttää minimikertoimella 1,80!

Nyt jos koskaan kannattaakin aloittaa vedonlyönti Betsafella!