Suorastaan häpeällisen aloituksen Englannin Valioliigassa kokenut viime kauden voittajaseura Chelsea FC saa nyt lätkiä itseään kasvoille ja ryhdistyä kunnolla tänä sunnuntaina 20. elokuuta käytävään, Tottenhamia vastaan pelattavaan otteluun. Viime lauantaina käydyn Valioliigan aloitusottelussa 2000 -luvulla aina kärkipäähän sijoittunut Chelsea hävisi kotonaan Stamford Bridgessä vastustajalle Burnley FC:lle pistein 2-3. Tottenham Hotspurilla on täydet mahdollisuudet rökittää nyt vastustajansa omalla kotikentällä, ja kerätä itselleen matsista saatavat kolme pistettä, sillä vierasjoukkue Chelsealta puuttuu koko liuta pelaajia.

Katsoimme tiimimme kanssa näiden joukkueiden tilannetta ja vertailimme niitä toisiinsa. Moni meistä kallistuisi kyllä Tottenhamin puolelle, ja pitäisi joukkuetta varmempana voittajana sunnuntain ottelulle, mutta Chelsea kyllä tulee kaikkensa sen eteen, että seura ei lähde pisteettä Wembleyn stadionilta.

Hakkaa päälle, Tottenhamin poika!

Molemmat Tim Cahill ja Cesc Fabregas puuttuvat tästä ottelusta, jotka yleensä ovat Chelsealla aloituskokoonpanossa, ja vierasjoukkueen pelejä varjostavat myös Eden Hazardin ja Bakayokon loukkaantumiset. Lisää synkkiä pilviä myös Chelsean yläpuolelle kasaavat kysymysmerkit, jotka viime aikoina ovat leijuneet Pedron yläpuolella.

Tottenham Hotspurin kovasta kunnosta kertoo puolestaan se, että seura löi omassa liigakauden aloitusottelussaan Newcastlen ollessaan vieraana St. James Parkissa luvuin 2-0. Seuralla myöskään ei ole loukkaantuneita tai poissaolevia pelaajia, joten odotuksemme ovat kyllä poikkeuksellisen korkeat Tottenhamin puolesta, sillä Chelsean kone ei mielestämme ole pärähtänyt käyntiin.

Nämä loukkaantumiset ja poissaolot kun vielä heikentävät Chelsean peliä - ja jos historialla on tapana toistaa itseään - Chelsea ei ole voittanut Tottenhamia vieraissa sitten vuoden 2012. Tässä on paljon kohtia, jonka takia uskomme vahvasti Tottenham Hotspurin kunniakkaaseen voittoon, mutta toivomme todella Chelsean puolesta, että Valioliigan aloitusottelu oli vain jonkunlainen harjoitusräpellys, eikä se enää toistuisi jatkossa.
Chelsea F.C. kohtaa Tottenham Hotspurin Webleyn areenalla sunnuntaina 20. elokuuta kello 18.00 Suomen aikaa, ja tämä ottelu löytyy myös Scandibetin Valioliigan vetovalikoimasta, ja tällä hetkellä siihen siellä on mahdollisuus lyödä tähän sunnuntaina käytävään otteluun yli sata erilaista vetokohdetta. Lisäksi uutena asiakkaana voit napata itsellesi tervetulotarjouksena annettavan 100% talletusbonuksen! Chelsea F.C. kohtaa Tottenham Hotspurin Webleyn areenalla sunnuntaina 20. elokuuta kello 18.00 Suomen aikaa.

Satoja kohteita Valioliigaan, ja päälle vielä 100% bonus!

Scandibet on meille pohjoismaalaisille suunnattu täyden palvelun pelitalo, jonka luota löytyy vedonlyönnin lisäksi myös kaikki kasinopelien palvelut. Uutena asiakkaana sinun on mahdollisuus lunastaa Scandibetin maan mainio tervetulotarjous, jolloin saat ensimmäiselle talletuksellesi vedonlyöntiin 100% vastineen aina 100 euroon asti! Voit siis saada Scandibetin kautta yhteensä 200 euroa vedonlyöntiin, jotka voit käyttää haluamiisi kohteisiin kuten esimerkiksi juuri Valioliigan jännittäviin otteluihin! Tarjolla on myös muita meitä kiinnostavia kohteita, joten klikkaa itsesi Scandibetin sivuille ja tutustu mahtavaan uudenlaiseen Vedonlyönnin maailmaan – kaikki kohteet ovat tarjottu varmasti parhaimmilla kertoimilla! Tule lyömään nyt vetoa ja pelaa tämän tervetulobonuksen avulla korkeampia panoksia, tai tee kaksi kertaa enemmän vetolappuja kohteisiin -kotimaisiakin kohteita on myös tarjolla!

Klikkaa itsesi Scandibetin Vedonlyöntiin tästä