Vedonlyöntiyhtiö Comeon.com juhlistaa tänään Valioliigan viimeistä kierrosta jakamalla mahtavan 18 000€ jättipotin kaikkien kymppivedossa yli 8 oikein saaneiden kesken.

Kymppiveto on ComeOn: n oma vakioveikkauksen tapainen peli jossa veikataan kymmentä jalkapallopelia 1X2- tyylisesti. Tänään kymppivedossa on täysi kierros Valioliigaa. Käytettävissäsi on 5 kappaletta tuplavalintoja (voit valita kaksi merkkiä / kohde).

Osallistuminen kilpailuun on ilmaista! Ehtona palkintojen saamiseen on kuitenkin, että olet asettanut vedon meneillään olevan kierroksen peleihin vähintään 1€ panoksella ja vähintään 1.80 kertoimella. Aseta vetosi ennen Kymppivedon meneillään olevan kierroksen takarajan päättymistä (klo 17:00). Jos saat 8, 9 tai 10 oikeaa veikkausta tässä kilpailussa ja olet tehnyt ehdot täyttävän vedon, saat osasi käteispalkinnosta.

Osallistu 18 000€ jahtiin!

Uudet asiakkaat saavat ComeOn: lta jopa 300€ bonusta! Talleta 300€ ja voit aloittaa vedonlyönnin 600€ kassalla! Vaihtoehtona myös pienempi bonus: 10€ talletus ja saat 50€ pelirahaa!