Jalkapallo on taas virallisesti osa arkea, kun Valioliiga käynnistyi viime viikonloppuna ja tämän myötä perinteinen NordicBetin futisviikonloppu -kampanja houkuttelee taas osallistujia. Palkintona on kaikilla herkuilla maustettu Saksan matka, jonka aikana tiedossa on jalkapalloa sekä Oktoberfestiä! 

Olut ja jalkapallo. Joku voisi sanoa, että lyömätön yhdistelmä ja kyseistä kaavaa pääsee kokeilemaan NordicBetin piikkiin ja vieläpä Saksassa - oluen luvattuun maahan. 

Pelaajien suosima futisviikoloppu -kampanja on taas täällä ja NordicBetin asiakkaat pääsevät kisailemaan keskenään huikeasta urheilumatkasta, jossa onnelliset voittajat lennätetään Saksaan. Paikan päällä tie käypi Bayern Münchenin ja FC Kölnin väliseen otteluun sekä Oktoberfesteillä nauttimaan muutamista huurteisista. 

Pääpalkinnon voi voittaa kahdella eri tavalla. Pelaaja voi osallistua joko korkein kerroin -kilpailuun tai panostuskilpailuun. 

Korkein kerroin -kilpailussa pelaajien tehtävänä on luonnollisesti jahdata viikon korkeinta kerrointa aikavälillä 12. –18.8. Tulostaulukon ykkönen voittaa viikon päätteeksi itselleen matkapaketin Saksaan. Panostuskilpailussa puolestaan kerätään arpoja vetojen avulla ja NordicBet arpoo kaksi onnellista voittajaa 19. elokuuta. 

Näin osallistut:

  • Kirjaudu NordicBetille tai luo tili
  • Valitse kampanjasivulta korkein kerroin tai panostuskilpailu
  • Korkein kerroin -kilpailussa minimipanos on 10 euroa ja järjestelmävedoilla ei voi osallistua
  • Panostuskilpailussa panostamasta 100 eurosta voi ansaita enintään 50 arpalippua. Panostukseen lasketaan vedot, joiden yhteiskerroin on vähintään 1.50. 
  • Kampanjaan voi osallistua vain Suomessa asuvat pelaajat

Osallistu NordicBetin kampanjaan linkin takaa!

 Saksan palkintomatka sisältää: 

- Lennot ja kaksi yötä hotellissa 20. –22.9.2019
- Lipun otteluun Bayer München vs. FC Köln 21.9
- Kuljetukset Saksassa lentokentältä hotelliin, otteluun ja takaisin
- Illallinen matkaseurueen kanssa ja lippu Oktoberfesteille
- Ohjelmaa muiden voittajien ja NordicBetin matkanjohtajien kanssa

NordicBet 


Pohjoismaissa harva peliyhtiö nauttii yhtä suuresta suosiosta, kuten suomalaisten ja ulkomaalaisten suosima NordicBet. Pitkäaikainen toimija on pysynyt alan kärkinimien joukossa jo monen vuoden verran. Kertoimet, kohteiden määrä ja NordicBetin suorat lähetykset eri urheilutapahtumista luovat sivustosta täydellisen betsisivuston. 

Liittymisen johdosta NordicBet haluaakin tarjota ensikättelyn kanssa mukavan talletusbonuksen. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen talletuksen jälkeen 100% bonuksen 100 euroon asti, toisella talletuksella saa 50% bonuksen 50 euroon asti ja kolmannella talletuksella (väh. 10 euroa) pelaaja saa 20 euron ilmaisvedon mobiiliin. 

LUNASTA NORDICBETIN BONUS TÄSTÄ