Nyt huomenna perjantaina 8. syyskuuta alkavassa SM-liigassa on luvassa entistä rankempia toimenpiteitä kaukalossa yleistyneen väkivallan johdosta. Tätä varten on nyt perustettu oma viisihenkinen valtuusto eli delegaatio, jonka käsittelyyn joutuvat kaikki tapaukset suomaan videotuomareilta.

Kurinpito tulee olemaan erittäin tiukkaa, ja rangaistuksia tullaan koventamaan

Viime aikoina vähän joka puolella yleistynyt kaukalossa tapahtuva väkivalta on myös tullut SM -liigaan, ja sitä tullaan kitkemään nyt kovalla kädellä pois ylimääräisten vammojen ja loukkaantumisten estämiseksi.

Delegaation puheenjohtajana toimii varmaan kaikille tuttu Sampo Liusjärvi, valtuuston jäseniltä löytyy kokemusta jääkiekon joka osa-alueelta. Nimilistalta löytyy entinen liigatuomari Tuomas Pöyhönen ja myös entinen liigan jääkiekon pelaaja Pekka Saarenheimo. Oikeudellisissa asioissa asiantuntijana toimii Robert Bützow, ja lääketieteellisten asioiden erityisosaajana toimii ylilääkäri Markku Tuominen. Tämän valtuuston ansiosta, Liusjärvi ei päätä enää pienempiä pelikieltoja yksin, vaan kaikki käsiteltävät tapaukset menevät tämän viisihenkisen ryhmän kautta.

Painotus tahallisissa sekä erityisesti päähän kohdistuvissa iskuissa

SM-liigan tiedotuksessa esiteltyjen kovennettujen linjausten toivotaan palauttamaan jälleen herrasmiesmäisyyttä peliin, sillä rikkeen sattuessa kurinpitotoimet tulevat olemaan erittäin kovat, niin itse rangaistuksen, kuin myös pituuden suhteen. Tapauksiin tullaan puuttumaan entistä herkemmin, ja esimerkiksi päähän kohdistuneita taklauksia aletaan ottamaan entistä enemmän huomioon, ja tästä lähtien kaikkia taklauksia tullaan pitämään päähän kohdistuneena taklauksena, jos ensimmäinen kontakti on osunut taklattavan pelaajan päähän, vaikka taklauksen pääpaino olisikin ollut pelaajan vartalossa. Annetun tiedotteen mukaan myös tahallisiksi tulkittavat sekä huomattavaa piittaamattomuutta osoittavat taklaukset tulevat nousemaan rangaistusasteikolla huomattavasti.

Aikaisemmat rikkeet otetaan myös huomioon

Myös pelaajan aikaisemmat pelissä tapahtuneet kurinpidolliset rikkeet tullaan ottamaan kovennetuissa otteissa huomioon, ja mikäli pelaajalla on kurinpidollisia toimia aikaisemmilta kausilta, tulevat ne myös vaikuttamaan tulevan rangaistuksen laatuun ja pituuteen. Kurinpidon historiaa tullaan tutkittavissa tapauksissa tarkastelemaan kolmelta edelliseltä kaudelta, joten vanhat tappelupukarit saavat tuntea sen nahoissaan, mikäli jatkavat samaan malliin, sillä se on näiden uusien linjausten perusteella koventamisperuste rangaistukselle.

Liiga siis starttaa jälleen tämän viikon perjantaina ja lauantaina, mitä me kaikki varmasti olemmekin jo ehtineet odottamaan. Perjantaina avauskierros laitetaan käyntiin jo poikkeuksellisesti kello 17.00 kun Savolaiset Jukurit kohtaavat vastassaan KalPan. Viime vuoden mestari, Tampereen ikioma Tappara kohtaa vanhan vihollisensa TPS:n lauantaina. Otteluihin löytyy jälleen kohteita jokaiselta varmasti jokaiselta vedonlyöntitoimistolta, ja Suomessa kovien pelaajien pelipaikkana tunnetulta Betsafelta ei varmasti jää kertoimia tai tarjouksia puuttumaan.

Voit nyt seurata intohimoasi jopa 100 ylimääräisen euron kanssa

Lähde seuraamaan SM-liigaa ja muita mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita tänä syksynä pelaamalla Betsafen Vedonlyönnissä, voit saada vedonlyönti harrastukseesi uutena pelaajana jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa ensimmäisen talletuksesi yhteydessä. Tarjouksen lunastaminen on jälleen helppoa, Luot vain itsellesi Betsafen luokse uuden pelitilin, ja talleta vähintään 10 euroa, niin saat ensimmäiselle talletuksellesi 100% vastineen! Voit lunastaa tätä talletusbonusta itsellesi aina 100 euron summaan asti! Voit siis pelata kaksinkertaisella summalla heti alkuun, ja pääset siis päihittämään intohimosi kautta todennäköisyyksiä tällä yhden kovamaineisimman vedonvälittäjän luona.

Vedonlyömisen hurma ei pääty pelkästään tähän, sillä kovia tarjouksia on menossa moniin eri urheilulajeihin ja liigoihin, ja syksyn edetessä pitemmälle niitä varmasti tulee lisää. Esimerkiksi voit lyödä nyt 25€ arvoisen riskittömän vedon suuren suosion saavuttaneeseen EM-koripallon kisoihin, joka kasvaa Suomen joukkueen menestyksen myötä.

Jotta saat tuon 25 euron arvoisen riskittömän vedon käyttöösi, sinun tulee lyödä vähintään 10 euron arvoinen oikealla rahalla EM-korikseen tehty veto minimikertoimella 1,5. Pääset tämän jälkeen käyttämään heti tuon riskittömän vedon mihin tahansa EM-koripallon otteluista, ja mikäli tekemäsi kuponki ei jostain syystä voita, saat heti asettamasi panoksen muitta mukisematta takaisin pelitilillesi, heti ottelun ratkettua.

Kaikkea mahdollista löytyy kaikille vedonlyönnistä kiinnostuneille ihmisille, joten lähde mukaan syksyn peleihin näiden mahtavien rahan arvoisten etujen siivittämänä, niin pääset lyömään vetoja ja oikein kunnolla.

Suorinta tietä pääset Betsafen luokse, kun klikkaat alla olevaa punaista linkkiä. Betsafen luona sinua odottaa mahtava urheiluntäyteinen syksy, ja saat varmasti haluamaasi lajiin kuin lajiin mahtavimmat kertoimet. Vielä pienenä vinkkinä kaikille pelaajille, Betsafen aivan loistavasta asiakaspalvelusta voi aina käydä kysymässä vetokohteita, jos mielekästä ei satu löytymään tuhansien ja tuhansien kohteiden joukosta. Lähde siis mukaan katsomaan mistä kaikesta on siis oikein kyse!

Klikkaa itsesi Betsafen Vedonlyöntiin tästä