Suomen jalkapallomaajoukkue on ollut hienossa vireessä viime aikoina ja UEFA Nations Leaguen C-liigan lohkovoitto nosti joukkueen B-liigaan. Kansojen liigan pelit jatkuvat myöhemmin, mutta sitä ennen ohjelmassa on EM-karsintaotteluita, joista ensimmäinen on luvassa jo ensi kuussa, kun Huuhkajat matkustavat maaliskuun loppupuolella Venetsiaan, jossa EM-karsintojen avausottelussa on vastassa jalkapallojätti Italia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja yhdelle ystävällesi upea jalkapallomatka Pohjois-Italiaan katsomaan, kun Teemu Pukin tähdittämä Suomi haastaa Italian jalkapallotähdet Stadio Friulilla!

Suomen jalkapallomaajoukkue nousi viime syksynä täysin uudelle tasolle Markku ”Rive” Kanervan alaisuudessa ja aiemmin nähdyt hetkittäiset valonpilkahdukset kongretisoituivat lopulta hyviksi kokonaisvaltaiseksi suorituksiksi. Toki Kansojen liigan kahdessa viimeisessä tappioihin päättyneissä otteluissa Suomen varsin kapea materiaali paljastui rujosti, kun poissaoloista kärsineet Huuhkajat eivät pystyneet vieraskentillä haastamaan aivan parhaalla mahdollisella tavalla Kreikkaa ja Unkaria. Lohkovoitto irtosi kuitenkin kahden pisteen erolla, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Huuhkajat ovat seuraavan kerran tositoimissa 23. maaliskuuta, kun joukkue kohtaa vuoden 2020 EM-kisojen karsinnoissa Italian. Kolme päivää myöhemmin vastassa on Armenia, mutta karsintojen ensimmäinen ottelu on ehdottomasti EM-karsintojen alkuvaiheen herkkupala. 

Vedonlyöntijätti Unibet on isosti paikalla Udinessa ja mukaan otetaan myös asiakkaita, joten jos upea kahden hengen futismatka saapasjalkamaahan kiinnostaa, niin nyt kannattaa laittaa silmät sekä korvat hörölle ja katsoa alempaa tarkemmat ohjeet siitä miten juuri sinä voit voittaa kyseisen matkapaketin! Matkanjohtajana reissussa toimii itseoikeutetusti Italian Serie A -seura Chievo Veronassa pelaava Perparim Hetemaj, joten luvassa on varmasti värikästä tarinaa italialaisesta jalkapallosta sekä elämästä yleensäkin.

Näin voit voittaa Unibetilta kahden hengen futismatkan katsomaan Huuhkajien EM-karsintoja.

Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla Huuhkajien faneilla sekä vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kilpailuun ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Unibet asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla. 

Jos olet uusi Unibet-asiakas, niin saat tilin luomisen yhteydessä käyttöösi Unibetin vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi sekä saat 10 euron arvoisen riskittömän mobiilivedon. Voit lukea Unibetin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää Unibetin arvostelusivuilta.

Pelitilin luomisen sekä uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintomatkan jahtaaminen Lähde EM-karsintamatkalle Italiaan -kampanjassa. Palkintomatkan tavoittelu Unibetilla on äärimmäisen helppoa, sillä kyseessä on kerroinkisa, jossa haetaan mahdollisimman korkeaa osunutta kerrointa Unibetin vedonlyönnissä.

Ihan ensimmäisenä sinun tulee käydä Unibetin Vedonlyöntikampanjat-välilehdellä etsimässä Lähde EM-karsintamatkalle Italiaan -kampanja käsiisi ja klikata kampanjasivuilla keltaista Osallistu-nappia, jotta rekisteröidyt mukaan kisaan. Tämän jälkeen sinun tulee asettaa vähintään 5 euron arvoinen futisveto minimikertoimella 1,40. Asetettujen vetojen määrää ei ole pelaajakohtaisesti rajoitettu, joten voit halutessasi osallistua niin monella vedolla kuin haluat. Kaikki lyömäsi vedot, jotka voittavat ovat mukana kisassa. 

Kisan ensimmäinen vaihe on käynnissä 6. - 17. helmikuuta ja toinen osa kisataan 18.2. - 3. maaliskuuta. Unibet päivittää kisan tulostaulukko kampanjasivuilla vähintään kolmen arkipäivän välein, joten voit seurata sijoitustasi leaderboardissa päivittäin. Kummankin jakson paras kisaaja eli pelaaja joka nappaa korkeimman kertoimen kampanja-aikana futisvedollaan, voittaa kahden hengen futismatkan itselleen. Lisäksi kummallakin jaksolla sijoille 2-10 sijoittuneet pelaajat palkitaan ilmaisvedoilla sekä Unibetin tuotteilla. 

Palkintopooli näyttää kokonaisuudessaan tältä:

 1. Kahden hengen matkapaketti Italiaan.
 2. 300 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 3. 200 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 4. 150 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 5. 120 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 6. 100 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 7. 90 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 8. 80 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 9. 70 € ilmaisveto + Unibetin tuote.
 10. 60 € ilmaisveto + Unibetin tuote.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä napista painamalla.
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi Unibetin vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron riskittömän mobiilivedon.
 • Osallistu kampanjaan Lähde EM-karsintamatkalle Italiaan -kampanjasivuilla painamalla keltaista Osallistu-nappia.
 • Lyö vähintään 5 euron arvoinen futisveto minimikertoimella 1,40.
 • Voit osallistua kisaan useammalla futisvedolla, kaikki voittavat vetosi ovat mukana kisassa.
 • Unibet päivittää tulostaulukko kampanjasivuilla vähintään kolmen arkipäivän välein.
 • 1. Korkein kerroin -kisan vetojen pitää ratketa ennen sunnuntaita 17.2.2019 kello 23:59.
 • 2. Korkein kerroin -kisan vetojen pitää ratketa ennen perjantaita 3.3.2019 kello 23.59.
 • Pääpalkintona on kaksi kahden hengen matkaa Italiaan.
 • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan Unibetin kampanjasivuilta.

Lyö futisveto ja lähde Perpan kanssa Italiaan!

Pääpalkintona kaksi upeaa futismatkapakettia Venetsiaan!

Unibet ei ole tuttuun tyyliinsä juurikaan säästellyt, kun se on lyönyt kampanjan palkintopöytää kasaan, sillä tarjolla on satojen eurojen edestä ilmaisvetoja, runsaasti Unibet-tuotteita sekä tottakai kaksi upeaa futismatkapakettia Italiaan maaliskuun lopulla katsomaan Huuhkajien EM-karsintaottelua Italiaa vastaan.

Matkan ajankohta on perjantai 22. - sunnuntai 24. maaliskuuta. Matkapaketti sisältää edestakaiset lennot Helsingistä Venetsiaan ja takaisin, kahden hengen hotellimajoituksen matkan ajaksi Venetsiassa, kuljetukset Italiassa lentokentältä/lentokentälle sekä itse otteluun. Ennen ottelua matkaseurue pääsee tottakai kuulemaan Perperim Hetemajn analyysit EM-karsintamatsista Italiaa vastaan. Lisäksi luvassa on upea opastettu kierros Venetsiassa sekä laadukas illallinen Perpan ja muun matkaseurueen kanssa.

Luvassa on siis todellinen futisfanin unelmamatka jalkapallon suurmaahaan, joten nyt kannattaa laittaa futisvedot sisään Unibetin vedonlyönnissä ja aloittaa tämän mahtavan palkintomatkan jahtaaminen, niin se saatat olla juuri sinä, joka kannustat paikan päällä Huuhkajat voittoon Italiasta Perpan seurueessa!

Team Unibetin ja Perparim Hetemaj'n edellisen Italian reissun tunnelmia pääset katsomaan jutun lopusta näkyvältä videolta!

Kaikki tämä kuuluu palkintona olevaan matkapakettiin:

 • Matka-aika pe 22.3. – su 24.3.2019.
 • Pääsyliput otteluun Italia – Suomi.
 • Lennot Helsinki–Venetsia–Helsinki.
 • Hotelliyöpymiset Venetsiassa.
 • Kuljetukset Italiassa lentokentältä ja otteluun.
 • Team Unibetin Perparim Hetemajn analyysit.
 • Upean opastetun kierroksen Venetsiassa.
 • Illallisen Perpan ja muun ryhmän kanssa.

Pääpalkintona upea kahden hengen futismatka!

Italia - Suomi