Eilinen oli suorastaan katastrofaalinen päivä vetovihjeiden osalta. 2/5 oli surkea suoritus. Koppeja tuli lopulta vain Kiteeltä, Koplan hakiessa niukan vierasvoiton sekä ennakkoon hehkuttamastani Chelseasta

Tänään pyritään parempaan suoritukseen. Eilinen murheenkryyni, kotimainen jalkapallo uupuu tänään vihjesuosituksista kokonaan sillä muualta löytyy kolme huomattavasti kiinnostavampaa kohdetta.

n. klo 16:30 Ranskan avoimet: Gael Monfils vs. Eduoard Roger Vasselin

Molemmat pelaavat kotiyleisön edessä. Monfils lähtee suurena suosikkina, mutta Vasselin ei päästä miestä helpolla. Kertoimien perusteella vedonlyöntiyhtiöt odottavat tästä täydellistä ylikävelyä. Monfils tulee voittamaan, mutta ei niin helpolla kuin moni odottaa. Uskon Vasselinin taistelevan viimeiseen saakka joka pallosta, pelistä, erästä. Panokset menevät pelien määrälle. Muista katsoa Ranskan avointen kampanjat

PELIVALINTA:Pelit YLI 31,5

Pelaa kohde kertoimella 1.91

17:00 Middlesbrough - Norwich

Yksi brittifutiksen kauden tärkeimmistä otteluista. Kolmas nousijajoukkue Valioliigaan ratkaistaan Wembleyllä. Tähän otteluun löydät tarkemman ennakon täältä. 

PELIVALINTA:1. puoliaika: X 

Pelaa kohde kertoimella 2.10

20:05 Djurgården - AIK Tukholma

Tvillingderbyt on aivan mahtava tapahtuma kahden perinteikkään tukholmalaisseuran välillä. Jokaisen suomalaisenkin jalkapalloromantikon kannattaa käydä kerran elämässä kokemassa näiden kahden seuran välinen ottelu paikan päällä. Tunnelma on mitä parhain.  

Djurgården on voittanut keskinäisen kohtaamisen viimeksi vuonna 2010. Tämä derby sattuu sille oivaan aikaan sillä kuntokäyrä on nyt huipussaan. Se on kuuden ottelun voittoputkessa ja kun vastustaja ei ole yltänyt toistaiseksi aivan parhaimpaansa, DIF lähtee otteluun suosikkina. 

Molemmat pelaavat järjestäin suurinumeroisia pelejä ja tähän kun lisätään Derbyn tuoma lisälataus niin maaleja on odotettavissa. DIF on tällä hetkellä niin ylivoimaisessa kunnossa Allsvenskaniin, että uskon viiden vuoden voitottoman putken katkeavan tänä iltana.

PELIVALINTA:Djurgårdenover 2.5 maalia

Pelaa over 2.5 kertoimella 1.73

Pelaa DIF kertoimella 2.45

- SV