Jos olet jo pidemmän aikaa haaveillut NHL-matkasta Pohjois-Amerikkaan katsomaan maailman kovimman kiekkoliigan huipputasokkaita otteluita tai aurinkolomasta Malediivien upeissa maisemissa, niin nyt kannattaa laittaa silmät ja korvat hörölle, sillä Nordicbetin uunituoreen Kevään pistekisa -kampanjan ansiosta sinulla on loistavat mahdollisuudet tehdä unelmistasi totta. Kevään pistekisa -kampanjassa on nimittäin jaossa yhteensä kahdeksan 2 500 euron arvoista matkalahjakorttia sekä saman verran käteispalkintoja jokaisena seitsemänä kampanjaviikkona! Lisäksi jaossa on 25 euron arvoisia ilmaisvetoja kilpailuun osallistuville pelaajille, joten tätä tarjousta ei kannata ohittaa!

Suomalaiset ovat tunnetusti urheiluhullua kansaa ja lähes kaikki urheilu aina moottoriurheilusta saappaanheittoon ovat tunnetusti lähellä suomalaisten sydäntä. Jääkiekko on Suomen ylivoimasesti suosituin laji ja etenkin maailman paras kiekkoliiga NHL sekä arvokisat saavat suomalaiset kiekkofanit hyrisemään jännityksestä. Vuoden 2019 jääkiekon MM-kisat pelataan Slovakiassa, kun sekä Bratislava että Košice toimivat yhteistuumin kisojen isäntäkaupunkeina.

Jääkiekon MM-kisoihin voi olla enää vaikea saada lippuja, majoituksia sekä muita matkan kannalta tärkeitä fasiliteetteja, mutta Nordicbetin Kevään pistekisan ansiosta sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi 2 500 euron suuruinen matkalahjakortti, jolla voit toteuttaa vaikkapa urheilumatkan Pohjois-Amerikkaan katsomaan NHL-kiekkoa, NBA-koripalloa tai MLB-baseballia, jonka runkosarja starttasi viime yönä Suomen aikaa.

Jos voitto napsahtaa kohdille ja valitsemasi matkakumppani ei ole urheilun ystävä, niin voit käyttää matkalahjakortin myös todelliseen luksuslomaan vaikkapa Malediivien kuvankauniilla saarella, jossa saat takuuvarmasti olla rauhassa arjen kiireiltä ja muun maailman meteliltä. Viikottain jaettavien matkalahjakorttien lisäksi jaossa on myös 500 euron käteispalkintoja, jotka jaetaan viikottain sijoille 2-6 sijoittuneille betsareille!

Näin osallistut Kevään pistekisaan Nordicbetin vedonlyönnissä!

Nordicbet on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla ja matkakuumeesta kärsivillä urheilufaneilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Nordicbetin asiakkaat, jotka haluavat mukaan tavoittelemaan 2 500 euron arvoisia matkalahjakortteja sekä 500 euron käteispalkintoja!

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Nordicbet-pelitilin ja jos sinulla ei syystä tai toisesta sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen varsin helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Nordicbetin uutena vedonlyöntiasiakkaana saat lisäksi käyttöösi Nordicbetin vedonlyöntibonuksen, jonka turvin sinun on mahdollista lunastaa jopa 170 euron suuruiset edut! Voit lukea Nordicbetin tarjoamasta vedonlyöntibonuksesta lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika aloittaa pisteiden jahtaaminen Kevään pistekisassa ja tämä onkin ehdottomasti yksi kampanjan hauskimmista vaiheista, sillä nyt on aika todistaa oma urheilutietämys Nordicbetin vedonlyönnissä. Ihan ensimmäisenä sinun tulee etsiä Nordicbetin Promot-välilehdeltä käsiisi Kevään pistekisa -kampanja ja käydä klikkaamassa oranssia Osallistu-nappia.

Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa Nordicbetin vedonlyönnissä oikealla rahalla ja kerätä pisteitä torstaihin 4.4 kello 23:59 CET asti. Pisteiden laskukaava on varsin yksinkertainen, sillä jokainen Nordicbetin vedonlyöntiin oikealla rahalla panostamasi 40 euroa tuo sinulle yhden (1) pisteen pistetaulukkoon. Vedonlyönnissä pisteitä kerryttävät vain kupongit, joiden yhteiskerroin on 1,50 tai suurempi.

Nordicbet palkitsee joka viikko kampanjaviikon kuusi parasta pelaajaa. Voittaja saa itselleen 2 500 euron suuruisen matkalahjakortin ja sijoille 2-6 päätyneet pelaajat palkitaan 500 euron suuruisilla käteispalkinnoilla. Kampanja on jaettu kahdeksaan kampanjaviikkoon, joista jokainen alkaa perjantaina klo 00:00 CET ja päättyy torstaina klo 23:59 CET. 

Nordicbet päivittää kampanjan tulostaulukkoa arkipäivisin kello 18:00 CET mennessä. Viikonlopun pisteet päivitetään seuraavana maanantaina. Pisteet nollataan jokaisen kampanjaviikon jälkeen.

Jos panostat vedonlyönnissä / live-vedonlyönnissä vähintään 250 euroa yhden kampanjaviikon (pe-to) aikana, niin Nordicbet palkitsee sinut 25 euron arvoisella ilmaisvedolla! Nordicbet maksaa ilmaisvedon sinulle kampanjaviikon jälkeisenä perjantaina kello 18:00 CET mennessä. Huomioithan, että panostuksiin lasketaan vain kupongit, joiden yhteiskerroin on 1,50 tai suurempi.

Ilmaisvedot voi käyttää mihin tahansa kohteisiin Nordicbetin vedonlyönnissä ja/tai livevedossa saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 CET mennessä. Ilmaisvetojen voitot tulee kierrättää kolme (3) kertaa Nordicbetin vedonlyönnissä 14 päivän aikana. Järjestelmävedot eivät edistä kierrätysehdon täyttymistä.

Osallistumisohjeet Kevään pistekisaan lyhyesti:

  • Siirry kipinkapin Nordicbetin sinivalkoiselle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Nordicbet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi 170 euron edestä etuja.
  • Osallistu Kevään pistekisaan klikkaamalla kampanjasivuilla oranssia Osallistu-nappia.
  • Lyö vetoa Nordicbetin vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50.
  • Saat jokaisesta panostamastasi 40 eurosta yhden pisteen kampanjan pistetaulukkoon.
  • Nordicbet palkitsee joka viikko kuusi eniten pisteitä kerännyttä pelaaja.
  • Kevään pistekisa -kampanja on jaettu kahdeksaan kampanjaviikkoon, joista jokainen alkaa perjantaina klo 00:00 CET ja päättyy torstaina klo 23:59 CET.
  • Jos panostat kampanjaviikon aikana vähintään 250 eurolla, saat seuraavana perjantaina kello 18:00 CET mennessä käyttöösi 25 euron arvoisen ilmaisvedon.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Nordicbetin kampanjasivuilta.
  • Kampanja on käynnissä torstaihin 23.5.2019 klo 23:59 CET asti.

Kerää pisteitä ja voita 2 500€ matkalahjakortti tai 500€ käteispalkinto!

Nordicbetiltä 170 euron edestä etuja uusille vedonlyöntiasiakkaille!

Nordicbet on halunnut, että kaikkien uusien asiakkaiden pelit heidän vedonlyöntibookkerillaan saavat plentävän lähdön ja siksi Nordicbet tarjoaa maistuvat edut kaikille uusille vedonlyöntiasiakkailleen!

Tarjolla on yhteensä etuja 170 euron edestä ja homma polkaistaan käyntiin ensimmäisen talletuksen yhteydessä hyödynnettävällä vedonlyöntibonuksella. Uutena Nordicbet-asiakkaana saat ensimmäiseen talletukseesi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa aina 100 euroon asti. 

Maksimihyödyn tästä ensitalletusbonuksesta saat, kun teet 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Nordicbet tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan pelaamisen 200 euron suuruisella pelikassalla. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 10 euroa, jolla saat 20 euroa pelirahaa käyttöösi. Ensitalletusbonuksella on 6-kertainen kierrätysehto, joka tulee täyttää 30 päivän sisällä bonuksen aktivoimisesta.

Kierrätettyäsi ensimmäisen vedonlyöntibonuksen, voit lunastaa uuden, 50% suuruisen bonuksen, jonka saat käyttöösi toiseen talletukseesi. 50% suuruinen bonus on voimassa aina 50 euroon asti, joten tämän bonuksen pääset hyödyntämään kokonaisuudessaan, kun teet 100 euron suuruisen toisen talletuksen Nordicbetille. 

Kun olet kierrättänyt toisen bonuksesi kokonaisuudessaan, voit lunastaa 20 euron arvoisen mobiili-ilmaisvedon tekemällä vähintään 10 euron suuruisen kolmannen talletuksen Nordicbetille. 

Yhteensä etuja on siis tarjolla peräti 170 euron edestä ja suosittelemme lunastamaan ainakin ensitalletusbonuksen, jonka avulla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä ja pääset tutustumaan Nordicbetin vedonlyönnin korkeisiin kertoimiin sekä lähes rajattomaan määrään pelikohteita!

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta, pelaa vastuullisesti. Säännöt ja ehdot voimassa. BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004.