Vedonlyöntijätti Betssonin tuoreessa Ilmaisvetoviikot -kampanjassa on marraskuun aikana jaossa kolme kahden hengen matkapakettia Manchesteriin katsomaan, kun ManU ja Fulham kohtaavat legendaarisella Old Traffordilla lauantaina 8. joulukuuta. Jos haluat lähteä katsomaan Manchesteriin paikan päälle, kun Jose Mourinhon ailahtelevasti alkukaudella esiintynyt ryhmä kohtaa Cottagersit, niin nyt kannattaa laittaa silmät hörölleen ja lukea tarkemmat ohjeet alta!

Jokainen suomalainen Valioliigaa seuraava futisfani on varmasti useana viikonloppuna katsonut Euroopan tasokkainta sarjaa telkkarin välityksellä ja kuvitellut mielessään samalla, että olisipa mukava lähteä katsomaan Englannin Valioliigaa paikan päälle esimerkiksi Anfieldille tai Etihad Stadiumille. Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Betssonin Ilmaisvetoviikot -kampanjassa jaetaan marraskuussa yhteensä kolme kahden hengen matkapakettia Manchesteriin katsomaan, kun Manchester United isännöi Fulhamia Old Traffordilla lauantaina 8. joulukuuta. 

Matkapakettien lisäksi jaossa on eriarvoisia ilmaisvetoja sekä ilmaiskierroksia. Ilmaisvetojen suuruus sekä ilmaiskierrosten kappalemäärä määräytyy sen mukaan kuinka paljon panostat Betssonin vedonlyönnissä kullakin kampanjaviikolla. Kampanja on jaettu kolmelle viikolle marraskuussa ja kaksi ensimmäistä matkapakettia on jo laitettu matkaan onnekkaille betsareille! Kampanja on kuitenkin käynnissä vielä tämän viikon, joten sinulla on mahdollisuus lunastaa oma arpalippusi arvontaan ja voittaa kahden hengen matkapaketti Manchesteriin!

Osallistu kampanjaan Betssonilla ja betsaa koko viikon ajan – mitä enemmän panostat, sitä paremmat palkinnot saat ensi maanantaina Betssonilta käyttöösi! Parhaassa tapauksessa kahden hengen Manchesterin matkan joulukuun alkuun!

Näin osallistut Ilmaisvetoviikot -kampanjaan Betssonilla!

Betsson on halunnut, että kaikilla innokkailla Englannin Valioliigaa seuraavilla futisniiloilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita rajoituksia. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Betsson-pelitilin, jonka pääset tekemään helposti ja nopeasti tätä linkkiä klikkaamalla

Uutena Betsson-asiakkaana saat samalla käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua pelikassasi aina 100 euroon asti. Saat siis käynnistettyä pelisi Betssonin muhkeassa vedonlyöntivalikoimassa tuplatulla pelikassalla. Tämän kampanjan panostusehtoja täyttää myös bonusrahalla tehdyt vedot, joten suosittelemme lunastamaan maksimimäärän bonusta, jotta saat mahdollisimman hyvät lähtökohdat arpalipun lunastamiseen! Voit lukea Betssonin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen ja vedonlyöntibonuksen lunastamisen jälkeen on aika etsiä Promot välilehdeltä Betssonin ilmaisvetoviikot -kampanja käsiin ja klikata kampanjasivuilta keltaista Osallistu -nappia. Osallistumisen jälkeen sinun tulee lyödä vetoa Betssonin vedonlyönnissä ja tienata samalla itsellesi ilmaisvetoja, ilmaiskierroksia ja parhaassa tapauksessa myös arpalipun Manchesterin matkapaketin arvontaan. 

Mitä enemmän panostat, sitä paremmat edut saat käyttöösi! Panostusehtoon lasketaan kaikki oikealla ja bonusrahalla lyödyt vedot, joiden yhteiskerroin on vähintään 1,50 tai enemmän. Jos panostat viikon aikana 1 500 euroa tai enemmän, saat ilmaisvetojen ja -kierrosten lisäksi yhden arpalipun, jolla voit voittaa kahden hengen matkapaketin Manchesteriin!

Panostusehdot löydät kokonaisuudessaan alta:

 • Taso 1: saat 5 euron ilmaisvedon ja 5 ilmaiskierrosta, kun olet lyönyt viikon aikana vetoa vähintään 10 eurolla.
 • Taso 2: saat 10 euron ilmaisvedon ja 15 ilmaiskierrosta, kun olet lyönyt viikon aikana vetoa vähintään 100 eurolla.
 • Taso 3: saat 20 euron ilmaisvedon ja 45 ilmaiskierrosta, kun olet lyönyt viikon aikana vetoa vähintään 200 eurolla.
 • Taso 4: saat 50 euron ilmaisvedon ja 20 ilmaiskierrosta (0,60€/kierros), kun olet lyönyt viikon aikana vetoa vähintään 750 eurolla.
 • Taso 5: saat yhden (1) arpalipun Manchesterin matkan arvontaan, 100 euron ilmaisvedon ja 50 ilmaiskierrosta (0,60€/kierros), kun olet lyönyt viikon aikana vetoa vähintään 1 500 eurolla.

Muista, että osallistumiseen oikeuttavien vetojen minimikerroin täytyy olla vähintään 1,50 tai enemmän. Jos panostat viikon aikana 1 500 euroa ja tienaat parhaat mahdolliset kampanjaedut, niin muista lunastaa 100€ arvoinen ilmaisvetosi, sillä se aktivoi arpalippusi! 

Ilmaisveto ja ilmaiskierrokset maksetaan tilillesi ensi viikon maanantaina kello 16:00 CET mennessä. Ilmaiskierrokset ovat Gonzo's Quest -kolikkopeliin ja ne tulee pelata 3 päivän kuluessa. Sinun tulee käyttää ilmaisvedot saman viikon sunnuntaihin kello 23:59 CET mennessä.

Matkapaketti sisältää kahden hengen meno-paluulennot Helsingistä Manchesteriin. Voittopakettiin kuuluu myös hotelliyöpymiset Manchesterissa kahden hengen huoneessa. Lisäksi voittajan pakettiin kuuluu tottakai kaksi lippua Valioliigaotteluun Old Traffordille katsomaan, kun Manchester United ja Fulham FC taistelevat kolmesta pisteestä. Lisäksi matkan aikana on luvassa Betsson järjestämää ohjelmaa muiden kisavoittajien kanssa, joten reissussa ei varmasti tule tylsää!

Osallistumisohjeet lyhyesti: 

 • Klikkaa itsesi Betssonin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Betsson-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi myös 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi. 
 • Osallistu kampanjaan klikkaamalla keltaista Osallistu-nappia Ilmaisvetoviikot-kampanjasivuilla. 
 • Lyö vetoa maanantaista sunnuntaihin minimikertoimella 1,50. 
 • Mitä enemmän panostat, sitä paremmat edut saat. Panostusehdot voit katsoa kokonaisuudessaan ylempää.
 • Panostusehtoon lasketaan kaikki oikealla rahalla ja bonusrahalla lyödyt vedot, joiden yhteiskerroin on 1,50 tai suurempi.
 • Ilmaisveto ja ilmaiskierrokset maksetaan Betsson-pelitilillesi seuraavan viikon maanantaina klo 16:00 CET mennessä.

Lunasta arpalippu ja voita futismatka Manchesteriin!

Betsson tarjoaa uusille betsareille 100% vedonlyöntibonuksen!

Betsson haluaa toivottaa uudet asiakkaat avosylin tervetulleeksi sivustolleen ja siksi uudet asiakkaat saavat liittymislahjaksi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jonka avulla on mahdollista lunastaa jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa vedonlyöntikassaansa. 

Bonus on perinteinen ensitalletuksen tuplaus ja se on voimassa 100 euroon asti, joten maksimihyödyn siitä saat, kun teet ensimmäisellä talletuksella 100 euron suuruisen talletuksen, jonka jälkeen Betsson tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan vedonlyönnin Betssonilla 200 euron pelikassalla. 

Minimitalletus bonuksen aktivointiin 10 euroa. Bonusrahat täytyy kierrättää Betssonin vedonlyönnissä 6 kertaa minimikertoimella 1,50 per kuponki ennen kotiutusta.

Näin saat lunastettua Betssonin 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen!

— Luo ilmainen tili Betssonille painamalla tästä.
— Tee 10-100 euron suuruinen talletus Betssonille. 
— Mene pelitilisi Saatavilla olevat bonukset -kohtaan ja lunasta vedonlyöntibonuksesi.
— Lyö vetoa Betssonin vedonlyönnissä tuplatulla pelikassalla!