Viime sunnuntaina yksi NordicBetin asiakas aloitti todellisen dominoinnin NordicBetin vedonlyönnissä ja vedonlyöntikampanjoissa! Sama heppu nimittäin harjasi itselleen yli 100 000 euron voitot vedonlyönnistä ja peräti kaksi urheilumatkaa ja aikaa tähän kaikkeen kului vain alle kaksi vuorokautta!

Moni vedonlyöjä on varmasti joskus kuullut sanat tasuripappa ja over-rekka. Nämä molemmat sanat ovat myrkkyä vedonlyönnin ammattilaisille, mutta joskus tasuririvi tai over-rekka voi tuoda hupaisaa lisäjännitystä vedonlyöntiin jo marginaalipanoksilla. 

Viime sunnuntaina tuntematon porvoolaismies päätti todellakin hakea jännitystä peleihinsä, kun hän iski päivän KHL-kierrokselle peräti viiden kohteen over-rekan sisään NordicBetin vedonlyönnissä. Tällä kertaa ei oltu hakemassa pelkkää jännitystä, sillä porvoolainen tuikkasi lapun sisään peräti 200 euron panoksella. Kaikkiin viiteen kohteeseen haetut yli 5,5 maalia -yhteiskerroin nousi lopulta lukemiin 325,67 joten mahdollinen lunastus olisi yli 65 000 euroa.

Neljä ensimmäistä betsilapulla ollutta ottelua päätyivät kaikki vähintään kuuteen maaliin, joten ratkaisu jäi viimeiseen otteluun. Jännitystä porvoolaismies saikin toden teolla, sillä päivän viimeisessä Omsk - TsSKA ottelussa kuudes maali näki päivänvalonsa vasta 21 sekuntia ennen päätössummeria, kun TsSKA-hyökkääjä Ivan Telegin naulasi ottelun loppulukemat 2-4 tyhjään maaliin. 

Koska voittolapun kerroin huiteli yli kolmensadan, niin samalla porvoolaismies kuittasi voiton myös Viikonlopun korkein kerroin kisasta. Pääpalkinnoksi napsahti matka Mestarien liigan otteluun Macnhester United - Juventus. Vedonlyöntipiletistä sen sijaan kilahti miehen tilille 65 234 euroa. 

Alta voit katsoa voittolapun kokonaisuudessaan.

Maanantaina jysähti uudelleen!

Usein sanotaan, että salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan, mutta porvoolaismiehen ennenaikainen joulu jatkui heti seuraavana päivänä, kun mies päätti iskeä neljän kohteen over-rekan myös KHL:n farmisarjaan, VHL:ään. Miehen pelitili pullisteli rahaa, joten tällä kertaa panokseksi valikoitui peräti 500 euroa, mutta kerroin oli tällä kertaa ”vain” 72,59. 

Koska onnetar oli päättänyt, että porvoolaismiehen tähdet ovat kohdallaan, niin tottakai myös tämä rekka osui ja mies kuittasi itselleen huiman 36 295 euron voiton! Samalla mies harjasi myös Voita NHL-unelmamatka New Yorkiin kampanjan nimiinsä ja näin ollen hän pääsee Mestarien liigan ottelun lisäksi katsomaan myös änäriä New Yorkiin! 

Tavoitimme Betsson* Groupin Head of Marketingin, Jussi Nurmen kommentoimaan näitä järisyttäviä voittolapuja. Nurmi oli luonnollisesti tilanteesta yhtä ihmeissään, kun kaikki muutkin. 

— On erittäin poikkeuksellista, että näin suuret yhdistelmävedot osuvat ja vieläpä näin suurella panoksella. Vielä harvinaisempaa on, että temppu toistuu saman pelaajan osalta kahtena perättäisenä päivänä, Nurmi äimisteli. 

Urheiluveikkaus.comin vedonlyöntiasiantuntija, nimimerkki Kiiskinen on tottaki myös kuullut over-rekoista ja tasuripapoista ja hän myöntää itsekin sortuneensa joskus tavoittelemaan kuuta taivaalta. 

— Lähtökohtaisesti en todellakaan suosi näin suurien yhdistelmien pelaamista, sillä matematiikan perussääntöjen mukaan talon etu kertautuu aina jokaisen samaan kuponkiin lisätyn uuden kohteen myötä jos kohteen palautusprosentti on alle 100 niin kuin se käytännössä aina on. Mutta hienoa kuulla, että joku on saanut kiinni kaksi noin komeaa rekkaa ja vielä perättäisinä päivinä, itsekin on tullut joskus hassuteltua juuri over-rekkojen parissa pikkupanoksilla.

Kiiskinen haluaa kuitenkin muistuttaa vedonlyönnin lainalaisuuksista ja rauhoittelee innokkaimpia over-betsareita.

— Jatketaan me täällä Urheiluveikkaus.comilla kuitenkin vedonlyönnin perusasioissa - pelataan maltilla, ei haeta pikavoittoja ja yritetään kerryttää kassaa pitkässä juoksussa. Ja jos edullista pelattavaa ei markkinoilta löydy, niin silloin pidetään välipäivä ja tehdään jotain muuta. 

Toimitus allekirjoittaa nämä kommentit ja muistuttaa kaikkia lukijoita siitä, että nämä rekat eivät todellakaan ole oikotie onneen vaikka niitä on välillä hauska heittääkin sisään. 

Toimitus myös haluaa muistuttaa, että jokainen Urheiluveikkaus.comin lukija pystyy myös itse jättämään sivustolle omia vedonlyöntivihjeitä / tipsejään muiden luettavaksi. Tulevaisuudessa parhaiten osuneita käyttäjien tipseitä palkitaan kuukausittain rahapalkinnoin, joten nyt vaan rekisteröitymään ja rohkeasti jakamaan omat peli-ideat muiden lueattavaksi!

Vihjeen ei tarvitse olla laajasti perusteltu tai täynnä ennakoivaa tekstiä kokoonpanotietoineen, vaan kyseessä voi olla lyhyt ja simppeli perustelu miksi joku pelikohde päätyy sinun betsilapulle.

NordicBetillä on vielä kaksi NHL-matkaa jaossa tämän ja ensi viikon aikana!

Vedonlyöntijätti NordicBet* järjestää betsareille säännöllisesti todella maistuvia kilpailuita, joista pelaajien on mahdollista voittaa käteistä rahaa, bonusrahaa sekä upeita urheilumatkapaketteja Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. NordicBet* onkin lennättänyt vuosien saatossa satoja suomalaisia ympäri maailman katsomaan maailman parhaita urheilutapahtumia ja otteluita. 

Tällä hetkellä käynnissä on vedonlyöntikilpailu, jossa on jaossa NHL-matkoja New Yorkiin sekä aitiolippuja marraskuussa Helsingissä pelattavaan NHL-otteluun. Lisätietoja ja osallistumisohjeet tähän kampanjaan pääset lukemaan helposti suoraan tästä linkistä!