Slovakiassa järjestettävät jääkiekon MM-kisat alkavat tällä viikolla! Leijonien taival käynnistyy perjantaina ja vedonlyönnin kannalta luvassa on hyviä uutisia, sillä NordicBet tarjoaa uskollisille betsaajille huikeata tarjousta useamman ilmaisen livevedon voimin. 

Suomalaisten penkkiurheilijoiden yksi vuoden kohokohdista on täällä. Slovakiassa järjestettävät MM-kisat ovat pullollaan NHL-tähtiä, mutta Leijonat matkaavat tällä kertaa aavistuksen nimettömällä kokoonpanolla turnausta kohti. Mitäpä pienistä! Vuonna 2011 Leijonat maailmanmestaruuteen valmentanut Jukka Jalonen on jälleen joukkueen peräsimessä ja vahvan joukkuepelin voimin vain taivas on jälleen kerran rajana Leijonille - ainakin toivottvasti. 

Suomen jääkiekkomaajoukkueen otteita pääsee seuraamaan vaivoitta NordicBetin välityksellä, mikäli C Moren kanssa kikkailu ei houkuttele. Täytyy vain kirjautua tilille tai uoda semmoinen ja suorittaa yksi talletus. Katsomisen ohella voi tietysti myös lyödä kätevästi livestä betsiä, jos toisenlaista. NordicBet kestitsee pelaajat yhdellä ilmaisella livevedolla jokaiseen Leijonien otteluun ja nyt sinä pääset myös käsiksi tarjoukseen! 

Näin lunastat 10 euron ilmaisvedon jokaiseen Leijonien otteluun 

  1. Osallistu kampanjaan painamalla "Osallistu"-nappia NordicBetin sivuilla
  2. Aseta vähintään kymmenen (10) euron single- tai yhdistelmäveto Leijonien peliin minimikertoimella 1.50
  3. Väijy ottelu suorana NordicBetin kautta ja käytä ilmainen livevetosi!

Siirry tästä NordicBetille!


Suomen alkulohkon ottelut: 

Seuraavassa tarkat tiedot Leijonien otteluista ja alkamisajankohdista, jotta pysyt varmasti kärryillä, milloin on otollinen ajankohta betsaamiselle!

SuomiKanada (10.5. klo 17:15
Slovakia - Suomi (11.5. klo 21:15)
Yhdysvallat - Suomi (13.5. klo 17:15)
Suomi - Tanska (16.5. klo 21:15)
Suomi - Iso-Britannia (17.5. klo 21:15)
Ranska - Suomi (19.5. klo 21:15)
Suomi - Saksa (21.5. klo 13:15)