Urheilusarjat pyörivät jälleen hieman vaikeampien aikojen jälkeen kuumimmillaan ja tähän on reagoitu myös monilla vedonlyöntisaiteilla, jotka ovat kevään sekä kesän hiljaiselon jälkeen aktivoituneet kampanjoidensa kanssa. Yksi tällä hetkellä parhaista käynnissä olevista vedonlyöntikampanjoista on ehdottomasti vedonlyöntijätti Betssonin Pudotuspeli-kampanja, jonka palkintopotissa on jaossa 20 000 euroa!

Amerikkalaisissa huippusarjoissa taistellaan tällä hetkellä mestaruuksista, kun sekä NHL:n, että NBA:n pudotuspelit käyvät kuumimmillaan ja mukana on enää vain absoluuttisesti parhaat joukkueet.

Monissa muissa sarjoissa on aloitettu jo uusi kausi, mutta tässä Betssonin Pudotuspelit -kampanjassa keskitytään tällä kertaa vain ja ainoastaan kahden amerikkalaisen huippusarjan, NHL:n ja NBA:n vedonlyöntiin.

Osallistu Betssonin Pudotuspeleihin ja taistele kahdesta kymmenen tuhannen euron suuruisesta potista, jotka odottavat ottajaansa. Ensimmäinen kierros on käynnissä 27. syyskuuta asti, jonka jälkeen on aika aloittaa toinen ja viimeinen kierros, joka puolestaan loppuu, kun molemmat NHL- ja NBA-finaalit ovat ratkenneet, mutta viimeistään 13. lokakuuta.

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, niin ehdit vielä raivata tiesi käynnissä olevan ensimmäisen pudotuspelirupeaman kärkeen!

OSALLISTU PUDOTUSPELEIHIN TÄSTÄ

Näin pääset mukaan Betssonin pudotuspeleihin!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Betsson on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan Pudotuspelit -kampanjaan, ja siksi se ei ole asettanut 18 vuoden ikärajaksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis tervetulleita kaikki uudet ja vanhat Betsson-asiakkaat, jotka haluavat tavoitella osuutta kahdesta eri 10 000€ suuruisesta palkintopotista!

Jos et ole vielä liittynyt tälle palkitulle vedonlyöntisaitille, niin nyt on viimeistään hyvä hetki liittyä. Pääset rekisteröitymään helposti ja nopeasti Betssonille klikkaamalla vieressä näkyvää Betsson-logoa. Samalla pääset uutena asiakkaan lunastamaan tarjolla olevan 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua pelikassasi ensitalletuksen yhteydessä. Tämä maistuva vedonlyöntibonari on voimassa aina 100 euroon asti, joten 100 euron suuruisella ensitalletuksella saat käyttöösi 100 euroa ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin!

Seuraavaksi on aika aloittaa palkintorahojen jahtaaminen Pudotuspeleissä, joka onkin eittämättä koko kampanjan selvästi hauskin osuus. Sinun tulee osallistua kampanjaan klikkaamalla kampanjasivuilla oranssia Osallistu-nappia. Osallistumisen jälkeen sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa NHL:n ja NBA:n pudotuspeleistä. Jokainen lyöty veto, riippumatta siitä osuuko se, kerryttää pisteitä tulostaulukkoon. Osuneesta vedosta saat enemmän pisteitä kuin hävinneestä vedosta. 

Voit katsoa alta tarkemmat tiedot siitä miten pisteet kertyvät tulostaulukkoon.

 • Panos 5-10€ = Voittanut veto, 10 pistettä / hävinnyt veto, 5 pistettä.
 • Panos 11-25€ = Voittanut veto, 30 pistettä / hävinnyt veto, 20 pistettä.
 • Panos +26€ = Voittanut veto, 50 pistettä / hävinnyt veto, 40 pistettä.

Kilpailu on jaettu useampaan kierrokseen ja tällä hetkellä käynnissä oleva kierros päättyy 27. syyskuuta. Viimeinen kierros käynnistyy 28. syyskuuta ja päättyy, kun NHL- ja NBA-finaalit ovat päättyneet, viimeistään 13. lokakuuta.

Palkintorahaa on jaossa kummallakin kierroksella sadalle parhaalle pelaajalle. Voittaja kuittaa itselleen maistuvat 3 000 euroa. Voit katsoa palkintopotin sekä sen jakautumisen kokonaisuudessaan alla näkyvästä listauksesta.

Pudotuspelien yhden jakson palkintopotti:

 • 1. 3 000€
 • 2. 1 500€
 • 3. 750€
 • 4. 600€
 • 5. 400€
 • 6.-10. 100€
 • 11.-50.    50€
 • 51.-100. 25€

Koko kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan Betssonin sivuilla.

KERÄÄ PISTEITÄ JA VOITA 3000 EUROA!