Betsson Groupin valtavaan kasinoimperiumiin kuuluva Nordicbet on yksi vanhimmista suomenkielisistä vedonlyöntisaiteista ja se täyttää tämän viikon perjantaina kunnioitettavat 17 vuotta! Synttäreitä juhlitaan Nordicbetilla railakkaasti koko viikon ajan ja myös sinun on mahdollista nauttia Nordicbetin synttärihumusta läpi viikon erilaisten tarjousten turvin. 

Nordicbet on avannut kukkaron nyörinsä synttäreiden kunniaksi ja päivittäin jaossa on riskittömiä vetoja, ilmaiskierroksia sekä paljon muuta, joten nyt on aika virittäytyä juhlatuulelle ja hypätä Nordicbetin synttäreille mukaan. Synttäriviikon kruunaa viikon päätteksi järjestettävä arvonta, jossa kymmenen onnekasta pelaajaa voittaa itselleen 2 500 euron arvoiset matkalahjakortit, joilla voit viedä puolisosi kaikkien aikojen talvilomalle vaikkapa Sveitsin alpeille!

Jos lahjantäyteinen synttäriviikko kaikilla herkuilla kiinnostaa, niin nyt kannattaa suunnistaa kiireen vilkkaa Nordicbetin suositulle vedonlyöntisaitille ja osallistua näihin railakkaisiin kekkereihin, joiden avulla saat päivittäin käyttöösi erilaisia lahjoja, jotka pääset hyödyntämään Nordicbetilla! 

Nyt onkin aika katsastaa tarkemmat ohjeet siitä, miten juuri sinä pääset lunastamaan omat synttärilahjasi talteen tällä viikolta pian 17-vuotta täyttävältä Nordicbetilta!

Näin pääset nappaamaan riskittömät vedot ja ilmaiskierrokset talteen Nordicbetin synttäreiltä!

Nordicbet on halunnut, että kaikilla innokkailla synttärivierailla ja vedonlyöjillä on mahdollisuus osallistua näille viikon ajan juhlittaville synttäreille ja siksi Nordicbet ei ole asettanut synttäreille 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita kaikki Nordicbetin vanhat sekä uudet asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Nordicbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti tästä linkistä.

Lisäksi saat Nordicbetin uutena vedonlyöntiasiakkaana käyttöösi 170 euron suuruiset uuden asiakkaan edut, jotka pääset lunastamaan kahden ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. Tarjolla on kaksi erisuuruista vedonlyöntibonusta sekä 20 euron arvoinen mobiili-ilmaisveto, jotka kaikkien uusien asiakkaiden kannattaa hyödyntää. Voit lukea Nordicbetin uuden asiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa palkintojen lunastus Nordicbetin synttärikampanjasta. Päivittäisten palkintojen lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan tehdä vähintään 17 euron suuruinen talletus päivittäin Nordicbetille, niin saat palkinnoksi 10 euron riskittömän vedon ja 10 ilmaiskierrosta Home of Hockey -kolikkopeliin. 

Saat palkinnot (riskittömän vedon sekä ilmaiskierrokset) käyttöösi heti talletuksen tehtyäsi ja palkinto tulee käyttää vielä saman päivän aikana. Ilmaiskierroste voit ovat bonusrahaa, jotka tulee kierrättää 35 kertaa 3 päivän kuluessa, niiden saamisesta. Muista, että sinun tulee käydä klikkaamassa kampanjasivuilla oranssia Osallistu-nappia ennen kuin teet päivittäisen talletuksen, jotta rekisteröidyt mukaan jokaisen kampanjapäivän palkintoihin.

Talleta joka päivä sunnuntaihin asti ja maksimoi palkintosi! Lisäksi Nordicbet arpoo kaikkien osallistujien kesken kymmenen kappaletta 2 500 euron arvoista matkalahjakorttia maanantaina 11. helmikuuta! Lisäksi saat yllätyslahjan perjantaina 8. helmikuuta kello 10:00 CET, jos lunastat päivän palkinnot vähintään kerran torstaihin mennessä. Jokainen kampanjapäivä alkaa päivittäin kello 00:00 ja päättyy 23:59 CET.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Klikkaa itsesi Nordicbetin suositulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Nordicbet-pelitili ja hyödynnä uuden vedonlyöntiasiakkaan edut, joiden yhteisarvo on noin 170 euroa.
  • Liity kampanjaan mukaan klikkaamalla kampanjasivuilta oranssia Osallistu-nappia.
  • Tee vähintään 17 euron talletus, niin Nordicbet siirtää pelitilillesi 10 euron riskittömän vedon ja 10 ilmaiskierrosta Home of Hockey -kolikkopeliin. Päivittäiset palkinnot tulee käyttää samana päivänä kello 23:59 CET mennessä.
  • Talleta joka päivä sunnuntaihin asti ja maksimoi palkintojesi määrä! Yhteensä jaossa on 70 euron edestä riskittömiä vetoja ja 70 ilmaiskierrosta.
  • Nordicbet arpoo kaikkien kampanjaan osallistujien kesken kymmenen 2 500 euron arvoista matkalahjakorttia kampanjan päätteeksi maanantaina 11. helmikuuta.

Lunasta päivittäiset ilmaisvedot ja -kierrokset Nordicbetilta!

Kiekkotriplasta saat lunastettua 20 euron edestä ilmaisvetoja joka viikko maaliskuun loppuun asti!

Vedonlyöjät pystyvät tällä hetkellä lunastamaan ilmaisvetoja Nordicbetille myös toisesta kampanjasta, sillä Kiekkotripla-kampanjan avulla on mahdollista lunastaa 20 euron edestä ilmaisvetoja joka viikko Nordicbetille!

Sinun tulee ainoastaan osallistua kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla oranssia Osallistu-nappia, lyödä vähintään 10 euron arvoinen kiekkotripla* (minimikertoimella 1,50/kohde) joka viikko perjantaihin mennessä, niin Nordicbet palkitsee sinut 10 euron arvoisella kiekkovedolla sekä arkipäiville, että viikonlopulle! Jos lyöt kiekkotriplasi perjantaihin mennessä, saat kaksi 10 euron arvoista ilmaisvetoa. Jos lyöt kiekkotriplan viikonloppuna, saat Nordicbetilta yhden 10 euron arvoisen ilmaisvedon.

* = Kupongilla tulee olla vähintään kolme kiekkokohdetta. Kohteiden minimikerroin tulee olla vähintään 1,50 per kohde.

Kampanja on avoin kaikille Nordicbetin suomalaisasiakkaille, joten mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin Nordicbet-asiakkaat! Kampanja on käynnissä aina sunnunutaihin, 31. maaliskuuta kello 23:59 CET asti, joten sinulla on vielä kaksi kuukautta aikaa lunastaa joka viikko 20 euron edestä ilmaisvetoja!

Nordicbetiltä 170 euron edestä etuja uusille vedonlyöntiasiakkaille!

Nordicbet on halunnut, että kaikkien uusien asiakkaiden pelit heidän vedonlyöntibookkerillaan saavat parhaan mahdollisen startin ja siksi Nordicbet tarjoaa maistuvat edut uusille vedonlyöntiasiakkailleen!

Tarjolla on yhteensä etuja peräti 170 euron edestä ja homma polkaistaan käyntiin ensimmäisen talletuksen yhteydessä hyödynnettävällä vedonlyöntibonuksella. Uutena Nordicbet-asiakkaana saat ensimmäiseen talletukseesi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa aina 100 euroon asti. Maksimihyödyn bonuksesta saat, kun teet 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Nordicbet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron suuruisella pelikassalla. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 10 euroa. Bonuksella on 6-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää 30 päivän sisällä bonuksen lunastamisesta.

Kierrätettyäsi ensimmäisen vedonlyöntibonuksen, voit lunastaa uuden, 50% suuruisen bonuksen, jonka saat käyttöösi toiseen talletukseesi. 50% suuruinen bonus on voimassa aina 50 euroon asti. Kun olet kierrättänyt toisen bonuksesi, voit lunastaa 20 euron mobiili-ilmaisvedon tallettamalla vähintään 10 euroa Nordicbetille. 

Yhteensä etuja on siis tarjolla peräti 170 euron edestä ja suosittelemme lunastamaan ainakin ensitalletusebonuksen, jonka avulla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, pelaa vastuullisesti. Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004