[caption id="attachment_4542" align="alignnone" width="556"]Usko Eevertti Luttinen[/caption]

Lauantaina pyörähti MTV3:lla käyntiin yksi koko vuoden suosituimmista viihdeohjelmista, kun Putous-sarjan kolmas kausi käynnistyi.

Sarjan jokavuotinen kohokohta on vuoden sketsihahmon valinta kauden viimeisessä jaksossa. Aikaisempina vuosina titteli on mennyt Aku Hirviniemen esittämälle Marja Tyrnille ja Riku Niemisen kehittämälle Munamies-hahmolle.

Vuoden sketsihahmon tittelistä kilpailee tänä vuonna monipuolinen joukko. Mukaan mahtuu niin eskarilainen kuin eläkeläinen sekä pastori, opiskelija ja glamourmalli!

Urheiluveikkaus.com:n viihderyhmän ennakko sketsihahmokilpailuun:

Peliyhtiöiden kertoimien mukaan Aku Hirviniemi on jälleen vahvoilla Putouksen voittajaksi Usko Eevertti Luttisen hahmollaan. Myös UV:n viihderyhmä jakaa tämän näkemyksen ja pidämme Luttisen sijoittumista kolmen joukkoon satavarmana. Mukana on kuitenkin muutama aliarvostettu haastaja.

Ykköshaastajaksi Luttiselle nostamme Riku Niemisen esittämän Hieno Åhlgreenin, joka tulee olemaan pitkään mukana. Myös kolme mustaa hevosta on syytä huomioida. Iina Kuustosen esittämä koulupoika Jani-Petteri sekä Krista Kosonen hahmo Yosefina Samantha Näätä ovat mahdollisia jättiyllättäjiä. Kolmas potinnostaja on Jussi Vatasen esittämä Varamies, joka jäi avausjaksossa pienelle huomiolle, mutta potentiaalia parempaan on selvästi olemassa.

Pelivalinta: Unibetin tarjoama kerroin 2,25 Luttisen voitolle on kelpo pelikohde. Yllättäjistä pienet pelit kannattaa heittää yllämainituille mustille hevosille.

Hahmo: Paras kerroin:
Usko Eevertti Luttinen Unibet 2,25 / Nordicbet 2,50
Jani-Petteri Unibet 4,00
Hieno Åhlgreen Unibet 5,00
Yosefina Samantha Näätä Nordicbet 10,00
Kari "Köli" Rautiainen Nordicbet 10,00
Leena Hefner Nordicbet 10,00
Sulo Betsafe 40,00
Piia Potka Nordicbet 75,00

H2H-vihjeet:

Kohteet: (Pelivalinta tummennettu) Kerroin:
Jani-Petteri - Usko Eevertti Luttinen Nordicbet 1,55
Kari "Köli" Rautiainen - Leena Hefner o.s. Herppeenluoma Nordicbet 1,75
Leena Hefner o.s. Herppeenluoma - Yosefina "Yossu" Samantha Näätä Nordicbet 1,70