Jos jollekin on vielä epäselvää, mikä on Tulosliiga, niin Tulosliiga on ilmainen veikkaiskisasivusto, jossa pelaaja voi veikata eri jalkapallosarjojen sekä jääkiekkoliigojen ottelutuloksia. Sieltä voit myös voittaa upeita palkintoja, käteistä, lahjakortteja, ilmaisvetoja, sekä matkoja. Nordicbet* –kasino juhlistaa nyt myös asiaa ja on laittanut palkinnoksi 5000 euron lahjakortin, joka arvotaan eniten pisteitä keränneiden pelaajien kesken. Tämän lisäksi pelaajia palkitaan myös käteispalkinnoilla. 

Miten pääsen arvontaan mukaan? 

  • Osallistu kampanjasivulta mukaan arvontaan 

  • Pelaajien tulee kerätä pisteitä NHL-runkosarjan aikana 

  • Min. 300 pistettä keränneiden pelaajien kesken arvotaan 5000 euron lahjakortti 

  • Arvonta suoritetaan runkosarjan päätyttyä 

Tämän lisäksi, Nordicbet* on laittanut toisenkin arvonnan pystyyn joka liittyy jalkapalloon. Onnekkaalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa matka Valioliigaan. Matkapaketti on neljälle henkilölle ja se sisältää matkan Helsingistä Liverpooliin. Kaksi yötä 4 tähden hotellissa ja siihen kaupan päälle 1000 euroa matkarahaa.  

Keräämällä pisteitä Tulosliigan valioliigassa, olet mukana matkan arvonnassa. Jokaisen pelaajan tulee kerätä vähintään 100 pistettä ollakseen mukana. Kaikki arvontaan mukaan päässeet, palkitaan 5 euron ilmaisvedolla. 

Päätä siis itse, kumpaan arvontaan osallistut mukaan, vai osallistutko molempiin? Tässä on sellaiset palkinnot nokan edessä, että kumpi vaan kelpaisi, vai mitä? 

Onnea pisteiden keräämiseen ja tsemppiä arvontaan!