Saksan maailmancup-kiertue jatkuu. Kilpailijat saavat nopeaan sykliin paljon rasitusta, kun viikonloppuna kilpailtiin perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaita. Nyt jos koskaan tulee lähtölistat syynätä tarkkaan, sillä useita huippunimiä saattaa jättää viestin väliin.

Norjalla on ylivoimaisesti hiihtovoimaisin ryhmä. Tora Berger ja Synnove Solemndal onnistuivat myös viikonloppuna ampumapenkalla. Viestissä kuitenkin tasaisuus ja ammuntavarmuus korostuvat, eikä Norja tätä ole usein pystynyt osoittamaan. Ukrainalla on edelleen todella vahva ja kokonaisvahva paketti kilpailuun; kaikki neljä kilpailijaa pystyvät huippuammuntaan. Ukrainan ohessa Saksa on noussut varteenotettavaksi voittajasuosiksi. Nuoriso-osasto on nostanut Laura Dahlmeierin johdolla päätään ja kotikilpailussaan joukkue on varmasti huippumotivoitunut.

Näiden kolmen kovan maan jälkeen tulee pieni rako ennen Venäjää ja Ranskaa. Venäläisten kausi ei missään nimessä ole lähtenyt odotusten mukaan käyntiin. Potentiaalia joukkueessa on kuitenkin hirvittävä määrä ja Sotshin Olympialaisten lähestyessä luulisi kuntopiikin kohta olevan tuloillaan. Itärajan takana se osataan nimittäin asettaa harvinaiseen oikeaan ajankohtaan. Ranskalaisnaiset olivat täysin pimennossa viikonloppuna, mutta viestikilpailussa joukkue on aina varottava.

Veikkauksen supertripla – vihjerivi:Vihjeen laatimishetkellä ei lähtölistat vielä ole selvillä. Listojen ilmestyttyä on syytä vertailla nimilistoja Veikkauksen peliprosentteihin. Yhden tai kahden huippunimen ollessa poissa voi raakasti pelata kyseisen maan ohi ja nostaa Ranskan tai mahdollisesti jopa Italian ja Puolan peleihin.

1. Ukraina, Venäjä, Saksa2. Ukraina, Venäjä, Saksa, Norja3 Ukraina, Venäjä, Saksa, Norja

18 riviä – minimipanos 0,20e

PÄIVITYS 09:15!!!!

Lähtölistat ovat ilmestyneet. Norja hurjalla ryhmällä liikkeelle, kuten myös Venäjä - ei poissaoloja. Ukrainalta poissa tärkeä lenkki, kun Olena Pidhrushna jättää viestin väliin. Saksalta Miriam Gössner (koko kauden luultavasti sivussa) ja loistavasti Oberhofissa kilpaillut Franziska Hildebrand. Ranskalla myös heikompi ryhmä, kun Marie Doran Habert ei vieläkään mukana. Näistä lähtökohdista Norja selvä suosikki, Venäjä kakkossuosikki ja Ukraina sekä Saksa perässä. Kannattaa tarkkailla Veikkauksen peliprosenttien kehittymistä viimeiseen asti. Kansainvälinen kerrointarjonta tarjoaa näistä lähtökohdista pari mukavaa Venäjä-ideaa: 

Saksa - Venäjä 2 1,74 BetsafeUkraina - Venäjä 2 1,65 Betsafe