Vedonlyöntijätti Unibet on tuttuun tapaan isosti paikalla, kun kotimaisen vapaaottelun supertapahtuma, CAGE 45 jatkaa huippuvapaaottelun suunnannäyttäjänä Helsingin Kulttuuritalon mahtavissa puitteissa tulevana lauantaina 24. marraskuuta. Häkissä nähdään vapaaottelun kovimmat kotimaiset nimet sekä heidän vaaralliset vastustajat ulkomailta. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi täysin ilmaiseksi paikat Unibetin VIP-pöydästä, joten jos huipputason vapaaottelu kiinnostaa, niin kannattaa jatkaa jutun lukemista! 

CAGE on kotimaisen vapaaottelun tunnetuin tapahtuma ja otteluiltoja on nähty organisaation puolesta vuosien saatossa jo kymmenittäin. Vuosittain niitä nähdään neljä kappaletta ja tulevana lauantaina vuorossa oleva tapahtuma on kaikenkaikkiaan järjestysnumeroltaan jo 45:s.

CAGE 45 tapahtumassa nähdään yhteensä seitsemän laadukasta kamppailua, joista ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, sillä kehässä nähdään nippu kovia kotimaisia kamppailu-urheilunimiä, joita haastavat ulkomaiset vastustajat. Tapahtuman pääottelussa Janne Elonen-Kulmala kohtaa Italian Davide Baneschin.

Unibet on jakanut VIP-paketteja myös aiempiin CAGE-tapahtumiin ja, kun vauhtiin on päästy niin miksi lopettaa. Myös tähän tulevana lauantaina Helsingin Kulttuuritalolla nähtävään CAGE 45 -otteluiltaan on jaossa kaksi kahden hengen VIP-pakettia, jonka kuka tahansa Unibetin asiakkaista voi voittaa itselleen täysin ilmaiseksi - ei talletuspakkoa, ei betsauspakkoa, joten nyt kannattaa osallistua! 

Arvontaan osallistuminen päättyy jo huomenna torstaina 22. marraskuuta kello 23:59, joten toimi heti, että ehdit varmasti mukaan arvontaan!

Näin voit voittaa itsellesi kahden hengen VIP-paketin CAGE 45 -tapahtumaan!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Unibet on halunnut, että kaikilla innokkailla kamppailu-urheilun ystävillä on mahdollisuus osallistua tähän upeaan ilmaisarvontaan ja siksi se ei ole asettanut 18 vuoden ikärajan lisäksi kampanjaan mitään muita ehtoja! Mukaan pääsee siis täysin ilmaiseksi, ilman talletus- tai betsauspakkoa! 

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Unibet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole tehtynä, niin pääset tekemään sen kaikista helpoiten ja nopeiten tätä linkkiä klikkaamalla! 

Uutena asiakkaana saat lisäksi käyttöösi Unibetin tarjoaman 100% vedonlyöntibonuksen, jonka avulla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi ja lisäksi saat käyttöösi 10 euron riskittömän mobiilivedon! Unibetin uuden asiakkaan eduista voit lukea lisää artikkelin lopusta!

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen on aika etsiä Unibetin kampanjasivuilta käsiin Voita VIP-paikat sinulle ja kaverillesi Cage 45-iltaan -kampanja ja klikata sivu auki. Tämän jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan klikata keltaista Osallistu-nappia ja olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Sinun ei siis tarvitse tallettaa, panostaa tai tehdä mitään muutakaan rahanarvoista, jotta pääset mukaan arvontaan! Nämä täysin ilmaiset arvonnat ovat harvinaisia alalla, joten kannattaa ehdottomasti osallistua, niin saatat päästä nauttimaan Helsingin Kulttuuritalolle huippuluokan kamppailu-urheilusta sekä VIP-tason tarjoiluista täysin ilmaiseksi!

Muista kuitenkin toimia nopeasti, sillä arvontaan osallistuminen päättyy jo torstaina 22. marraskuuta klo 23:59, joten toimi heti, että ehdit varmasti osallistua tähän maistuvaan arvontaan!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

 • Klikkaa itsesi Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä tai vieressä näkyvää logoa painamalla.
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Unibet-pelitili. Uutena asiakkaana saat käyttöösi myös Unibetin tarjoaman vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron arvoisen täysin riskittömän mobiilivedon!
 • Etsi Kampanjat-välilehdeltä Voita VIP-paikat sinulle ja kaverillesi Cage 45-iltaan -kampanja ja avaa sivu.
 • Paina keltaista Osallistu-nappia ennen torstai-iltaa kello 23:59 ja olet mukana arvonnassa! 
 • Näin olet osallistunut täysin ilmaiseen arvontaan ja olet mukana perjantaina järjestettävässä arvonnassa.
 • Unibet arpoo kaksi voittajaa, jotka molemmat voittavat itselleen kahden hengen VIP-paketit CAGE 45 -tapahtumaan Helsingin Kulttuuritalolle!

Osallistu ilmaiseen arvontaan ja voita VIP-paikat CAGE45-tapahtumaan!

Palkintoina kaksi kahden hengen VIP-pakettia CAGE 45-otteluiltaan kaikilla herkuilla!

Unibet on tunnettu siitä, että se ei mene palkintojen kanssa siitä mistä aita on matalin ja tämäkään täysin ilmainen kampanja ei tee poikkeusta asiaan! Jaossa on nimittäin kaksi satojen eurojen arvoista VIP Experience-pakettia Helsingin Kulttuuritalolla tulevana lauantaina järjestettävään otteluiltaan, jossa on luvassa seitsemän tasokasta kamppailua vapaaottelun merkeissä! 

CAGE 45 VIP Experience käynnistyy Kulttuuritalolla kello 16:45 ja ohjelmassa on todellista luksustason illanviettoa tasokkaalla kamppailu-urheilulla höystettynä! VIP-pakettiin kuuluu nimikoidut paikat talon parhailta paikailta aivan häkin vierestä sinulle ja ystävällesi. Lisäksi käytössänne on tarjoilija, joka kiikuttaa virvokkeita teille pöytään läpi illan. 

Janon ohella myöskään nälkä ei pääse illan aikana yllättämään, sillä palkintoon kuuluu korkealuokkainen 3-ruokalajin illallinen. Ruokailun yhteydessä pääsette tutustumaan myös illan ottelukorttiin, jossa vapaaottelijat esitellään teille. Sisäänkäynnit hoidetaan tottakai VIP:n kautta ja käytössänne on lisäksi VIP-narikka, joten jonottaa ei tarvitse. Tapahtuman päätteeksi sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus valokuvaukseen häkissä, joten kokemuksesta jää mukaan myös hienoja kuvia! 

Pääpalkintoina oleviin VIP Experience -pakettihin kuuluu kaikki tämä:

 • Nimikoitu pöytä parhailta paikoilta Aalto-salin lavalta aivan häkin vierestä.
 • Pöytiintarjoilu koko illan ajan.
 • Korkealuokkainen 3-ruokalajin illallinen.
 • Illan ottelukortin esittely ruokailun yhteydessä.
 • Oma VIP-sisäänkäynti Kulttuuritalolle.
 • Oma VIP-naulakkopalvelu.
 • Mahdollisuus valokuvaukseen häkissä illan päätteeksi. 

Unibet hemmottelee uusia asiakkaita 100% vedonlyöntibonuksella ja 10 euron riskittömällä mobiilivedolla! 

Unibet haluaa toivottaa enemmän kuin tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat laadukkaalle vedonlyöntisivustolleen ja siksi se tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkailleen käyttöön huippumaistuvan vedonlyöntibonarin, jonka avulla uusi asiakas saa tuplattua ensimmäisen talletuksen ja lisäksi hän saa käyttöönsä 10 euron riskittömän mobiilivedon! 

Vedonlyöntibonus, jonka Unibet tarjoaa uusille asiakkaiden käyttöön on suuruudeltaan 100%, joten käytännössä saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi. Bonus on voimassa 100 euroon asti, joten maksimihyödyn saat siitä tekemällä 100 euron suuruisen ensitalletuksen, jonka jälkeen Unibet tuplaa sen ja pääset aloittamaan betsaamisen Unibetilla peräti 200 euron suuruisella pelikassalla! Lisäksi kaikki bonuksen aktivoineet pelaajat palkitaan 10 euron suuruisella riskittömällä mobiilivedolla! 

Minimitalletus bonuksen ja riskittömän mobiilivedon lunastamiseen on 10 euroa. Bonusrahalla on 4-kertainen kierrätysvaatimus, joka täytyy täyttää Unibetin vedonlyönnissä 30 päivän sisällä bonuksen aktivoimisesta minimikertoimella 1,40.