Ranskan avoimissa jatketaan puolivälierien merkeissä.

Miesten kaksinpelissä kohtaavat tänään Andy Murray ja Juan Ignacio Chela, sekä Robin Söderling ja Rafael Nadal. Naisten puolella Li Na saa vastaansa Victoria Azarenkan ja Amanda Petkovic joutuu Maria Sharapovan käsittelyyn.

Päivän ottelumme on huippukoitos Söderling - Nadal, jonka näet Canal+, tai Eurosport-kanavien kautta.

Ruotsalainen Söderling pelasi viime vuoden turnauksen finaalissa ja massakentillä hän on parhaimmillaan, sillä hidas alusta antaa aikaa hurjan kämmenen virittämiseen. Söderlingin pelityyli on aggressiivinen ja hän pystyy kontrolloimaan vastustajaa kuin vastustajaa etenkin omilla syöttövuoroillaan. Painava ykkössyöttö ja kovat peruslyönnit uppoavat hyvin joka kenttään. Suoritusvarmuus ja mentaalipuoli ovat kehittyneet viime vuosina niin paljon, että ruotsalaisesta on tullut ATP-kiertueen kestomenestyjä.

Rafael Nadal ei juuri esittelyjä kaipaa. Ranskan avointen viisinkertainen mestari jyllää huiman fysiikkansa ja luonnottoman yläkierteisen kämmenensä avulla vuodesta toiseen. Nadalin peli tämän vuoden turnauksessa on ollut hieman tahmeaa, sillä hän joutui mm. pelaamaan täydet viisi erää avausvastustajansa John Isnerin kanssa.

Söderlingin pelityyli on aina sopinut hyvin espanjalaista vastaan, joka haluaisi dominoida pelin kulkua. Vuoden 2009 turnauksessa ruotsalainen kukisti Nadalin lukemin 3-1. Tulemme näkemään hienon tennisottelun, joka tulee venymään jopa päätöserään asti.

Päivän ottelu - keskiviikko 1.6

Rafael Nadal - Robin Söderling

1. Ranking 5.

6 Keskinäiset kohtaamiset 2

Mestaruus Menestys Ranskassa Finaali

1,35 Betsafe Voittokertoimet 3,50 Unibet

1,88 Centrebet Yli/Alle 37,5 peliä 2,10 Nordicbet

 

Päivän pelivihje: Ensimmäinen erä yli 9,5 peliä 1,80 Unibet