Lähde NHL-matkalle New Yorkiin - NHL with the map!

 

Expektillä on nyt kaikille jääkiekkofaneille lyömätön tarjous! Rekisteröidy tähän tarjoukseen, lyö vähintään $10 veto ja osallistut huikean  VIP-matkan arvontaan. Onnekas voittaja pääseen New Yorkiin katsomaan kolme huippuluokan NHL-peliä kaikkine lisukkeineen! Tämä kampanja on voimassa Expektin asiakkaille 1. - 12.10.2015, joten ei ole mitään syytä viivytellä!

 

NHL-matka, mitä siihen kuuluu ja miten osallistun arvontaan?

 

Arvonta on avoinna kaikille pelaajille, joilla on tili Expektillä ja jotka asuvat Suomessa. Sinun tulee rekisteröityä tähän hienoon tarjoukseen Expektin sivulla olevan linkin kautta ja asettaa vähintään €10 veto. Tarjoukseen hyväksyttävä veto on pre-live tai live, single tai monen kohteen veto mihin tahansa sivulla olevaan kohteeseen 10€ mininipanoksella sekä minimikertoimella 1.5. Mitätöityjä sekä järjestelmävetoja ei lasketa mukaan. Pelaaja voi saada vain yhden arpalipukkeen tähän huippuluokan tarjoukseen. Arvonta järjestetään 13.10.2015 ja matka tapahtuu 18. - 22.2.2016. Yksi onnellinen voittaja lähtee matkaan ja vain osallistumalla voit voittaa!

 

Tämä tarjous on todella huippuluokkaa. Pääset tutustumaan New Yorkiin 5 päivän ajan sekä näkemään 3 NHL:n huippuottelua. Matkanjohtajina toimivat "NHL Without a Map" kulttihahmot Juho Manninen ja Juhani ”Putcola” Putkonen. Pääset nauttimaan "Big Applen" eli New Yorkin nähtäyyksistä asiantuntevassa seurassa. Lisäksi tutustut paikan päällä livenä 5 eri NHL-joukkueen esityksiin jäällä. Nyt vain joukkueesi pelipaita päälle, lyö vetoa ja osallistu tähän huimaan tarjoukseen!

Hyvän seuran ja hienon kaupungin lisäksi tarjoukseen kuuluu:

 

 

 • Lennot: Helsinki – New York - Helsinki
 • 3 x Otteluliput
  • New York Rangers - Detroit Red Wings
  • New Jersey Devils - New York Islanders
  • New York Islanders - Washington Capitals
 •  Majoitus 4 yötä (Hotelli Pennysylvania)
 •  ”Voittajien illallinen”
 •  Kuljetukset
 •  Tervetuliaisdrinkit

Lue lisää Expektin sivuilta tästä varsin ainutlaatuisesta tarjouksesta!

 

 

Uusille Expektin asiakkaille €100 tervetuliaisbonus ja €10 riskitön mobiiliveto!

 

Avaa pelitili, talleta ja saat talletuksesi tuplana aina €100 asti. Saat bonuksen, kun olet asettanut talletussummallasi vetoja vähintään 1.50 kertoimella. Tämän jälkeen saat myös €10 riskittömän mobiilivedon. Kun asetat €10 vedon mobiililaitteella, saat panoksesi takaisin, jos vetosi ei satu osumaan kohdalleen. Lue tarjouksesta tarkemmin Expektin sivuilta. Joten mene nyt nopeasti Expektille ja osallistu näihin hienoihin tajouksiin!