SuperLenny on anteliaalla päällä jälleen kerran! Lenny nimittäin jakaa aivan huikeita bonuksia heidän uskollisille pelaajillensa. Nämä boostaukset ovat tarjolla vain harvoihin ja valittuihin urheilutapahtumiin, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Kukapa ei olisi kiinnostunut jalkapallon maalitilanteesta tai jääkiekon hektisistä hetkistä. Sinulla on vielä sunnuntaihin asti aikaa seurata näitä super jännittäviä harvoja ja valittuja pelejä ja kannustaa suosikki tiimisi voittoon! Älä siis enää aikaile, vaan siirry SuperLennyn jännittävään kasinomaailmaan!

Näin pääset osallistumaan tähän huikeaan kampanjaan

Silloin, kun Lenny on anteliaalla päällä, on Lenny todella antelias. Nyt voit saada SuperLennyltä lisäarvoa päivittäin boostatulla kertoimella, tiettyyn valikoimaan urheilutapahtumia. Nämä ottelut kannattaa siis merkitä kalenteriin, koska juuri näihin otteluihin on jaossa boostattuja kertoimia:

17.5. Southampton – Manchester United

18.5. Chelsea - Watford

19.5. Cranada CF – Espanyol

20.5. Napoli – Fiorentina

21.5. Arsenal – Everton

Jokaiselle päivälle siis todellakin on jotakin. Jos et usko mene katsomaan itse! Tämä huikea tarjous alkaa 60 minuuttia ennen peliä ja loppuu juuri ennen peliä.
Nappaa sinulle kuuluvat kertoimet heti! Sillä nyt on aivan mahtavia voittoja tarjolla. Nämä kyseiset boostatut kertoimet, voivat siis olla ihan mitä tahansa, esimerkiksi 1x2-vetoja, yli ja alikertoimia tai pelaaja ekstroja.
SuperLenny toivottaa kaikki, niin uudet kuin jo kokeneemmatkin vedonlyöjät enemmän kuin tervetulleiksi osallistumaan tähän ennen kuulumattoman huikeaan kampanjaan!

Tätä tervetuliaisetua ei jättäisi kukaan lunastamatta

Nyt kannattaa kaikkien SuperLenny fanien olla kuulolla! Mikäli olet innostunut vedonlyönnistä ja sinulla ei ole vielä olemassa olevaa SuperLennyn pelitiliä. Nyt jos koskaan kannattaa semmoinen hankkia, sillä Lenny pisti pöytään sellaisen tervetuliaisbonuksen ettei toista. Tämä huikea tervetuliaisbonus on seuraavanlainen:

SuperLenny tuplaa bonuksesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. Kuulit aivan oikein, saat huikean 100% bonuksen SuperLennyltä, kun avaat uuden pelitilin ja teet ensimmäisen talletuksesi. Voit siis saada jopa 50 euroa ekstraa pelitilillesi, jos avaat pelitilisi nyt! Tämän 50 euroa ekstraa saat, jos ensitalletuksesi on 50 euroa. Eli, jos talletuksesi on 50 euroa, saat aivan mahtavan 100 euroa pelirahaa. Sillä tutustuu jo aika hyvin SuperLennyn sivustoon. Eikö?

Klikkaamalla tästä pääset SuperLennyn vedonlyöntisivustolle!