Kasino- ja vedonlyöntijättiläisten laadukkaaseen joukkoon kuuluva LeoVegas on laittanut uuden vuoden kunniaksi käyntiin kampanjan, jossa on kuukausittain jaossa rahapalkintoja parhaille vedonlyöjille. Kampanjassa on kolme eri kategoriaa ja jokaisen kategorian kuukauden paras betsaaja palkitaan 250 euron käteispalkinnolla, joten tässä kampanjassa sinun on hyvänä ja mahdollisesti hieman onnekkaanakin vedonlyöjänä mahdollisuus tienata pelikassaasi ylimääräistä täytettä!

Näemme todella harvoin eri vedonlyöntibookkereilta tarjouksia, jotka olisivat voimassa koko vuoden, mutta oranssivalkoisista sävyistä tunnistettava LeoVegas haluaa tehdä asiat toisin ja siksi tämä pelijätti on laittanut käyntiin Hall of Fame -haasteen, joka on käynnissä koko kuluvan vuoden eli palkintoja voi tässä kampanjassa tavoitella vielä 362 päivän ajan joka kuukausi aina vuodenvaihtumiseen asti!

Hall of Fame -haasteeseen osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee vain valita yksi tai useampi kolmesta tarjolla olevasta kategoriasta ja aloittaa vedonlyönti LeoVegasilla, niin voit voittaa joka kuukausi itsellesi yhden tai useamman kolmesta tarjolla olevasta 250 euron suuruisesta käteispalkinnosta. 

Kampanjassa on kolme erilaista kategoriaa, jotka ovat Korkein nettovoitto, Korkein voittokerroin yhdellä voittavalla kupongilla sekä Korkein voitto enimmillä valinnoilla. Voit halutessasi osallistua kuukausittain vaikka kaikkiin kolmeen eri kategoriaan ja tavoitella vaikka täyttä 750 euron kuukausittaista palkintopottia!

Näin osallistut LeoVegasin Hall of Fame -haasteeseen:

Kampanjaan osallistuminen on tehty LeoVegasin toimesta todella helpoksi, sillä mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin LeoVegas -asiakkaat. Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman LeoVegas-pelitilin ja jos sinulla ei ole sellaista vielä tällä suositulla bookkerilla tehtynä, niin ei hätää, sillä pääset tekemään sen todella helposti ja nopeasti tästä linkistä klikkaamalla.

Uutena LeoVegasin vedonlyöntiasiakkaana saat lisäksi käyttöösi 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua pelikassasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Lisäksi kaikki vedonlyöntibonuksen aktivoineet pelaajat palkitaan 10 euron ilmaisvedolla, joten jos sinulla ei ole omaa pelitiliä LeoVegasille vielä tehtynä, niin nyt sellainen kannattaa ehdottomasti tehdä ja hyödyntää nämä rahanarvoiset edut! Voit lukea LeoVegasin uuden vedonlyöntiasiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Pelitilin luomisen, vedonlyöntibonuksen sekä ilmaisvedon hyödyntämisen jälkeen sinun tulee suunnistaa LeoVegasin Kampanjat-välilehdelle, etsiä käsiisi Tule LeoVegasin Hall of Fameen -kampanja ja klikata oranssia Lyö Vetoa -nappia! Muista, että osallistuaksesi LeoVegasin kampanjoihin sinun tulee hyväksyä tarjousten, bonusten ja viestin vastaanottaminen. Pääset tarkistamaan oman pelitilisi asetukset profiilisivun asetuksistasi. 

Tämän jälkeen sinun tulee aloittaa vedonlyönti LeoVegasilla ja tavoitella voittoa yhdessä tai useammassa kolmesta tarjolla olevasta kategoriasta. Alta pääset katsomaan kategoriakohtaiset osallistumisehdot sekä säännöt ja ehdot. 

Korkein nettovoitto.

Korkein nettovoitto -kategoriassa haetaan kuukausittain absoluuttisesti suurinta vedonlyöntivoittoa. Tässä kategoriassa huomioidaan vain mobiilissa lyödyt single- ja yhdistelmävedot, joiden minimipanos on vähintään 10 euroa. Vedon pitää olla tottakai osunut, jotta se huomioidaan kisassa. 

Pelaaja joka kuukauden lopussa on napannut LeoVegasin mobiilivedonlyönnissä suurimman nettovoiton saa 250 euron käteisvoiton palkinnoksi osaamisestaan. Voitto ladataan pelitilille ilman kierrätysvaatimuksia. Nettovoitto lasketaan vähentämällä voittosummasta panos. Cash out - tai järjestelmävedot eivät kelpaa tässä kategoriassa. 

Korkein voittokerroin yhdellä voittavalla kupongilla. 

Tässä kategoriassa sinun tulee jälleen lyödä vetoa LeoVegasin mobiilivedonlyönnissä ja tälläkin kertaa minimipanos on 10 euroa. Tässä kategoriassa haetaan kuukauden parasta voittanutta vetoa, joka on saatu osumaan mahdollisimman korkealla kertoimella. Voit siis pelata vetosi 10 euron minimipanoksella, mutta tarkoituksena on saada lappu osumaan mahdollisimman suurella kertoimella. 

Pelaaja, joka nappaa kuukauden suurimman voittavan vedon isoimmalla kertoimella kotiin saa LeoVegasilta palkinnoksi 250 euron käteispalkinnon ilman kierrätysvaatimuksia. Tässäkään kategoriassa ei lapulle kelpaa cash out- tai järjestelmävedot. 

Korkein voitto enimmillä valinnoilla. 

Myös viimeisessä kategoriassa sinun tulee käyttää minimipanosta 10 euroa ja tälläkin kertaa vedot täytyy asettaa LeoVegasin mobiilivedonlyönnissä. Tällä kertaa tarkoitus ei ole metsästää suurinta voittoa tai kerrointa vaan tällä kertaa osuneen vedonlyöntilapun kohteiden määrä ratkaisee, joten kannattaa valita lapulle mahdollisimman osuvia kohteita pienillä kertoimilla. 

Se betsari joka nappaa lappunsa kiinni suurimmalla kohdemäärällä kuukauden aikana palkitaan jälleen kerran 250 euron suuruisella käteispalkinnolla. Myöskään tähän kategoriaan ei huomioida cash out- tai järjestelmävetoja. 

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi LeoVegasin suositulle vedonlyöntisivustolle tästä linkistä painamalla.
 • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma LeoVegas-pelitili. 
 • Uutena asiakkaana saat käyttöösi LeoVegasin tarjoaman 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen sekä 10 euron arvoisen täysin ilmaisen vedon.
 • Etsi LeoVegasin Kampanjat-välilehdeltä Tule LeoVegasin Hall of Fameen -kampanja ja klikkaa kampanjasivuilla oranssia Lyö vetoa -nappia.
 • Lyö vetoa LeoVegasin mobiilivedonlyönnissä vähintään 10 euron suuruisella panoksella ja tavoittele parasta tulosta yhdessä tai useammassa kolmesta eri kategoriasta.
 • Eri kategoriat ja niiden lyhyet esittelyt löydät ylempää.
 • LeoVegas palkitsee joka kuukausi jokaisen kategorian parhaan vedonlyöjän 250 euron suuruisella käteispalkinnolla, joten yhteensä vuoden aikana on jaossa 9 000 euroa palkintorahaa!
 • Osallistuaksesi sinun tulee hyväksyä LeoVegasin tarjousten, bonusten ja viestien vastaanottaminen.
 • Kampanja on käynnissä 1. tammikuuta 2019 - 1. tammikuuta 2020 kello 00:59.

Lyö Vetoa LeoVegasilla ja voita kuukausittain käteistä!

Livestream-ottelut saapuivat LeoVegas Sportille - tarjolla katsottavaa yli 30 liigasta!

Kyllästyttääkö jatkuvasti tilata, peruuttaa ja uudelleentilata eri kanavien ja suoratoistopalvelujen kanavapaketteja ja käyttöoikeuksia, jotta näet halutessasi eri urheilulajeja, sarjoja sekä oman suosikkijoukkueesi otteluita. Nyt tähän on tullut muutos, sillä jatkossa voit katsella urheilua livenä LeoVegasin urheiluvedonlyönnissä samalla, kun asetat live-vetoja eri otteluihin. 

LeoVegas lähettää sivuillaan otteluita suorana yli 30 eri liigasta, sarjasta ja turnauksesta, joten mukana on takuulla myös sinun lempisarjojasi sekä urheilulajejasi! Ja mikä parasta, voit lyödä samalla live-betsejä sisään, kun katsot otteluita!

Saat livelähetykset näkymään ruudullesi, kun täytät vähintään toisen seuraavista ehdoista:

— Olet lyönyt vedon otteluun, jonka haluat nähdä enintään 24 tuntia ennen ottelun alkamista. 
— Pelitililläsi on rahaa, kun ottelu alkaa. 

LeoVegasin livestream-tarjonta kokonaisuudessaan:

 • Jääkiekko: CHL.
 • Jalkapallo: La Liga, Kansainväliset ystävyysottelut, Afrikan mestaruuskilpailut, Englannin liigacup, Saksan cup, Italian cup, Ligue 1, Ranskan cup, Ranskan liigacup, Englannin Mestaruussarja, Mestarien sekä Eurooppa-liigan karsinnat, Serie B, Primeira Liga, Portugalin Cup, Taca da Liga, Alankomaiden Cup, Serie A, Afrikan maaottelut, Kiinan Superliiga.
 • Tennis: WTA premier-turnaukset ATP World Tour 250, WTA International-turnaukset, WTA 125K-turnaukset. 
 • Koripallo: FIBA (maaottelut/seuraottelut/Koripallon Mestarien liiga) National Basketball League (Australia), PBA (Filippiinit), Koripallon superliiga (Turkki).
 • Käsipallo: Käsipallon MM-kilpailut, Käsipallon EM-kilpailut, EHF:n käsipallon naisten Mestarien liiga.

LeoVegas hemmottelee uusia asiakkaita 100% vedonlyöntibonuksella sekä 10 euron ilmaisvedolla!

LeoVegas haluaa, että pelisi juuri heidän vedonlyöntisaitillaan saavat lentävän lähdön ja siksi se tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkailleen 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, jolla pelikassan saa tuplattua ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Bonus on on voimassa aina 50 euroon asti, joten jos haluat maksimaalisen hyödyn bonuksesta, niin sinun tulee tehdä 50 euron suuruinen ensitalletus, jonka jälkeen Leo Vegas tuplaa pelikassasi ja pääset aloittamaan betsaamisen LeoVegasin vedonlyönnissä 100 euron suuruisella pelikassalla. Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa.

Lisäksi LeoVegas palkitsee kaikki vedonlyöntibonuksen aktivoineet asiakkaat 10 euron suuruisella ilmaisvedolla, kun asiakas on tehnyt bonusrahalla ensimmäisen vetonsa! Ensimmäisen vetosi tulee olla vähintään 10 euron panoksella tehty yksittäisveto, jonka kerroin on vähintään 2,0. Kun vetosi on rarkennut, niin LeoVegas lisää 10 euron arvoisen ilmaisvedon pelitilillesi. Ilmaisvedon voi käyttää LeoVegasin vedonlyönnissä mihin tahansa urheilulajiin ja kohteeseen. Vedonlyöntibonuksen sekä ilmaisvedon tarkat säännöt ja ehdot löydät LeoVegasin sivuilta.