Vedonlyöntikampanjoita ei ole tällä hetkellä käynnissä niin monia, joten haluamme tottakai Urheiluveikkauksella ilmoittaa niistä vähäisistäkin. Tällä kertaa uutisen aiheena on NordicBetin Ilmaisvetojahti-kampanja, mistä pääset lunastamaan ilmaisbettejä sekä ilmaiskierroksia viikottain. Nyt kannattaa siis lukaista tämä sporttitarjous huolella läpi!

NordicBetin vedonlyöntitarjouksetMaaliskuu on ollut todella hektinen, mutta me haluamme jatkaa sporttikampanjoiden toimitusta normaaliin tapaan. Onneksi NordicBet lähtee tarjoamaan meille hyvää tarjousta maaliskuun lopulle vedonlyöntiin.

Sinulla on nimittäin mahdollisuus napata jokaisena kampanjaviikkona 5-50 euron ilmaisveto sekä roppakaupalla normaaleja tai isoja ilmaiskierroksia kasinolle. Itse tarjous toimii hyvin yksinkertaisesti ja siihen on helppo ottaa osaa.

Sinun tarvitsee ainoastaan käydä klikkaamassa itsesi mukaan kampanjasivulta ja lähteä panostamaan viikon aikana mahdollisimman paljon vedonlyöntiin. Mitä enemmän betsaat maanantai - sunnuntai akselilla, sitä isomman ilmaisbetsin saat tilillesi.

Panostukseen lasketaan kaikki vetolaput, joiden kerroin on vähintään 1.50. Pääset alapuolella olevasta listasta tarkistamaan panostusehdot ja palkintojenjaon.


Palkintojenjako

 • 10€ panostus = 5€ ilmaisveto ja 10 ilmaiskierrosta
 • 100€ panostus = 10€ ilmaisbetsi ja 20 ilmaiskieppiä
 • 500€ panostus = 20 € ilmaisveto ja 40 ilmaisspinniä
 • 1,000€ panostus = 50€ ilmaisveto ja 20 isoa ilmaiskierrosta

Panostukseen lasketaan kaikki single- ja yhdistelmävedot, joiden kerroin on 1.50 tai suurempi. Voit lyödä vetoa oikealla rahalla sekä bonusrahalla osallistuessasi kampanjaan. Kampanjaviikot ovat käynnissä aina maanantaista kello 00:00 CET - sunnuntaihin kello 23:59 CET asti. 

Palkinnot lisätään pelitileille aina seuraavana maanantaina kello 18:00 CET menessä. Pääset alapuolelta lukemaan tarkat ohjeet kampanjan osallistumiseen.

Näin otat osaa vedonlyöntikampanjaan

 • Siirry NordicBetin verkkosivuille ja avaa pelitili, jos sinulla ei sitä vielä ole.
 • Mene kampanjasivulle ja ota osaa Ilmaisvetojahti -tarjoukseen.
 • Panosta vedonlyönnissä mahdollisimman paljon kampanjaviikon aikana.
  --> Maanantai - sunnuntai -akselilla.
  --> Vetolappujen minimikerroin on 1.50.
 • Saat seuraavana maanantaina panostustasi vastaavan ilmaisvedon tilillesi.

OSALLISTU TARJOUKSEEN NORDICBETILLÄ

Lunasta NordicBetin mahtava tervetulobonus vedonlyöntiin

Varmaan moni suomalainen vedonlyöntiä harrastava kaveri on jo käynyt testaamassa NordicBetin vedonlyöntisivua, mutta haluamme vielä varmuuden vuoksi muistuttaa sivun tervetulobonuksesta.

Pääset nimittäin uutena asiakkaana lunastamaan jopa 170 euron arvoisen vedonlyöntibonukset NordicBetiltä. Ensimmäiselle tekemällesi talletukselle saat siis 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon saakka. 

Toiselle tekemällesi talletukselle saat 50% veikkausbonuksen 50 euroon asti. Kolmannelle tekemällesi vähintään 10 euron talletukselle saat 20 euron ilmaisvedon mobiiliin.

Nyt siis kannattaa liittyä NordicBetin vedonlyöntisivulle, jos et ole sitä vielä jostain syystä tehnyt. Pääset alapuolella olevan napin kautta siirtymään NordicBetille sekä lunastamaan nämä kaikki vedonlyöntibonukset!

SIIRRY NORDICBETILLE TÄSTÄ

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd – Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004