Vedonlyöntijätti Nordicbet on laittanut käyntiin uuden kampanjan, jossa jaetaan kahtena peräkkäisenä kuukautena huiman 20 000 euron suuruisen palkintopotin. Yhteensä jaossa on siis loka- ja marraskuun aikana peräti 40 000 euroa, jotka jaetaan kuukausittain 25 onnekkaan pelaajan kesken. Jos nämä massiiviset palkintorahat saavat nivusesi ja sormersi syyhyämään, niin nyt jos koskaan kannattaa lukea alta tarkemmat osallistumisohjeet ja osallistua tähän upeaan kampanjaan!

Nordicbet on yksi suomalaisten vedonlyöjien suosikkipaikoista, sillä tarjolla on jatkuvasti jopa kymmeniä tuhansia pelikohteita todella maistuvilla kertoimilla. Lisäksi tämä sinivalkoinen vedonlyöntijättiläinen ilahduttaa sekä vanhoja, että uusia pelaajiaan jatkuvasti toinen toistaan maistuvammilla kampanjoilla, turnauksilla sekä arvonnoilla.

Näissä viikottaisissa kampanjoissa on jatkuvasti tarjolla jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä erilaisia palkintoja, jotka matkaavat aina kampanjan jälkeen pelaajien peli- ja pankkitileille. Nordicbet ei siis ole suotta yksi alan johtavista vedonlyöntisaiteista vuodesta toiseen.

Tällä kertaa käyntiin on polkaistu 20 000€ arvonta, jossa vetoa lyömällä pystyy keräämään arpalippuja, jotka saattavat tuoda sinulle jopa 3 000 euron arvoisen käteispotin, joka on luvassa arvonnan voittajalle! Voit voittaa käteispalkintoja lyömällä vetoa suosikkilajeistasi, joten tämä tarjous jos joku kannattaa todellakin hyödyntää! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet, sillä ensimmäiset arpaliput on jo lunastettavissa!

Lyö vetoa ja kerää arpalippuja!

Näin pääset mukaan Nordicbetin 20 000€ arvontaan lyömällä vetoa!

Nordicbet on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kampanjaan, jossa on jaossa yhteensä 40 000 euroa ja siksi se ei ole asettanut arvontaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita, niin kaikki uudet kuin vanhatkin Nordicbetin asiakkaat, jotka haluavat vetoa lyömällä lunastaa arpalippuja ja osallistua samalla kuukausiarvontaan, jonka palkintopotissa on huimat 20 000 euroa. 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Nordicbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti vieressä näkyvää Nordicbetin logoa klikkaamalla. Samalla pääset lunastamaan Nordicbetin tarjoaman vedonlyönnin tervetuliaistarjouksen, joka pitää sisällään kaksi erillistä vedonlyöntibonusta sekä mobiili-ilmaisvedon! Yhteensä tarjolla on peräti 170 euron edestä etuja, joten uusien asiakkaiden kannattaa ehdottomati hyödyntää tämä maistuva tarjous!

Seuraavaksi sinun tulee osallistua kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla näkyvää oranssia Osallistu-nappia. Seuraavaksi sinun tulee lyödä vähintään 5€ arvoinen ennakko- tai liveveto, jonka kerroin on minimissään 1,50. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto, kunhan kohteen kerroin on vähintään 1,50. Jokainen vähintään 5€ arvoinen veto tuo sinulle yhden arpalipun arvontaan. 

Alla listatut erikoisvedot moninkertaistavat arpalippujesi määrän. Esimerkiksi jalkapalloon tehtävä yhdistelmäveto tuo sinulle kerralla peräti viisi (5) arpalippua.

— Mixed Martial Arts veto: 2x
— Tenniksen livevedot: 3x
— NFL pelaajavedot: 4x
— Jalkapallo-yhdistelmävedot: 5x

Tenniksen livevedot tulee lyödä livevedonlyönnissä. Ennakkovedot eivät oikeuta arvontalippujen moninkertaistukseen. NFL Pelaajavetoihin kuuluu – Tekee touchdownin, Tekee 2 tai enemmän touchdownia, Touchdown-syöttöjä yhteensä, Syöttöjaardit yhteensä, Syöttöyritykset, Onnistuneet syötöt, Vastaanottojaardit yhteensä, Vastaanotot yhteensä, Juoksujaardit yhteensä, Potkupisteet yhteensä. Jalkapallo-yhdistelmävedoissa tulee olla vähintään kaksi jalkapallokohdetta (vähintään 1.20 kerroin per kohde)

Arvonnan ensimmäinen kierros on käynnissä 29. syyskuuta - 29. lokakuuta 2020. Ensimmäisen kierroksen päätyttyä 25 onnekasta pelaajaa jakavat 20 000 euron suuruisen palkintopotin. Toinen kierros alkaa heti ensimmäisen jälkeen, 30. lokakuuta ja päättyy 29. marraskuuta 2020. Palkintopotin jakautumisen voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Kierroskohtainen palkintopotti:

1. 3 000€
2. 2 000€
3. 1 000€
4. 750€
5. 500€
6.-8. 300€
9.-14. 250€
15.-19.    150€
20.-25. 75€

Kampanja-aika on kokonaisuudessaan 29.9. 17:00 CEST – 29.11. 23:59 CEST. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan Nordicbetin kampanjasivuilta.

Kerää arpalippuja voita oma osasi 20 000€ potista!